Geçmiş olsun hepimize işallah güzel haberler aldığımız günleri de görücezBen de yakın zamanda histeroskopi oldum, rahim duvarı temizlendi ve polipler alındı, ancak 1 tane polip kalmış onu almak için açık ameliyat olucam sanırım, doktorum bana başka bir doktor önerdi . Histeroskopi olurken karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için belimden aşağısını uyuşturdular sadece. Ameliyat sonrasında az acım oldu iyiyim şimdi .
Senin neden tüp bebek tercih edildi cnmOlabilir canım benim rahimle ilgili sorun yoktu sadece tüpler açıldı
Tüplerden 1 tanesi açıldı diğeri açılamadı canım. nisanda ameliyat oldum temmuzda klomen kullandım olmadı temmuzda da kullandım olmadı ağustosta tatile falan gittim birşey kullanmadım özel olarak yine olmadı sonra biz kendimiz tüp bebek istedik 1 tüpüm açılamadığı için. Öyle başladık canımSenin neden tüp bebek tercih edildi cnm
Tüpler açıldıktan snr nasıl geçti sürecin
İşallah karışık anlatmamışımdır
İyi yapmışsın ileri doğru adım attıkça rahatlıyor insanTüplerden 1 tanesi açıldı diğeri açılamadı canım. nisanda ameliyat oldum temmuzda klomen kullandım olmadı temmuzda da kullandım olmadı ağustosta tatile falan gittim birşey kullanmadım özel olarak yine olmadı sonra biz kendimiz tüp bebek istedik 1 tüpüm açılamadığı için. Öyle başladık canım
Benim de rapor çıksa bile bi 5000-6000 arası gidecek sanırımŞimdi net anladım canım.
Benim sol hidrosalpenks sağ kısmi geçişli.
Bende ne yapacaklar bilmiyorum.
Herşeyi laparoskopiden çıkınca öğreneceğim artık.
Ben özelde yaptırdım tüp bebeği.
Evet biraz maliyetli ama Allah herkese imkan nasip etsin de olmayanlara başvurmayı nasip etsin.
Laparoskopiden sonra 3.denememi yapacağım embriyolarım var bekleyen.
Senin ikinciden snr nasıl geçti hemen iyileştin miBenn ikisinide yaptıtdım önce histeroskopi oldum birkaç ay sonra ikisini birden oldum.soruları alayım
Senin ikinciden snr nasıl geçti hemen iyileştin mi
Benim göbek deliğindeki kesi yeri biraz uğraştıracak sanırım salı oldum
Geçmiş olsun hepimize işallah güzel haberler aldığımız günleri de görücez
Bu arada ben salı akşamı oldum ağrı hiç olmadı
Sadece gülerken oturup kalkarken öksürürsem göbeğin ordan girilen yer açıyor mesela daha altta olanı acımıyor ..
giriş yapılan yer de farkediyor sanırım
Gece yan yatarken de yine aynı yer açıyor göbek deliğinin yanı
Halbuki ikinci kesinin varlığı yokluğu belli değil altta solda biraz o
aynen öyleAmin inşallah , hiç kolay şeyler değil bunlar ..
Merhaba arkadaşlar bende 30 Eylül de histereskopi oldum tüp bebek yaptırdık fakat beta Heh 545 de durdu ve düşmeye başladı kimyasal gebelik dediler.1 sene öncesi de 12 haftalık bir düşük yaşamadım. Histereakopi önerilir ve oldum. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece rahimdew hafif egrilik varmış onu düzeltmiş doktorum bir de tutunma kolay olsun diye rahime çizik atıldı.
Şimdi sorum şu sizlere histereskopi olup adet gecikmesi yaşadınız mı ? Yani benim dün ve bugün olmam lazım ama olmadım adet belirtisi falan da yok merak ediyorum acaba geç mi olacakdondurulmuş embriyolari deniycez bu adetle
Evet benimde 5 gün kadar süren leke şeklinde kanamam oldu zaten olabilir demişlerdi. O zaman anestezi etkisiyle olacak ki hiç sormak aklıma gelmedi adet gecikir mi geçikmez mi diye ? Sadece adetin 2.günü görüşürüz dediler bi kaç gün daha bekleyip aricam merkezi bakalım ne diyeceklerHisteroskopi sonrası kanama oluyor belki o adet düzenini etkiliyor olabilir diye düşünüyorum.
Benim histereskopi yapılma durumum yoktu ameliyatta karar verip yaptı doktor uyandığımda öğrendimAçık ameliyat değil de göbekten ufak delik açılarak yapıldı size değil mi. Benim de rahmimin gerisinde polip kalmış açık ameliyatla alınır falan dedi doktor ama, böyle kapalı da olabilir mi acaba
Doktorum kanaman olucak az az dedi bi de rahim kalınlığı normaldi ama biraz incelttik ameliyatta bu adetini biraz geciktirebilir , olmadı hormon verip adet görmeni sağlarız demiştiMerhaba arkadaşlar bende 30 Eylül de histereskopi oldum tüp bebek yaptırdık fakat beta Hcg 545 de durdu ve düşmeye başladı kimyasal gebelik dediler.1 sene öncesi de 12 haftalık bir düşük yaşadım. Histereskopi önerdiler ve oldum. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece rahimde hafif egrilik varmış onu düzeltmiş doktorum bir de tutunma kolay olsun diye rahime çizik atıldı.
Şimdi sorum şu sizlere histereskopi olup adet gecikmesi yaşadınız mı ? Yani benim dün ve bugün olmam lazım ama olmadım adet belirtisi falan da yok merak ediyorum acaba geç mi olacakdondurulmuş embriyolari deniycez bu adetle
Bi de gecikme olması normaldir çünkü ben ameliyattan çıktığımda yatağa alınırken sedyedeyken görmüş kardeşim bayağı kanama vardı alt bezinde dedi bakalım ay sonuna belli olur gecikme durumuMerhaba arkadaşlar bende 30 Eylül de histereskopi oldum tüp bebek yaptırdık fakat beta Hcg 545 de durdu ve düşmeye başladı kimyasal gebelik dediler.1 sene öncesi de 12 haftalık bir düşük yaşadım. Histereskopi önerdiler ve oldum. Çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı sadece rahimde hafif egrilik varmış onu düzeltmiş doktorum bir de tutunma kolay olsun diye rahime çizik atıldı.
Bi de gecikme olması normaldir çünkü ben ameliyattan çıktığımda yatağa alınırken sedyedeyken görmüş kardeşim bayağı kanama vardı alt bezinde dedi bakalım ay sonuna belli olur gecikme durumu
Gerçi benim hsg de bile iki kez ilaç verildi onda bile kanamam olmuştu bayağı bazılarının onda da hiç kanama olmuyor
Sağol canım. Benim de hsg çekilmişti daha önce ama hiç kanamam falan olmadı hatta yumurta toplama yapıldı tüp bebek tedavisinde onda da sonrasında kanama falan olmadı. Hepsi farklı tabi :)Bi de gecikme olması normaldir çünkü ben ameliyattan çıktığımda yatağa alınırken sedyedeyken görmüş kardeşim bayağı kanama vardı alt bezinde dedi bakalım ay sonuna belli olur gecikme durumu
Gerçi benim hsg de bile iki kez ilaç verildi onda bile kanamam olmuştu bayağı bazılarının onda da hiç kanama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?