Laporoskopi ve histeroskopi yaptıran var mı?

evet anestesi altında yapılıyor ama sonda takılması çıkması korkarım ben sonrasında bir işlem gerekirse tedirginim
hiç korkma takılırsa zaten uyndığında taklı oluyor çıkması da çok kısa saniyelik iş ve çıkınca hemen rahatlıyosun daha da
sen sadece iyi düşün güze insanlarla karşılaştırsın rabbim merak etme çabuk atlatılıyor hatta benim kadar acısı olmayan çok kadın var belki sen hemen toparlanırsın
bu teşhis için ve ileriye adım için çok önemli bir adım o yüzden iyi hisset sakın korkma cnm

evet anestesi altında yapılıyor ama sonda takılması çıkması korkarım ben sonrasında bir işlem gerekirse tedirginim
hiç korkma takılırsa zaten uyndığında taklı oluyor çıkması da çok kısa saniyelik iş ve çıkınca hemen rahatlıyosun daha da
sen sadece iyi düşün güze insanlarla karşılaştırsın rabbim merak etme çabuk atlatılıyor hatta benim kadar acısı olmayan çok kadın var belki sen hemen toparlanırsın
bu teşhis için ve ileriye adım için çok önemli bir adım o yüzden iyi hisset sakın korkma cnm

sağol inşallah başarırım ben çok korkağım gücüm kalmadı hastane dr deyince cesur olamıyorum önümüzdeki hafta sanırım adet olunca dr arayıp haber vericem burdan yazarım çok sağol inşallah güzel olur hersey

umarım iyi gecer hangi hastanede olacaksınız detayları bizimle paylaşırsınız gecmiş olsun

yaptırmam gerekiyor
yazdım mı bakamadım ama ben Bezmialem Üniversite hastanesinde oldum doktorum müşerref banu yılmaz - kısırlık polikliniğine gitmiştim bir yıl deneyip olmayınca ..detaycı ilgili her soruya cevap veren bir kadın yani insan olarak da güzel hassas biri mesleki olarak da

bu arada biri koç üniversitesi hastanesinden de memunmuş sgk geçiyormuş seçenek olarak araştırmak iseyen olur diye aklımdayken yazmış olayım

ben kaç yıl önce burun ameliyatı oldum sonra hiç ağrım olmadı ve doktorum dedi ki çok iyi hissederek girdin sen o yüzden olmadı ne demek istediğini farklı arkadaşlarım ameliyat olunca anladım..
korku hisettiğin anda nefes al ver sakin sakin ve gülümse uyandığında güzel sonuçlar alman dileğiyle ki ben güzel sonuç alamadım olumsuzdu tüpler açılmadı ama öyle bişey ki bir ay önce ağlayıp üzülen ben o net bilgileri ve nerede olduğumu nasıl ilerleyeceğimizi duydukça ona bile üzülmedim

anne olmak istiyorummm sana söz korku hissettiğim an dediklerini yapacağımm yapmak zorundayım

anne olmak istiyorummm sana söz korku hissettiğim an dediklerini yapacağımm yapmak zorundayım
neler yapabileceğimizi nelerin üstesinden gelebileceğimizi yaşadıkça öğreniyoruz benim de korkularım vardı öncesinde ama şu uyutma olayını kim bulduysa süper olmuş :))

bir senedir o kitleri kullanıyorum. zaten yumurtlyorum ve günleri kendimde anlıyorum zaten. bi sene oldu ameliyat ve son aşılamam olalı. bir senedir akışına bıraktık. gezdik tozduk takmadık hiç. hedefler koyduk evimizle ilgilendik. onun öncesi bir sene de zaten yoğun ilişki devamdı. ama yok. bi kere bile hamile kalamadım. 4 dr la hep başa aldık ama sebepsiz dedi hepsi. şimdi bi sene sonra banu hanımla başlıcaz bakalım. yarın ola hayrola

kesinlikle doğru. ameliyata nasıl girersen narkozdan o modda çıkarsın. ağlayarak girersen ağlayarak uyanırsın. gülerek girersen iyi uyanırsın. bu hep böledir.

umarım iyi gecer hangi hastanede olacaksınız detayları bizimle paylaşırsınız gecmiş olsun

yaptırmam gerekiyor

ameliyattan sonra mutlaka yazarım.
ben bahçelievler medicana düzgün korkmaz a olacağım.
zaten kendisi 2 yıldır tüp bebek doktorum.

İnşallah güzel haberlerini alıcaz :) çok iyi yapmışsın kafanı dağıtmakla yoksa boğuluyo insan hiç gerek yok hayatı kaçırmaya ben de tatile gitmiştim en son öyle düşünüp ve çok iyi döndüm geri

evet cnm aynen. bu arada yarın benim adetimin 3.günü. yarın tedaviye başlanır mı ki? tüp bebekte 2.gün diyorlar. kafam karıştı öleyse eger önümüzdeki ay gideyim. bilseydim bugune rand alırdım

evet cnm aynen. bu arada yarın benim adetimin 3.günü. yarın tedaviye başlanır mı ki? tüp bebekte 2.gün diyorlar. kafam karıştı öleyse eger önümüzdeki ay gideyim. bilseydim bugune rand alırdım
benim ameliyat sonrasıydı kanama vardı az o yüzden ikinci ya da üçüncü gün demiştim ultrason muayenesi yapıp başladık ilaçlara yani kalınlık vs onlara da bakıyor doktor
yarın olmasa bile bi ara sor bence

günaydın. gitmedim canım ben. iptal ettim randevuyu. hazır hissetmiyorum kendimi tekrar iğneler tekrar git gel kontroller. tuttu mu tutmadı mı'lar... bilmiyorum nolcak böle akış.

günaydın. gitmedim canım ben. iptal ettim randevuyu. hazır hissetmiyorum kendimi tekrar iğneler tekrar git gel kontroller. tuttu mu tutmadı mı'lar... bilmiyorum nolcak böle akış.
O zaman bu ayı kafan rahat geçir cnm keyfine bak düşünme de gitsemmi diye eşinle vakit geçirin belki sonradan o istek kendiliğinden gelir sonraki ay
Beynini dinlendirmeye ihtiyacın var bence ama Bezmialem Banu Hanım dimi doktorun? Eğer onunla hiç konuşmadıysan görüşmeni tavsiye ederim

Laparoskopi oldum tek tüpümde sıvı vardı alındı ve tek tüp kapatıldı, ağrılı bir operasyon değil medicalpark göztepedeki Aynur Erşahin yaptı, tavsiye ederim canım

konuşmadım hiç canım. dün rand vardı gitmedim. tekrar tahliller olcak muayeneler ve sebep bulamıcaklar yine çnkü. yıpranmak cabası. vazgeçtim bilmiyorum. sebepsiz bişey olur mu dünyada. bize sebepsiz diyolar ama enteresan. bilemiyorum kaçtım yine içime

bunu yaşamak da çok zor tekrar tekrar ama ne bilim az dinlen ama vazgeçme be şöyle düşün zaten pes edersen ihtimal bile kalmıyo sen tabi imkanınız da elveriyorsa pes etmiş tedavi olmuyomuş gibi günlerini geçir o ilaçlar vs farzet başka bişi için yapıyosun öyle düşün
6. Deneme duydum ben yapabilir miyim bilmiyorum şu an çok zor söylemek sadece olduğum yerden yazıyorum bunları ama umutsuzluk bazen yolu görmemizi engelliyo bazen de kendimiz

ya çok ilginç bişey yaşadım bugün. biliyosun reglim dün bitti kontrol vardı hani. yani normalde iki gün önce bitti. neyse gribim kön kön öksürüyorum iki gündür. internete girdim öksürüğe bitki ne iyi gelir diye. kekik bal limon karışımı yazıyodu. neyse verdiği oranlarda yaptım içtim bi bardak uzandım bir saat. öksürüğüm rahatlamıştı. ki tuvalete bi gittim batmışım regliden. şok oldum. adetim bittiği için pedde yok tabi çamaşırımda. nan bu ne alaka derken annemi aradım. dediki kekik sökmüş seni tekrar o zaman. saçmalama dedim ve hemen internete yazdım ki öle de bi etkisi varmış evet! şuan iki saattir tekrar reglim başladı ve siyah siyah parçalarla beraber geliyo. korkuyorum.... bilsem içer miydim ve bu kadar kan nasıl gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…