- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
- Konu Sahibi Aydinaydin
-
ya onlar yaktıkları için yusuf yusuf oluyorlar müşteri anlıycak diye.onun için dayıyorlar sirkeyi (bazıları da limon tozu yanlış hatırlamıyorsam)
sonuçta herşeyin fazlası zararlı ama tabii sen bilirsin yine de.ben uyguladığım yöntemden memnun kaldım.
ayyy benimde dün lastik saç kervanına katıldıı sadece öndeki perçemimde var bu olay ki bi defa daha olmuştu tekrar saçımı yıkadım geçti ama dün yine oldu kuaför teyzem var benim diplerde değilse eğer dedi aktardan saç bakım yağı de onlar içine bütün saç yağlarını koyacaklar haftada bir banyoya girmeden uygulayacaksın dedi bende gittim aldım kızlar annem zamanında kullanmışş ve çokk memnun kalmış lastikliği giderdiği gibi,
saçı gürleştiriyor
boyalı saça besin veriyor,
kırılmaları önlüyor,
büyüme hızını arttıyor,
dökülme ve kepeklenmelere karşı etkilidir,
saç derisindeki kuruluğu giderir,
saç tellerini güçlendirir.
permalı boyalı, röfleri saçları canlandırır..
Evet arkadaşlar %100 bitkisel markasınıda vereyim size :) barcelino sprey şekinde ... bende bu hafta deniycem inş................ çooook iyi olur..
kullndıkça yazar mısın canım, memnun kalırsan bi de onu sürelim kafalara, ne bulursak yapıoruz artık
tamam cnm kullandıkça yazarım ben size yerimseniben
kızlar bi platin mağduru olarak şunu söyleyebilirim üzülerek söylüyorum ki lastik gibi olan saçlar hiçbi bakım kremi aktar ürünü sirke vb şeyle düzelmiyo tek çözüm kestirmek ben binbir çeşit bakım denedim
platinden sonra kestire kestire 2 yılın sonunda saçlarım eski sağlıklı günlerine kavuştu . tövbeliyim açıcı kullanmaya ve platine
! ayrıca bilginiz olsun sirke boyanın rengini bozuyo .
dün akşam kuaföre gittim, saçımı boyattım. önceden bi kuaför bozuntusu saçımı açarken mahvetti. dün akşam gittiğim adam dedi ki, kısacık keselim saçlarını da toplasın kendini. ben de kestiremem deidm zaten belime geliyolarken mecburen omnuz hizama kadar kestirdimçok üzülüyorum saçımı banyodan sonra tararken hamur gibi hissediyorum, lastik gibi uzuyooo
kuaför de, kkuaförler kolay kolay bunu söylemez, hemen bakım yapalım falan derz ama sana bişey söyliycem mutlaka yap dedi
bildiğimiz elma sirkesini, saç kuruyken saçın her yerine iyice yediriyoruz, 15 dakika kadar bekle yıka dedi. sürünce saç kazık gibi olucak ama o lastik kısımları toplıuycak dedi.
paylaşmak istedim
bu akşam hemen yapıcam, sirkenin asla zararı olmaz zaten her derde deva
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?