Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lastik gibi olmuş saçlarımıza çare sirkeymiş

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yok canım, saçımı yakan kuaförümsü başkaydı. bu sirkeyi söyleyen başka kuaför.
yaptım ben de kızlar, tabi o lastikler yok olmuyor ama beklentidenmidir nedir daha iyi hale geldi benimkiler sanki. bi başlık açmıştım saç rengim için foto koydum, "karamel bakır istemiştim .." diye, orda sirke yapılmamış halinden görebilirsiniz nasıl yıprandığını saçımın

yavaş yavaş kestiricem napim, bide bu sirkeyi arada bir yaparım, zeytinyağı falan kullanmalı
nasıl üzülüyo insan ya :sinifsinif:

ayyy benimde dün lastik saç kervanına katıldıı sadece öndeki perçemimde var bu olay ki bi defa daha olmuştu tekrar saçımı yıkadım geçti ama dün yine oldu kuaför teyzem var benim diplerde değilse eğer dedi aktardan saç bakım yağı de onlar içine bütün saç yağlarını koyacaklar haftada bir banyoya girmeden uygulayacaksın dedi bende gittim aldım kızlar annem zamanında kullanmışş ve çokk memnun kalmış lastikliği giderdiği gibi,
saçı gürleştiriyor
boyalı saça besin veriyor,
kırılmaları önlüyor,
büyüme hızını arttıyor,
dökülme ve kepeklenmelere karşı etkilidir,
saç derisindeki kuruluğu giderir,
saç tellerini güçlendirir.
permalı boyalı, röfleri saçları canlandırır..
Evet arkadaşlar %100 bitkisel markasınıda vereyim size :) barcelino sprey şekinde ... bende bu hafta deniycem inş................ çooook iyi olur..

korkuyorum ben bu tip şeyleri saça kullanmaktann

Ben de denemeliyim..lastik kıvamında diyemem ama ıslakken bi tuhaf oluyor benimde :sinifsinif: platin boyamaktan yıprandı uçları kırık dolu şekil bile almıyor artık..uçları çatal çatal mafoldumben uzatmak istiyorum ama uzaması da yavaşladı gibi son zamanlar... şu anda sadece omuzlarıma uzanıyor boyu biraz daha uzasın çikolata-karamel gibi bir renk yapmayı düşünüyorum.. Bu sirke fikri iyiymiş bu akşam ben de deneyeceğim..Bir de ılık zeytinyağı deneyeceğim saç uçlarıma onunda iyi geldiğini duydum

inşallah biraz olsun faydası olur size de arkadaşlar
benim saçlarımın şu durumuna öyle üzülüyorum ki, önceden çok uzun ve sağlıklıydı gerçekten, çünkü doğru düzgün fön bile görmezdi ki, kendi saçım fönlü gibi dümdüz çünkü.
koyu renkten açığa çevirmeye kalkıştım ve sonra nerdeyse belime gelen saçlarımı kestire kestire bu boy kaldı kala kala. hatta yeni boyattım saçımı ama öyle bi hale gelmiş gibi boyayı bile çok kabul etmiyor, normalden çok daha çabuk akıyor rengi.
ıslakken böyle hamur gibi, nasıl desem kedi tüyü gibi ince ince yumaşak.

çook üzülüyorum çok

kzılar ben kullandım saçlarıma o dediğim aldığmız saç yağını ve şuanda sağlıklı parlak bi saç görünümü var :) üstelik yanan yerler iyleşti gibi daha iki kere uyguladım bu hfta içinde yağlanır yağlanmaz uyguşladım ve geçrekten etkisini gördüm

kullndıkça yazar mısın canım, memnun kalırsan bi de onu sürelim kafalara, ne bulursak yapıoruz artık

kızlar bende platin madurlarındanım hiç bişy iyi gelmezse kerastase yeşil seriyi kullanın tek kelimeyle harika

kızlar bi platin mağduru olarak şunu söyleyebilirim üzülerek söylüyorum ki lastik gibi olan saçlar hiçbi bakım kremi aktar ürünü sirke vb şeyle düzelmiyo tek çözüm kestirmek ben binbir çeşit bakım denedim
platinden sonra kestire kestire 2 yılın sonunda saçlarım eski sağlıklı günlerine kavuştu . tövbeliyim açıcı kullanmaya ve platine

! ayrıca bilginiz olsun sirke boyanın rengini bozuyo .

saç nemli-ıslak arasındayken saça 2-3 damla bebe yağı sürmek lastikliği geçici olarak geçiriyor bilginize.

kesinlikle doğru, ben de kestirerek kurtuldum, dışardan hiç bir müdahale işe yaramıyor.. yeni saçlarımdan daha memnunum bu arada kıvırcık oldular çocukluğumdaki gibi (

Aynı durum bendede aynı bu kadar olur KUAFÖR BOZUNTUSU bende bu tabiri kullanıyorum belimde olacak saçlarım omzumda ve ben kafayı yiyorum kalın telli ve gür saçlarımdan oldum ben sirkeyi bir kere yaptım ama saçım ıslakken bi kaba su koydum içine sirke beklettim biraz ve yıkamaya devam ettim ama sanki saçlarım döküldü fazlaca sandım dedim herhalde canzsılaştı telleri inceldi ölü saçlar ama zaten kafam hep ölü saç kel kalacam korktum bende bilmiyom neden öyle oldu şaşırdım kaldım napacağımı

Kalın telli ve gür saçlar varken ve o kadar güçlüyken kuaför bozuntusu açıcıyla mafetti ben şimdi ne yapacagımı şaşırdım çok kestirdim zaten hele her yıkama sonrası benim için yıkılış oluyo bi kat daha acı gerçekle daha çok yüzleşiyom sanki, kafamdan atamıyorum zaten kafamda bu incelen teller nolacak bi dünya saçımdan oldum Allahım ya kafayı yicem bir uzasa şu saçlar eski, sağlığına kavuşsa

Ilık sütün içine kuru maya katıryorum her akşam içiyorum elma sirkesini ben yok eder zaten ölü saç diye bi sefer yaptım bidaha korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…