lavabo fırçası ile halı silmek!!!

Siz hem tuvaleti hem lavaboyu aynı fırçayla mı yıkıyorsunuz

Siz hem tuvaleti hem lavaboyu aynı fırçayla mı yıkıyorsunuz
Tekrar okursanız
Tuvalet ve banyo lavabolarına kullanılan küçük el fırçaları var
bilmem biliyor musunuz
onu kast ediyorum
tuvaleti ve banyo yu aynı fırçayla yıkamıyorum
tuvaletin yer fırçası, banyonun yer fırçası, klozetin fırçası ve lavaboların fırçaları ayrı
umarım açıklayıcı olmuştur

Bu sekilde gidersen OKB li olursun biliyorsun degil mi?

Ruhsal sagligina da dikkat etmelisin.

Tamam sinir bozucu , ne yapilacaksa yap. Haliyi mi atiyorsun , yeniden mi yikattiriyorsun ama seni ele gecirmesine izin verme.
Evet bende bu durumdan korkuyorum
Çünkü yemek yiyemez hale geldim
Yere basmama ya terliksiz dolaşmamaya dikkata etmeye çalışıyorum

İyi niyetinden yapmiştır ama 23 yaşında daha lavabo fırçasını ve diger fırçaları ayirt edemiyor mu?

İyi niyetinden yapmiştır ama 23 yaşında daha lavabo fırçasını ve diger fırçaları ayirt edemiyor mu?
İyi niyet altında kendi istediğini yapıyor
Sorsanız neden yapma denilen şeyi yaptın diye
İşte yengem benim yorulmamı istemediği için yok dediği ni düşündüm
o yüzden yaptım diyecek oysaki halım temiz demiştim

Şşşttt biraz sakin.Benim tuvalet ve banyonun lavabosunu ve lavabo altını temizlediğim fırça ile dediğinizde anlam öyle çıkıyor.Evlerde hem banyo da wc hem ebeveyn de wc hem ayrı küçük wc olabileceği doğru ama ben sizin banyoyu ayrı tuvaleti ayrı söyleyebileceğinizi düşünemedim.Yazıdan öyle anladım ve sadece sordum.Yanlışta anlaşılabilir.Ben size sorup yollarken o arada sizde başka bir arkadaşın aynı sorusuna cevap vermisşinizi.Aynı anda yazıp yolladığımız için yolladıktan sonra okudum mesajınızı.Yani sadece ben değil başkalrıda ao şekilde anlamış olabiliyor.UMARIM AÇIKLAYICI OLMUŞTUR.

Ne tedavisi görüyorsun bilmiyorum,evin temiz olmasi gerek oda kabul ama ,bu kadar kalabalik olan bir ev ne kadar temiz ve hijyenik olur bilemiyorum

Ben de arkadas gibi anladim.

Klozetin fircasi degilse durum sandigin kadar kotu degil.

Son düzenleme:
Cümle çok açıktı aslında
ama düzenledim konuyu şimdi tekrardan okuyabilirsiniz
Mesajdan nasıl sinirli olduğumu çıkardınız
Yemin ederim hayranım

Ya ama öncesinde sordu bana
Hayır dedim silme
Yeni yıkattım halılarımı
Temiz dedim
Ama o inatla benim evde olmadığım gün hemen silmiş
Buna bozuluyorum ben

İnat değil bu. Evet evin düzenine birilerinin karışıyor olması sinir bozucu ama geçici bir süre sizde kalacaklarmış katlanmaktan başka çaresi ypk. Bu süreyi ne kadar az huzursuzlukla kapatırsanız hepiniz için o kadar iyi. Baştan sizde kalmalarını kabullenmişsiniz böyle küçük şeylere de göz yumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…