lavabo fırçası ile halı silmek!!!

Kasıtlı yaptığını düşünüyorum.
Maalesef...
Hepatit olduğunu bile bile yaptı bunu.
23 yaşındaki genç bir kadın cahil değildir.
Malesef bende
Burada o kadar iyi olarak düşünen olmuş ki
Yapma denilen birşeyi yapmak ne zaman iyi niyetten ötürü olmuşsa artık

O zaman sen de üslup hatası var diyelim.Eğer sinirli değilsen.
Yok bence sizin 6. hissiniz çok kuvvetli
Bana hep öyle gelir
karşıdakinin yüzünü görmeden sesini duymadan
onun nasıl bir duyguyla yazdığını tahmin etmek bence mükemmel birşeydir.

Yani üzgünüm ama konu sahibi yapma dedigi halde inatla yapiyorsa ve yaptığı temizlik- hijyen kurallarına uygun değilse ben bu durumda iyi niyet arayamıyorum malesef

Ya da illede yapacaksa sorabilirdi hangi fırça bez vs kullanıyım diye

Ben kabullenmiyorum aslında
Mecbur oldukları için yok diyemiyorum

Evet ben hep ona söylüyorum zaten
Bak birşey yapmayı düşündüğün zaman sor
Neyle yapayım de
Bu zor birşey değil ki
Zaten evimde kendi evleinden bile rahatlar
İstediklerini yerler, istediklerini yaparlar
Ben ses dahi etmiyorum

belki birsey dokuldu onu sileyim derken haliyi tamamen sildi. benimkiler geliginde 3 ay kalsalarda su ictigi bardagi kaldirmayan insanlar oldugu icin is yapildiginda altinda iyi niyet arayan biri haline geldim.

belki birsey dokuldu onu sileyim derken haliyi tamamen sildi. benimkiler geliginde 3 ay kalsalarda su ictigi bardagi kaldirmayan insanlar oldugu icin is yapildiginda altinda iyi niyet arayan biri haline geldim.
bende artık her yeri karıştırmalarından
kendi kafalarından iş yapmalarından bıktım

Terör olayları bitecek gibi değil maalesef, ev kiralama şansları yokmu? Ucu bucağı belli değil ne kadar kalacaklarının,bence halıdan daha büyük sorun bu. Sonuçta sizin temiz bir ortamda bulunmanız gerekiyor rahatsızlığınız sebebiyle,onca insanın yaşadığı ev muhakkak cabucak kirlenir.

eşimle konuştuk ki çok şükür artık beni anlayabiliyor
kardeşi sınava girecek ondan sonra gelecek için nasıl bir planları olduğunu soracak
terörün daha bitmeyeceğini belki uzun süre burada kalabilme ihtimallerini
Ve bu ihtimale karşı ev tutmalarını gerektiğini
şurada sabretmem gereken bir on gün daha kaldı
Bakalım sınavdan sonra ya kadar düzelme olacak mı
olmazsa nasıl olacak inanın bende merak ediyorum

off cok zor bi durum
terörse sebep tabi süre de belirsiz
pekı durumlar düzelince gitmeyi düşünüyorlar mı ? kendileri de sıkılmadılar mı peki bu kadar süre başkasının evinde ?
ya benim kocam 3 haftalıgına yurtdısına gıttı ben kendı annemde kaldım ama 3 hafta da cok sıkıldım evıme ozledım hatta kocamdan cok evimi özledim , nasıl başkasının evinde misafirlik yapıyorlar boyle uzun sure aklım almıyor
hadı şimdi zorunluymuş ama keyfi olmasına anlam veremiyorum

peki eşiniz nasıl ?annem babam gelirler kalırlar yok sen benım anamı istemiyor musun gibi laflar mı ediyor ? yoksa hani ne yapalım idare et gibilerinden yanınızda mı duruyor ?

peki bunlar kaynınız falan hani işini gücünü de bırakıp gelmişlerdir heralde görümceniz falan bütün gün ne yapıyorlar evde ?
bunca kişiye siz çekirge sürüsü gibi bakabiliyor musunuz?
yani ne bileyim hani tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır , bizim de başımıza gelse maddi imkan da yoksa terörden kaçmışız falan heralde bizde cocugumuza sığınırdık hani '' kızım böyle olmuyor ama ne yapalım işte idare edelim bir süre'' gibilerinden davranmıyorlar anladıgım kadarı ile hani öyle olsa degil mi insan biraz tahammül eder
ama sizin evde ağa paşa olup kalacağız tabi halleri varsa işiniz çok zor

yani ne bileyim sizin sıkıldıgınızı bunaldıgınızı bu kadar kişiden hiç mi anlamıyorlar ?
siz hep güler yüzlü müsünüz onlarla ?
birde akrabaları falan var mı size yakın? yanı onlara gıtsınler dıye demıyorum ama varsa eger evınız bırde mısafırden geçilmiyordur tahmın ederım
yani ne bileyim eşiniz hiç değilse yanınızda olup sıkıldıgınızı bunaldıgınızı ( haklı olarak) anlasa ve size samimi olarak ne yapayım elimde degıl bıraz idare et gıbılerınden yanınızda dursa bu kadar sıkılmazsınız gıbı gelıyor
vel hasıl allah kolaylık versın ınsallah tez zamanda gıderler ne dıyeyım
anamız babamız bızı bunun için doğurmuyor

hadi insallah
eşiniz böyle söz verdiyse on gün boyunca hiç konusmayın bır daha esınıze şikayet sızlanma gbi şeyler yapmayın on gün sabırla bekleyın
on gun sonra ama hanı konusmutuk söz verdıgın gıbı ne yapmayı düşünüyorsun diye sorun
ınsallah kurtulursunuz artık

ayy okurken tirkindim bende ne bu ya wc firçasiyla haliyi silmek..
ya benim midem bulandi oruçlu oruçlu..
görümcen çok pismiş..
off allahim yaa:

Eşim eskiden sizin dediğiniz tarzdı ahh ne var bunda ki
sen benim aile mi istemiyor musun?
İşte benim ailemde benim ailem diyen tarz bir insandı.
O keyfi geldikleri zaman
konuşa konuşa, tartışa tartışa artık anladı bunun normal olmadığını
Şimdi oda sıkılıyor bunalıyor
Hatta benden daha fazla
Diyor az kaldı sabret bundan sonra kimse keyfi olarak evimizde aylarca kalamayacak
Ben kendi ailemde olsa daha fazla hayatımı ertelemek istemiyorum felan filan
Ki benim eşimde titiz birisidir
Ben normalde sakin yapılı sert duruşlu biriyim
zaten anadilleri de farklı olduğu için pek ortak muhabbetimiz yok
türkçe biliyorlar arada konuşuruz ama böyle sohbet muhabbet mutluluk saçan bir ortamımız yok
size şöyle diyeyim eve gidiyorum
kendi kafalarına, canlarının çektiklerini hazırlamış oluyorlar
hazırlamasalar dahi dokundurmazlar beni
ben direk odama geçip yatıyorum iftara kadar iftar çay beraber sonra ben çalışma odama geçip ders çalışıyorum
tabi o kalabalıkta sesten gürültüden birşey anlayabildiğim kadar
sonra bide sahurda görüşüyoruz başka paylaşım yok
ama kendiler o kadar rahat ki karışan yok görüşen yok o yüzden aylarca kalıyorlar

yok asla ne bir şikayet nede sızlanış nede karışma hiç birşey yok
sınav bittiği gün bakalım ne olacak
ne karar verilecek
eğer yok biz 2 , 3 ay daha kalacağız derlerse
ben evliliğimle ilğili ciddi kararlar alacağım

kaynım 3 aydır buradaydı zaten
sınava hazırlanması için çağırmıştık
bunu ilkkez kendi isteğimle yapmıştım
bu olaylardan dolayı ders çalışamıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…