- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Yani, normal..valla sizin dediğinizi
tüm kk olarak okusak
anlayamayız
Bende bunu söyledim zatenYahu çok iyi niyetli olsa bile insan sorar "Halını sileceğim yenge. İnat ettim sen silme desende sileceğim ama ne ile sileyim sen ne kullanıyorsun?" Diye :)
Kadına sorulmuş halı temizlik isi, istemiyorum halı temiz demis. Mevzunun sence de burda kapanması gerekmez miydi? Kapansaydı temiz halı temiz halı olarak kalmaya devam edecekti. Bak simdi tekrar temizlenecek. Bunun da ötesinde istemediği bir sey yapılmış. İsine burun sokulmuş.Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,kız iyi niyetliymiş!! neyse önemi yok önemli olan halı temiz kalsın.
Şuan senYani normal..
Yani, normal..
Bence ikiniz mükemmel anlaşırsınızyapinca yapti oluyo yapmayinca yapmadi.lavabo fircasi sade klozet olsa anlarimda bu kadar buyutmeyi.ortada hic bisey yok bence
Yapma deniliyorsa yapılmayacakyapinca yapti oluyo yapmayinca yapmadi.lavabo fircasi sade klozet olsa anlarimda bu kadar buyutmeyi.ortada hic bisey yok bence
evet bana gonder gorumceyiBence ikiniz mükemmel anlaşırsınız
Bunu anlamayan o kadar insan varmış ki konu altında ki yorumlardan anladığım kadarıylahalını siliyimmi hayır temizler dedikten sonra gidip silerse biri kızarım bu iyi niyet degil bu baska birseydir ustelik lavabo fırcasıyla yapıyorsa iyice kopururum yapma yahu yapma istemedimki senden boyle birsey
Şuan sen
tüm kk ya hakaret ettiğini düşünüyorsun galiba.
Tabikide normal
Anormal birşeyi anlamamak kadar normal birşey yoktur
valla bende hemen profiline baktımaynen hijyeni seveyim kalplere bişey olmasın mantığı ..
hayretle okudum görümceyle bir bağlantı var sanırım ..
Ayy komik şey seniBakınız; lavabo fırçasıyla halısı silinen kadının içler acısı hikayesi
halıyı yıkatıp kullanacağım mecburbenim evdeki yardımcı hanım da ilk geldiğinde bilmeden halı fırçasıyla tost makinesinin ızgarasını fırçalamış :)
fırçayı attım tost makinesini hala kullanıyorum napiyim.
dramdan eğlenceye nasıl geçtiniz hayret az önce ağlıyordunuz..vah vahAyy komik şey seni
ben temizimdir ama takinti yapacak kendime dert edecek kadr degil.bana biri bunu yapsa asla sesimi cikarmazdim ki burda iyi niyet var yengem yoruluyo diye jest bi neviYapma deniliyorsa yapılmayacak
Sizin hoşunuza gider miydi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?