lavabo fırçası ile halı silmek!!!

yapinca yapti oluyo yapmayinca yapmadi.lavabo fircasi sade klozet olsa anlarimda bu kadar buyutmeyi.ortada hic bisey yok bence

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz,kız iyi niyetliymiş!! neyse önemi yok önemli olan halı temiz kalsın.
Kadına sorulmuş halı temizlik isi, istemiyorum halı temiz demis. Mevzunun sence de burda kapanması gerekmez miydi? Kapansaydı temiz halı temiz halı olarak kalmaya devam edecekti. Bak simdi tekrar temizlenecek. Bunun da ötesinde istemediği bir sey yapılmış. İsine burun sokulmuş.
Kadıncağızın hepatiti varmıs bide. Gunah degil mi?
Hukukta bile kastı asan, neticesi sebebiyle ağırlaşmış suçlar vardır. Kastın o olmuyor olabilir, ama neticenle cok büyük bir suca sebebiyet vermiş olabilirsin.
Her zaman niyete bakılmaz. Sonuç odaklı da olmak lazım

halını siliyimmi hayır temizler dedikten sonra gidip silerse biri kızarım bu iyi niyet degil bu baska birseydir ustelik lavabo fırcasıyla yapıyorsa iyice kopururum yapma yahu yapma istemedimki senden boyle birsey

Amaaan iğrenç ya
Bundan iğrenmek için titizlik hastalığı olmasına gerek yok zaten insanın. Şart şurt denen bir şey var. Banyodan bir şey alıp evin için temizlenecekse insan tereddüt eder zaten. İşgüzar valla

halını siliyimmi hayır temizler dedikten sonra gidip silerse biri kızarım bu iyi niyet degil bu baska birseydir ustelik lavabo fırcasıyla yapıyorsa iyice kopururum yapma yahu yapma istemedimki senden boyle birsey
Bunu anlamayan o kadar insan varmış ki konu altında ki yorumlardan anladığım kadarıyla
Demekki bu gibi insanlar yüzünden biz bdv ye konu açıyoruz

benim evdeki yardımcı hanım da ilk geldiğinde bilmeden halı fırçasıyla tost makinesinin ızgarasını fırçalamış :)

fırçayı attım tost makinesini hala kullanıyorum napiyim.

Haklısın arkadaşım sen diğerlerine bakma... sadece halı meselesi de değilmiş. Haddi aşan seni evinden soğutan birçok halleri de varmış madem dediğin gibi bir an önce ayrı bi düzen kursunlar. Bu tipleri bilirim sen halı temiz gerek yok dedikten sonra arkandan " o ne anlar getir silelim şu halıları sayemizde temizlik görsün evi" demişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…