- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Temizlik imandan gelirTitizlik temizlik benim için önemli değil maddi seylere önem vermem,benim görümcelerimin sizinle uzaktan yakından alakası olamaz.
Ben halıyı değilde az kalsın görümcemi sallayacaktımben olsam balkondan aşağı sallamıştım o halıyı cinnet geçirip
İnşaallah iyi şeyler olurbu çok iyiye işaret
hadi insallah yazın buraya iyi haberler on gün sonra
bence sen görümceni halıya sar salla ikisinideBen halıyı değilde az kalsın görümcemi sallayacaktım
bence sen görümceni halıya sar salla ikisinide
Siz de yani eleştirecem diye biraz... nasıl desem.. hayırlısıTitizlik temizlik benim için önemli değil maddi seylere önem vermem,benim görümcelerimin sizinle uzaktan yakından alakası olamaz.
Temizlik imandan gelir
Temizlik maddi birşey değildir
Hem ben sizin benim görümcem olduğunuzdan şüphelendim
Bu durumda ben yengeniz olurdum ahaaaahhh
saçmalamışSiz de yani eleştirecem diye biraz... nasıl desem.. hayırlısı
Yahu tuhaf zaten de bunun konuyla ne alakası var.Hayır sinirlenmem,millet dışardan geldiği ayakkabıyla halınn üzerinde geziyor tuhaf olan bu bence
ayy çok komiksiniz gerçektenSizin imanınız tamsa kendinize tam benimkisi beni ilgilendirir,temizlik maddi bir şeydir,gözle görünebilir,burda önemli olan görümcenizin niyetiydi,yüzüne söyleyemediğiniz şeyi gelip burda yazıyorsunuz dedikodu yapmak da imanınızından geliyor sanırım
Yok bence okuduğunu anlamıyor. İnatla, ısrarla. Paragrafta ve cümlede anlam çalışmasını öneriyorumayy çok komiksiniz gerçekten
Ben sizin imanınızı sorgulamadım, benim umrumda bile olmaz
Ben bunları zaten yüzünede söyledim
O zaman dedikodu olmuyor zaten canım
Sende maşaallah yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla
Bir zeka fışkırması var
Lütfen yorum yazma daha fazla
He görümcem çok iyi çok iyilik yaptı ama ben onu kötülüyorum
ohh canıma değsin oldu mu
kendisi için tuvalet fırçası normaldi amaYahu tuhaf zaten de bunun konuyla ne alakası var.
Mutfak evin en hijyenik yeridir, mutfak beziyle bile halı silinmez.
Konu Sahibi halısının boyle bir talebi olmaksızın lavabo fırçasıyla temizlenmesine sinirleniyor. Önce git fırçanın yenisini al diyosun, sonra mevzu fırça degil halının kirlenmesi diyince millet halıda ayakkabıyla geziyor diyosun.
Kadının evindeki temiz halının kirletilmemesini isteme Hakkı'nı bile cok goruyosun ya. Pes valla.
yok artıkTamam da altı üstü bi fırça gidin yenisini alın,kız iyilik yapmış da bıktırmış sizi,kendi kalbinizde arayın sorunu bence
Cay kahve ikramını da meyve sebze yıkadığımız suyla yapalım. Nasılsa iyilik, kasıt yok. Bak ne guzel iyilik olsun diye cay yapıyorum oh mis gibi kafalaryok artıkiyilik yapmak için çarşafları klozet suyunda yıkaması ile aynı şey bu
Yorum sahibi için temizlik anlayışı o olsa gerekyok artıkiyilik yapmak için çarşafları klozet suyunda yıkaması ile aynı şey bu
Yahu tuhaf zaten de bunun konuyla ne alakası var.
Mutfak evin en hijyenik yeridir, mutfak beziyle bile halı silinmez.
Konu Sahibi halısının boyle bir talebi olmaksızın lavabo fırçasıyla temizlenmesine sinirleniyor. Önce git fırçanın yenisini al diyosun, sonra mevzu fırça degil halının kirlenmesi diyince millet halıda ayakkabıyla geziyor diyosun.
Kadının evindeki temiz halının kirletilmemesini isteme Hakkı'nı bile cok goruyosun ya. Pes valla.
ayy çok komiksiniz gerçekten
Ben sizin imanınızı sorgulamadım, benim umrumda bile olmaz
Ben bunları zaten yüzünede söyledim
O zaman dedikodu olmuyor zaten canım
Sende maşaallah yorumlarından anlaşıldığı kadarıyla
Bir zeka fışkırması var
Lütfen yorum yazma daha fazla
He görümcem çok iyi çok iyilik yaptı ama ben onu kötülüyorum
ohh canıma değsin oldu mu
Ya iyi niyetle yapılmış hareketler için lütfen kalp kırmayın. Bilememiş temizlik anlayışı sizinkiyle bir değil. Ama sizin için bir şeyler yapmak istemiş. Gönderin yıkatın tekrar fırçayı da atın. Konuşup bunu mesele haline getirmeye gerek yok.
valla sizin dediğiniziBen ne diyorum siz ne diyorsunuz,kız iyi niyetliymiş!! neyse önemi yok önemli olan halı temiz kalsın.
aynen hijyeni seveyim kalplere bişey olmasın mantığı ..Cay kahve ikramını da meyve sebze yıkadığımız suyla yapalım. Nasılsa iyilik, kasıt yok. Bak ne guzel iyilik olsun diye cay yapıyorum oh mis gibi kafalar
hayretle okudum görümceyle bir bağlantı var sanırım ..Yorum sahibi için temizlik anlayışı o olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?