- 16 Ağustos 2013
- 2.171
- 1.488
- 178
- Konu Sahibi Pink_Women
-
tanıdık kimseye söylememem gerekayy içim kalktı bir an cidden
Hayata bakış açınıza işte şuan hayran oldumTamam da altı üstü bi fırça gidin yenisini alın,kız iyilik yapmış da bıktırmış sizi
peki eşinizi ne zaman görüyorsunuz?Eşim eskiden sizin dediğiniz tarzdı ahh ne var bunda ki
sen benim aile mi istemiyor musun?
İşte benim ailemde benim ailem diyen tarz bir insandı.
O keyfi geldikleri zaman
konuşa konuşa, tartışa tartışa artık anladı bunun normal olmadığını
Şimdi oda sıkılıyor bunalıyor
Hatta benden daha fazla
Diyor az kaldı sabret bundan sonra kimse keyfi olarak evimizde aylarca kalamayacak
Ben kendi ailemde olsa daha fazla hayatımı ertelemek istemiyorum felan filan
Ki benim eşimde titiz birisidir
Ben normalde sakin yapılı sert duruşlu biriyim
zaten anadilleri de farklı olduğu için pek ortak muhabbetimiz yok
türkçe biliyorlar arada konuşuruz ama böyle sohbet muhabbet mutluluk saçan bir ortamımız yok
size şöyle diyeyim eve gidiyorum
kendi kafalarına, canlarının çektiklerini hazırlamış oluyorlar
hazırlamasalar dahi dokundurmazlar beni
ben direk odama geçip yatıyorum iftara kadar iftar çay beraber sonra ben çalışma odama geçip ders çalışıyorum
tabi o kalabalıkta sesten gürültüden birşey anlayabildiğim kadar
sonra bide sahurda görüşüyoruz başka paylaşım yok
ama kendiler o kadar rahat ki karışan yok görüşen yok o yüzden aylarca kalıyorlar
Tuvaletteki ve banyodaki lavabo demiş yani el yıkanan kısım :)Siz hem tuvaleti hem lavaboyu aynı fırçayla mı yıkıyorsunuz
Kadın fırçanın mı derdinde su an? Halıyı tuvalet fırçasıyla silmiş normal mi bu? Tuvalet ya, bildiğimiz tuvalet. Kaç gundur üstüne basıyo o halının kimbilir.Tamam da altı üstü bi fırça gidin yenisini alın,kız iyilik yapmış da bıktırmış sizi,kendi kalbinizde arayın sorunu bence
tanıdık kimseye söylememem gerek
yoksa evime gelmezler yeminle
İnşallah görümceniz de sizin nasıl biri olduğunuzu anlar da bi daha böyle bişey yapmaz iyilik yaramaz size,bir insanın iyi niyetli olduğunu göremeyecek kadar kötü düşüncelisinizHayata bakış açınıza işte şuan hayran oldum
Sadece gülüyorum
Çok komiksiniz
1 liralık fırçayı nasıl alırım ki yaa tühh görüyon mu
Tualette kullanmamış lavabo yazmış doğru okuyun ayrıca önemli olan niyet kız iyilik yapmak istemiş kasıtlı mı acabaKadın fırçanın mı derdinde su an? Halıyı tuvalet fırçasıyla silmiş normal mi bu? Tuvalet ya, bildiğimiz tuvalet. Kaç gundur üstüne basıyo o halının kimbilir.
Eşim beni işe getirip götürüyorpeki eşinizi ne zaman görüyorsunuz?
yatak odasında mı sadece ?
birde eşiniz onlarla sohbet muhabbete dalmış vaziyette gülüp oynuyor mu sizinle de ilgileniyor mu ?
anladıgım kadrı ile evde siz yalnız onlar bir grup kendi evinizde sindirmişler sizi,
şükredin ki çalışıyorsunuz birde bütün gün evde olsaydınız kafayı yerdiniz.
yerden göğe kadar hakkınız olur bunu yapmaya işte o zamanyok asla ne bir şikayet nede sızlanış nede karışma hiç birşey yok
sınav bittiği gün bakalım ne olacak
ne karar verilecek
eğer yok biz 2 , 3 ay daha kalacağız derlerse
ben evliliğimle ilğili ciddi kararlar alacağım
bu çok iyiye işaretEşim beni işe getirip götürüyor
Gidince beraber uyuyoruz
O iftardan sonra teravihe gidiyor
Teravih çıkışı genelde hemen hemen her akşam beraber yürüyoruz
Yada arabayla başımızı alıp bir yerlerde dolaşıyoruz
Evet bu zamana kadar yalnızdım ama çok şükür ki şimdi eşim anladığı için
biz ikimiz onlar bir grup
tuvalet lavabosu, banyo lavabosu bence oralarda mikrop yuvasıTualette kullanmamış lavabo yazmış doğru okuyun ayrıca önemli olan niyet kız iyilik yapmak istemiş kasıtlı mı acaba
Allah korusun yaaaTitizlik hastası ben kalp krizi geçiriyordum az daha benim başıma gelse napardım bilmiyorum
E lavabo fırçası normal mi peki? Konu Sahibine sormuş önceden sileyim mi diye, konu sahibi gerek olmadığını, halının temiz olduğunu söylemiş. Gitmis temiz halıyı kirletmiş üstüne. Kasıt olmasa bile işgüzarlık var. Kasıt olmasa bile sonuç kotu. Sen olsan sinirlenmez misin?Tualette kullanmamış lavabo yazmış doğru okuyun ayrıca önemli olan niyet kız iyilik yapmak istemiş kasıtlı mı acaba
Titizlik temizlik benim için önemli değil maddi seylere önem vermem,benim görümcelerimin sizinle uzaktan yakından alakası olamaz.tuvalet lavabosu, banyo lavabosu bence oralarda mikrop yuvası
Tabi sizin temizlik anlayışınıza görede değişir bu durum
Galiba siz benim görümcemsiniz yada
sizde yengenizin silme dediği halıyı lavabo fırçası ile silenlerdensiniz
yok kendi evimiz değilyerden göğe kadar hakkınız olur bunu yapmaya işte o zaman
peki ev kendi eviniz mi ?
şimdi aklıma geldi madem siz cıkıp gitseniz bir kaç eşya ile ? 1 odalı bile olsun huzurunuz olsun yatak odanızı alıp siz cıkıp gitseniz?
zaten bu kadar kişini sürü ile kaldıgı evden hayır gelmez eşyalarınız da falan hayır kalmamıştır heralde öyle düşünüyorum.
nasıl olur kabul etmez mi eşiniz ?
kiradaysanız da oturudugunuz evın kırasını onlar versın siz de buldugunuz evın kırasını verin o kadar da maddi katkıları olsun
Hayır sinirlenmem,millet dışardan geldiği ayakkabıyla halınn üzerinde geziyor tuhaf olan bu benceE lavabo fırçası normal mi peki? Konu Sahibine sormuş önceden sileyim mi diye, konu sahibi gerek olmadığını, halının temiz olduğunu söylemiş. Gitmis temiz halıyı kirletmiş üstüne. Kasıt olmasa bile işgüzarlık var. Kasıt olmasa bile sonuç kotu. Sen olsan sinirlenmez misin?
Allah korusun yaaa
Ben o kadar titiz değilim ama temizim
Çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?