lavabo fırçası ile halı silmek!!!

Tamam da altı üstü bi fırça gidin yenisini alın,kız iyilik yapmış da bıktırmış sizi,kendi kalbinizde arayın sorunu bence

peki eşinizi ne zaman görüyorsunuz?
yatak odasında mı sadece ?
birde eşiniz onlarla sohbet muhabbete dalmış vaziyette gülüp oynuyor mu sizinle de ilgileniyor mu ?
anladıgım kadrı ile evde siz yalnız onlar bir grup kendi evinizde sindirmişler sizi,
şükredin ki çalışıyorsunuz birde bütün gün evde olsaydınız kafayı yerdiniz.

Tamam da altı üstü bi fırça gidin yenisini alın,kız iyilik yapmış da bıktırmış sizi,kendi kalbinizde arayın sorunu bence
Kadın fırçanın mı derdinde su an? Halıyı tuvalet fırçasıyla silmiş normal mi bu? Tuvalet ya, bildiğimiz tuvalet. Kaç gundur üstüne basıyo o halının kimbilir.

Hayata bakış açınıza işte şuan hayran oldum
Sadece gülüyorum
Çok komiksiniz
1 liralık fırçayı nasıl alırım ki yaa tühh görüyon mu
İnşallah görümceniz de sizin nasıl biri olduğunuzu anlar da bi daha böyle bişey yapmaz iyilik yaramaz size,bir insanın iyi niyetli olduğunu göremeyecek kadar kötü düşüncelisiniz

Kadın fırçanın mı derdinde su an? Halıyı tuvalet fırçasıyla silmiş normal mi bu? Tuvalet ya, bildiğimiz tuvalet. Kaç gundur üstüne basıyo o halının kimbilir.
Tualette kullanmamış lavabo yazmış doğru okuyun ayrıca önemli olan niyet kız iyilik yapmak istemiş kasıtlı mı acaba

Eşim beni işe getirip götürüyor
Gidince beraber uyuyoruz
O iftardan sonra teravihe gidiyor
Teravih çıkışı genelde hemen hemen her akşam beraber yürüyoruz
Yada arabayla başımızı alıp bir yerlerde dolaşıyoruz
Evet bu zamana kadar yalnızdım ama çok şükür ki şimdi eşim anladığı için
biz ikimiz onlar bir grup

yerden göğe kadar hakkınız olur bunu yapmaya işte o zaman
peki ev kendi eviniz mi ?
şimdi aklıma geldi madem siz cıkıp gitseniz bir kaç eşya ile ? 1 odalı bile olsun huzurunuz olsun yatak odanızı alıp siz cıkıp gitseniz?
zaten bu kadar kişini sürü ile kaldıgı evden hayır gelmez eşyalarınız da falan hayır kalmamıştır heralde öyle düşünüyorum.
nasıl olur kabul etmez mi eşiniz ?
kiradaysanız da oturudugunuz evın kırasını onlar versın siz de buldugunuz evın kırasını verin o kadar da maddi katkıları olsun

bu çok iyiye işaret
hadi insallah yazın buraya iyi haberler on gün sonra

Tualette kullanmamış lavabo yazmış doğru okuyun ayrıca önemli olan niyet kız iyilik yapmak istemiş kasıtlı mı acaba
tuvalet lavabosu, banyo lavabosu bence oralarda mikrop yuvası
Tabi sizin temizlik anlayışınıza görede değişir bu durum
Galiba siz benim görümcemsiniz yada
sizde yengenizin silme dediği halıyı lavabo fırçası ile silenlerdensiniz

E lavabo fırçası normal mi peki? Konu Sahibine sormuş önceden sileyim mi diye, konu sahibi gerek olmadığını, halının temiz olduğunu söylemiş. Gitmis temiz halıyı kirletmiş üstüne. Kasıt olmasa bile işgüzarlık var. Kasıt olmasa bile sonuç kotu. Sen olsan sinirlenmez misin?

Titizlik temizlik benim için önemli değil maddi seylere önem vermem,benim görümcelerimin sizinle uzaktan yakından alakası olamaz.

yok kendi evimiz değil
kira
ooo eşyalarımı görseniz kırık dökük
Ben de eşimde eşyayı güzel kullanan insanlarız ama bir görseniz
şimdi eşyalarımızı 1.5 yıllık eşya diyemezsiniz asla
zaten öyle bir durum olucaksa ben gideceğim eşimde ne yapmak isterse onu yapar

Hayır sinirlenmem,millet dışardan geldiği ayakkabıyla halınn üzerinde geziyor tuhaf olan bu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…