- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
zaten sadece kol için fbm klinik 6000 TL istedi simit göbek kol bacak 7000 e yaptıran var. ben yanlız kol istemiştim.Bence o kadar para verip yaptiracak san göbek simitte ekle sadece kol incelmesi yetmeyecek belki sırıtacak gibi
ben variteks kullanıyorum elastik Bir yapısı var sıkmıyor ama toparlıyor.Birde korsemaden memnun değilim pantolondan belli oluyor . Siz ne kullandınız korse markası olarak
Ben ameliyattan ciktigin anda farkedilir incelme vardi. Sonra odem artti ama hic eskisi kadar kalinlasmadim. Iki ay oldu yaptirali giderek odem azaliyor.Kızlar sonuç alamadığım için 5. Ayda lipomatik ile ameliyatı tekrarladı 3 gün önce . Yaptirinca benim gibi sonuç alamayan varmı aranızda
Son ameliyattan fazla yag çıkmadı (yarım litre) aslında belim kalın ve göbek olduğu gibi duruyordu.sizden ne kadar yağ alındı ki. Nedenini anlayamadım. Ama alttan çıtçıtlı korse giysi seçiminde beni zorluyor. Elastik olsada pantolonun altında izi çok belirginBen ameliyattan ciktigin anda farkedilir incelme vardi. Sonra odem artti ama hic eskisi kadar kalinlasmadim. Iki ay oldu yaptirali giderek odem azaliyor.
Korse markasi olarak doktorun vermis oldugu lipoelastic marka kullaniyorum.
Kac litre yag alindi sizden? Acaba az yag alindigi icin mi sonucu farkedemediniz?
Acaba sizin gobek ici yaglanmaniz mi fazla? Ayakta durup gobeginizi kastiginizda elinize sert kasiniz geliyorsa yaglanma ictedir, artik gobek icin liposuction la alinabilecek yag kalmamistir. Benim ustten 4,5 kg yag alindi gobek simit bel sirt. size gore baya fazla tabi. Cok bariz bir incelme oldu bende ama gobek ici yaglanmam da oldugu icin kilo vermem gerekiyor biraz daha. Benim kullandigim korse de alttan citcitli ama popoda pek iz belli etmiyor. Sizinki cok dar oldugu icin izi belli oluyordur belki. Lipoelastic marka korseyi tavsiye ederim ama bana doktorum verdi, nerde satiliyordur onu bilmiyorum. Hatta modelini de yollayabilirim size internetten bulup isterseniz.Son ameliyattan fazla yag çıkmadı (yarım litre) aslında belim kalın ve göbek olduğu gibi duruyordu.sizden ne kadar yağ alındı ki. Nedenini anlayamadım. Ama alttan çıtçıtlı korse giysi seçiminde beni zorluyor. Elastik olsada pantolonun altında izi çok belirgin
Benimde aynı marka 2 tane dar olanını takıyorum iyice toplasın diye. Karın simit ve sutyen etrafından yaklaşık 1.5 litre alınmıştı ilkinde, 2.sinde yarım litre. bişey kalmadığını söyledi. Gerçekten anlamıyorum. Neden bende işe yaramadı:-(Acaba sizin gobek ici yaglanmaniz mi fazla? Ayakta durup gobeginizi kastiginizda elinize sert kasiniz geliyorsa yaglanma ictedir, artik gobek icin liposuction la alinabilecek yag kalmamistir. Benim ustten 4,5 kg yag alindi gobek simit bel sirt. size gore baya fazla tabi. Cok bariz bir incelme oldu bende ama gobek ici yaglanmam da oldugu icin kilo vermem gerekiyor biraz daha. Benim kullandigim korse de alttan citcitli ama popoda pek iz belli etmiyor. Sizinki cok dar oldugu icin izi belli oluyordur belki. Lipoelastic marka korseyi tavsiye ederim ama bana doktorum verdi, nerde satiliyordur onu bilmiyorum. Hatta modelini de yollayabilirim size internetten bulup isterseniz.
Ben de ameliyattan ciktigimda iki korse vardi ustumde. Biri normal bildigimiz korse digeri de onun ustune taktiklari cirtcirtli lastik gibi bir korse, hani dogum yapanlarin beline takarlar ya oyle bir korseydi. Ben ikinciyi on gun kadar kullandim sonra tek korseye gectim.Benimde aynı marka 2 tane dar olanını takıyorum iyice toplasın diye. Karın simit ve sutyen etrafından yaklaşık 1.5 litre alınmıştı ilkinde, 2.sinde yarım litre. bişey kalmadığını söyledi. Gerçekten anlamıyorum. Neden bende işe yaramadı:-(
Geçmiş olsun. varmı hiç incelme belirtisibenım de 1 ay dolmak üzere hem ödemım çok hem ağrım devam edıyor
Cok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormuBen de ameliyattan ciktigimda iki korse vardi ustumde. Biri normal bildigimiz korse digeri de onun ustune taktiklari cirtcirtli lastik gibi bir korse, hani dogum yapanlarin beline takarlar ya oyle bir korseydi. Ben ikinciyi on gun kadar kullandim sonra tek korseye gectim.
Valla ben once karin simit bel sirt yaptirdim, sonra ortaya cikan goruntuden o kadar memnun kaldim ki sonra basen ve bacak da yaptirdim :)
Sizden alinan yag az ama demekki bana gore daha zayifsiniz, mutlaka fark etmesi lazimdi, ben de anlayamadim
Genelde 6500 ile başlayıp bölge arttıkça bölge başına 1000 TL arttırıyorlar rakamı . İyi yapılırsa çok güzel sekillendiriyorlar. Ama yağ hücreleri alındığı için dikkat etmezsen yediklerine ,diğer yerlerde fazla yaglaniyorCok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormu
Ozelden yaziyorum.Cok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormu
Baldir arkasini ben de cok istedim ama doktorum yapmadiCok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?