Lazer lipoliz sonuç deneyimleri

kızlar yaptır anlara bi sorum daha var ameliyattan çıkınca hmn kolu kullanabildniz mi mesela yardımsız wc gibi

Ben 21 ekimde yaptırdım. 2.5 kg yağ alındığı söylendi. İç bacak simit ve yanlar. Göbek yaptırmadım. İncelme değil ama şekillenme olmaya başladı.

Kızlar sonuç alamadığım için 5. Ayda lipomatik ile ameliyatı tekrarladı 3 gün önce . Yaptirinca benim gibi sonuç alamayan varmı aranızda

Birde korsemaden memnun değilim pantolondan belli oluyor . Siz ne kullandınız korse markası olarak

Kızlar sonuç alamadığım için 5. Ayda lipomatik ile ameliyatı tekrarladı 3 gün önce . Yaptirinca benim gibi sonuç alamayan varmı aranızda
Ben ameliyattan ciktigin anda farkedilir incelme vardi. Sonra odem artti ama hic eskisi kadar kalinlasmadim. Iki ay oldu yaptirali giderek odem azaliyor.
Korse markasi olarak doktorun vermis oldugu lipoelastic marka kullaniyorum.
Kac litre yag alindi sizden? Acaba az yag alindigi icin mi sonucu farkedemediniz?

Son ameliyattan fazla yag çıkmadı (yarım litre) aslında belim kalın ve göbek olduğu gibi duruyordu.sizden ne kadar yağ alındı ki. Nedenini anlayamadım. Ama alttan çıtçıtlı korse giysi seçiminde beni zorluyor. Elastik olsada pantolonun altında izi çok belirgin

Acaba sizin gobek ici yaglanmaniz mi fazla? Ayakta durup gobeginizi kastiginizda elinize sert kasiniz geliyorsa yaglanma ictedir, artik gobek icin liposuction la alinabilecek yag kalmamistir. Benim ustten 4,5 kg yag alindi gobek simit bel sirt. size gore baya fazla tabi. Cok bariz bir incelme oldu bende ama gobek ici yaglanmam da oldugu icin kilo vermem gerekiyor biraz daha. Benim kullandigim korse de alttan citcitli ama popoda pek iz belli etmiyor. Sizinki cok dar oldugu icin izi belli oluyordur belki. Lipoelastic marka korseyi tavsiye ederim ama bana doktorum verdi, nerde satiliyordur onu bilmiyorum. Hatta modelini de yollayabilirim size internetten bulup isterseniz.

Benimde aynı marka 2 tane dar olanını takıyorum iyice toplasın diye. Karın simit ve sutyen etrafından yaklaşık 1.5 litre alınmıştı ilkinde, 2.sinde yarım litre. bişey kalmadığını söyledi. Gerçekten anlamıyorum. Neden bende işe yaramadı:-(

Ben de ameliyattan ciktigimda iki korse vardi ustumde. Biri normal bildigimiz korse digeri de onun ustune taktiklari cirtcirtli lastik gibi bir korse, hani dogum yapanlarin beline takarlar ya oyle bir korseydi. Ben ikinciyi on gun kadar kullandim sonra tek korseye gectim.
Valla ben once karin simit bel sirt yaptirdim, sonra ortaya cikan goruntuden o kadar memnun kaldim ki sonra basen ve bacak da yaptirdim :)
Sizden alinan yag az ama demekki bana gore daha zayifsiniz, mutlaka fark etmesi lazimdi, ben de anlayamadim

Cok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormu

Cok pahali bir islemmi bu merak ediyorum. Fiyati ozelden yazabilirmisiniz. Bendede hamile gobegi gibi bir goruntu var. Cok kilolu degilim ama sekilsizlik var. Baldir arkalarinada yapiliyormu
Genelde 6500 ile başlayıp bölge arttıkça bölge başına 1000 TL arttırıyorlar rakamı . İyi yapılırsa çok güzel sekillendiriyorlar. Ama yağ hücreleri alındığı için dikkat etmezsen yediklerine ,diğer yerlerde fazla yaglaniyor

Baldir arkasini ben de cok istedim ama doktorum yapmadi alt bacakta sorun olabiliyormus. Ben de simdi baska ameliyatsiz inceltme yontemleri arastiriyorum.

Ben genel olarak herkese birsey sormak istiyorum. Hic liposuction sonrasi kilo alan oldu mu? Kilo alinca nasil gorunuyor acaba? Benim bazen midemde cok sislik oluyor, karnimin ust kismi sisiyor, alt kismi dumduz duruyor. O da pek guzel durmuyor tabi. Acaba kilo alinca da oyle mi olur?

Kızlar ,giysiler iz yapıyorsa sıkmayan şeyler giyin diyorlar. Elbise giysem külotlu çorap, pantolon giysem kemer kısmı göbeğe baskı yapıyor. Ne giyinip işe gidiyorsunuz. Ben ne giyinecegimi şaşırdım. Ayrıca işyerinde otururken de bebek katlanıyor göbüşümü dalgalanmalardan nasıl koruyacağım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…