Lazer Liposuction Ameliyatım

İzleyebilir misin fotoğrafları merak ediyorum esmeraldam, ben de yaptırmayı düşünüyorum!! Hmm bir de kaça ve kime yaptırdın? :)

Canim bende meme lipo oldum biliyosun
Ama varya lipo cok agir geldi bana hala agriyo yapilan yerler 2bucuk litreye yakin yag cekti

Canim bende meme lipo oldum biliyosun
Ama varya lipo cok agir geldi bana hala agriyo yapilan yerler 2bucuk litreye yakin yag cekti

Canım benim, esmeraldamdan aldım haberini, hatta sana ulaştırması için geçmiş olsun dileklerimi ilettim..
Çok çok geçmiş olsun, oldu bitti..
Şimdi ilk hafta sıkıntılı geçiyor evet, ama bir kaç güne kadar daha iyi olacaksın merak etme. Yapılan yerler ağrıyacak tabi, darbe görüyor vücut.

Nereleri yapılmıştı senin? 2.5 lt gayet iyi bir oran. Benim de ilk ameliyatımda o kadar alındı.

Sagol canim iletti mesajini su an sadece yatinca yada kalkinca agri oluyor ama iyi sayilirim
Evet daha korseli vucudum henuz goremedim degislikigi erken birde oksurunce karnima sanci giriyo
O yaglari gorunce migdem bulandi oneymis be
Benim karin simit bel basen oldu bacaklarim ince zaten hatta dedi doktor eger fazla basenleri alirsam orantisiz durur dedi yinede al dedim bikmistim ameliyat olmusken hepsi gitsin istedim

Oh oh en güzel sonuç alınan yerler ve çekilen yağ miktarı süper..benim bunlara dahil bir de koca bacaklarım olduğu halde 2.5 lt çekildi düşün..
Esmeraldamdan numaramı al canım, watsapta iletişimde kalalım

[QUOTE="angeliss, post: 38445333, member: 6703r misin fotoğrafları merak ediyorum esmeraldam, ben de yaptırmayı düşünüyorum!! Hmm bir de kaça ve kime yaptırdın? :)[/QUOTE]
Albümleri kapattım şu an. Maalesef! Dr. Kamran Efendioğlu'nda oldum. Fiyatım kombin olduğu için yardımcı olamicam kusura bakmayın.

Son düzenleme:
10 kg amelyattan sonra nasıl verdin diyet spor yok ne yedin peki :) bide bu ödemler ne zaman gidiyo gittimi varmı hala anlayamıyorum da :) 3 hafta oldu benim ben kg falan vermiyorum versem süper olur ama

2-3 ay içinde vermiştim..Nasıl verdim ben de bilmiyorum :)
Diyet spor hiç bişey yapmadım, ama bu sefet yapıcam. Ödemlerin tam olarak gitmesi en erken 2 ayı buluyor..

Ben de regl olucam..ameliyata girdigim kilodan 3 kilo fazlayım hala :) ama incelmeleri goruyorum bacaklarda..

Cok gec atıyorum ben odemi ya
Ay super incelmeyi gorebiliyosan canim
Ben su an pek fark gormuyorum valla doktorun tepesine de cikamam sonuc almadan
Ben olcmustum evde zaten geri dondugumde yine olcecegim odemli halimi daha tartilmadim da

medcezir lipoyu ne kadara yaptırdın:?

Kombine oldugu icin benim fiyat vermem dogru olmaz. Ama 4000-6000 arasında degisiyor nejdet beyin fiyatları.

Ay super incelmeyi gorebiliyosan canim
Ben su an pek fark gormuyorum valla doktorun tepesine de cikamam sonuc almadan
Ben olcmustum evde zaten geri dondugumde yine olcecegim odemli halimi daha tartilmadim da

Dur daha senin cok erken canım :)

dimi banada öyle geldi benim isteğim basen bacak popoda olur heralde hata yaptım aslında hiç duşunemedim karın germede lipoyuda yaptırsaymışım keşke fiyat uygun bulursam yaptırmayı istiyorum senin lokal oldu dimi son lazer lipon:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…