- 25 Şubat 2008
- 771
- 303
- 648
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
İzleyebilir misin fotoğrafları merak ediyorum esmeraldam, ben de yaptırmayı düşünüyorum!! Hmm bir de kaça ve kime yaptırdın? :)Canım evet oldum bittim, çok hızlı gelişti, Istanbula zaten gelecektim, görüşme ayarladım, dr.uda beğendim içime sinince ani karar ve çok iyi netice aldım. Ben şu halimden bile çok mutluyum, yanin ödemler gitmese bile. Ben amelyattan çıktım, çok uzun narkoz aldiğimdan (meme büyütmede olduya) ilk günümü pek hatırlamıyorum. Memeden dolayı ağrılarım oldu, hatta arkadaşıma dedim "bu vaser nekadar basit bişeymiş böyle" ertesi gün saat 12 de hastaneden çıktık, Istanbulu gezdik gezdik dolaştık akşam saat 23 e kadar. Bi yattım, sabah farkettim, vaserde pek basite alinacak bi amelyat değil, böyle odunlarla dövülmüş gibiydim. Gün boyu yine geze geze iyileştim, sabah yine aynı. Dr.a pazartesi kontrole gittiğimde "beni niye bukadar dövdünüz" dedim, güldü. Çok abartı gezdim dedim, hiç oturmadım dedim, en iyisini yapmışsınız dedi, bu yüzden çok hızlı iyileştiniz dedi. Kazağımı çıkartırken bile "durun siz napıyorsunuz böyle çok kullanmayın kollarınızı" dedi, demekki bi bilse benim alış veriş torbaları taşıdığımı ve kaç tane olduğunu görseydi, birdaha fırça atardı. Uçağınıza 11 saat kalmış dedi, hadi hadi devam alış veriş yapın dedi veda etti. Anlican çok iyi geçti ağrı kesicilerde sağolsun tabii.
Konumu açtım, vaser albümuü yükledim. Bakabilirsin canım.
O doktora kalmış bir şey. Benim doktorum kanlı yağ geldiği vakit duruyor. Bu yüzden benim vücudum için 2.5-3 ltden fazla çekmem demişti. Ama haklısın, lazer ile 4-5 ltreye kadar çeken var.
Toplamda kac kilo ile girdin simdi kac kilosun
Canim bende meme lipo oldum biliyosun
Ama varya lipo cok agir geldi bana hala agriyo yapilan yerler2bucuk litreye yakin yag cekti
Sagol canim iletti mesajini su an sadece yatinca yada kalkinca agri oluyor ama iyi sayilirimCanım benim, esmeraldamdan aldım haberini, hatta sana ulaştırması için geçmiş olsun dileklerimi ilettim..
Çok çok geçmiş olsun, oldu bitti..
Şimdi ilk hafta sıkıntılı geçiyor evet, ama bir kaç güne kadar daha iyi olacaksın merak etme. Yapılan yerler ağrıyacak tabi, darbe görüyor vücut.
Nereleri yapılmıştı senin? 2.5 lt gayet iyi bir oran. Benim de ilk ameliyatımda o kadar alındı.
Sagol canim iletti mesajini su an sadece yatinca yada kalkinca agri oluyor ama iyi sayilirim
Evet daha korseli vucudum henuz goremedim degislikigi erken birde oksurunce karnima sanci giriyo
O yaglari gorunce migdem bulandi oneymis be
Benim karin simit bel basen oldu bacaklarim ince zaten hatta dedi doktor eger fazla basenleri alirsam orantisiz durur dedi yinede al dedim bikmistim ameliyat olmusken hepsi gitsin istedim
/10 kg amelyattan sonra nasıl verdin diyet spor yok ne yedin peki :) bide bu ödemler ne zaman gidiyo gittimi varmı hala anlayamıyorum da :) 3 hafta oldu benim ben kg falan vermiyorum versem süper olur amaİlk ameliyattan sonra 10 kilo kadar verdim, diyet ve spor yapmadım hiç..
Sonra bir kaç kilosunu geri aldım, şu an ödemliyim..
1-2 ay sonra nihai sonuç çıkar ortaya..
Spor ve diyetle destekleyeceğim bu sefer.
10 kg amelyattan sonra nasıl verdin diyet spor yok ne yedin peki :) bide bu ödemler ne zaman gidiyo gittimi varmı hala anlayamıyorum da :) 3 hafta oldu benim ben kg falan vermiyorum versem süper olur ama
O zaman ben daha incelcek miyim ki :)2-3 ay içinde vermiştim..Nasıl verdim ben de bilmiyorum :)
Diyet spor hiç bişey yapmadım, ama bu sefet yapıcam. Ödemlerin tam olarak gitmesi en erken 2 ayı buluyor..
O zaman ben daha incelcek miyim ki :)
Bi 10 gün sonra koyuyum olur mu regl falan var olup bitsin az daha incelirim belki :))Son halini cek bi koy bakalım :)
İncelirsin daha ufak ufak.
Bi 10 gün sonra koyuyum olur mu regl falan var olup bitsin az daha incelirim belki :))
Ay super incelmeyi gorebiliyosan canimBen de regl olucam..ameliyata girdigim kilodan 3 kilo fazlayım hala :) ama incelmeleri goruyorum bacaklarda..
Cok gec atıyorum ben odemi ya
medcezir lipoyu ne kadara yaptırdın:?
Ay super incelmeyi gorebiliyosan canim
Ben su an pek fark gormuyorum valla doktorun tepesine de cikamam sonuc almadan
Ben olcmustum evde zaten geri dondugumde yine olcecegim odemli halimi daha tartilmadim da
Tek bolge icin fiyat fazla.tşk ederim canım ben lipo duuşunmeye başladım ama fiyat çok geldi doktorum 6000 dedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?