- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Gecmisss olsun meddd :) cok sevindim iyi olmana ... Devamli bilgilendir bizi durumundann olur mu
Tam istediğin gibi olacak merak etme
Oldu da bitti maşallah nazar değmez insallah
med geçmiş olsun demek artık small bedensin habir an evvel iyileşirsin inşallah
Geçmiş olsun medo
canım geçmiş olsun hoş geldin estetikli gurubaacı var mı ? İyimisin kaç litre alındı bilgi verdi mi doktorun yattığın yerde bacaklarını oynatmayı unutma lütfen hareketsiz kalma
Bebeğem çok geçmiş olsun takipteyim......ğuzel olursa ben de yaptırırım.....kötü olursa yaptırmam
Bu da iyiymiş
Tüm ameliyatları önce Med olsun, beğenirsek bizde oluruz, safra kesesi, bademcik, apandist gibi ameliyatlarda dahil değil mi buna
Geçmiş oldun umarım sonuçlar istediğn gibi olur.
Canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun.....
cnm cok gecmis olsun ....
Ayyy konuyu açtığından beri okuyorum ne zaman ameliyat olucan diye. Bir ara baktım cezalıydın galiba birkaç gün yoktun. İnş bu ara olmamıştır dedim sıcağı sıcağına yazamazsın diye üzülmüştüm
Ödemler normaldir bence sıkma canını. Doktorun bildiği vardır. Daha fazla çekilebilecek olsa daha fazla yapardı zaten. Bence incelmiştir bacakların bekle bakalım inmesini şişliklerin.
Hadi geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
Geçmiş olsun MedceziR Hanım ,
umarım şişlikler indikten sonra sonucu istediğiniz gibi olur
Çok teşekkür ediyorum
Ağrılarım devam ediyor hala..Biraz zorluyor beni hareket ederken..
Bacaklarıma bakmıyorum artık, sanki yağ alınmadı da içine silikon falan takılmış gibi
Öyle bir şişlik var yani..
Doktorum normal diyor, haftada 2 kere lenf drenaja giricem..Bakalım, umarım kısa zamanda atabilirim ödemi..
ben yirmi yasımdayım ama kendimi bildim bilelei vucuk tipim cok kötü ergenlikde başlayan bi sorunum var belim 61 ama basenim 106 spor vs yaptım sauna shotu aldım ama kemiklerimin geniş oldgnu söylediler yinede yağlı bi bölge ve ne patıysam eritemedim 65 kilodan gram asagı inemiyorum bu yöntem benim için gecerli olabilir mi ? yani ben nasıl kurtlcam bu basende ve 0 göbek var en küçük sudyen bile bana büyük geliyo göğsümde küçük basen tamamen ortada kalıyo biri yazabilir mi bilgisi olan tşk. ederim operasyon gecirecek herkese basarılar diliyorum
Maydanozu yemek zor olabilir limon suyuyla blenderden geçirin sıvı olarak daha kolay
içersiniz.
Kızlar ben ilk gün iyiydim ama şu iki gündür ağrım çok arttı..Ağrıdan ziyade müthiş bir halsizlik, tansiyon düşmesi ve mide bulantısı yaşıyorum..
Sanırım sıvı kaybından kaynaklı sorunlar bunlar..
Ayrıca inanılmaz şişim..
Sağolsun doktorum çok ilgili, bugün kendiliğinden aradı nasıl olduğumu sordu..
Tüm bunların normal olduğunu söyledi..Kalkıp gidebilsem kontrole gidicem ama şurdan tuvalete giderken bile 1 saat geçiyor..
Anlayacağınız ben biraz ağır geçiriyorum şu süreci..
Sorunlu bölgelere yapılıyor zaten işlem..Kilo vermek için değil, vücut konturunun düzelmesi için yapılan bir operasyon bu..
Dolayısıyla basenlerine uygulanabilir..
Ama yaşın daha çok genç..Bilemedim..
Meddddd gecmis olsun canim. Umarim istedigin sonucu elde edersin. Agrilarin sizilarin da en kisa zamanda gecer.
Direncini yitirme, farkli giden bir durum oldugunu hissettiginde doktora sormayi ihmal etme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?