Lazer Liposuction Ameliyatım

slm,
gecmis olsun. ben gecen sene 25.01.13 LazerLipo ve SmarLipo olmustum. Sayfamda zaten sürecimi yazmistim. Ödemler cok normal bazilarinda daha cok olabiliyor bende heryerim sismisti yani elerim de baya ödem olmutu. Ama sen herhalde daha fazla oldu. Panik yapma gececek herzamanki gibi "Sabir, sabir, sabir canim. ilk 2 aya kadar o asiri siskinlikler sürdü bende,ama sonra yavas yavas azaldi. Bol bol su ic, Ananas ye ve maydanoz. Ayrica yarim limon SIK ve 1,5 l su ile karistir ve gün icinde hepsini ic, inan bana cookkk faydasi oluyor.

Canım benim çooook teşekkür ederim
Sana özelden de yazmıştım..
Son durumun nasıl senin? İncelme durumun nasıl?

Canım benim çooook teşekkür ederim
Sana özelden de yazmıştım..
Son durumun nasıl senin? İncelme durumun nasıl?

artik 38 beden giyiyorum önceden 40. Ben memnunum. Bu son 1,5 ayda hareketsizlikten, cünkü gögüs ameliyati oldum, ilk defa 2 kg aldim. yani baska yerden aliyorum yag alinan yerden almiyorum. mesela popodan aldim.

artik 38 beden giyiyorum önceden 40. Ben memnunum. Bu son 1,5 ayda hareketsizlikten, cünkü gögüs ameliyati oldum, ilk defa 2 kg aldim. yani baska yerden aliyorum yag alinan yerden almiyorum. mesela popodan aldim.

1 beden farketti yani..Çok iyi..Umarım ben de sonuç alırım...Şu an dediğim gibi, ödemden fil gibi oldum..

1 beden farketti yani..Çok iyi..Umarım ben de sonuç alırım...Şu an dediğim gibi, ödemden fil gibi oldum..

sonuc iyi olacak merak etme. su ödemler bir gecsin. hersey güzel olacak. SIKICI bir sürec adma eklemekten baska care yok.yazdiklarimi dikkate al ve uygula göreceksin cok faydasi olacak

Bu arada sen kime yaptirdin?

İzmirde Nejdet Şişman canım doktorum...
2.5 litre çekilmiş benden, bana çok az geldi..

Çünkü komple bacak ve bel-simit bölgeme yapıldı..Bacak çok geniş bir alandı..Dolayısıyla 2.5 litre epey az geldi..
Sonuca bakıcam artık..Beklentimi karşılamazsa tekrar konuşucam doktorumla, hele şu ödemler bir geçsin de..

Büyük alan derken?? resmin varmi

Bugün kontrolüm vardı arkadaşlar..Haftada 2 gün lenf drenaja giriyorum ödemlerin çabuk atılması için..

Ben troid hastası olduğum için, ödemlerim normalden daha fazla. Ama yine de eskiye nazaran alınan yerlerde bir düzelme, az da olsa bir incelme söz konusu şu an..Ameliyat olalı tam 10 gün oldu..

Doktorumdan çok memnunum ya..Cidden çok prensipli, ilkeli bir adam..

Odaya girdiğinde ve kontrol ettiğinde benim endişelerimi anladı..Dudağımı büktüm, dedim "ya beklediğim gibi incelme olmazsa"...
3-4 aydan önce oturmasını bekleme dedi...6 ayın sonunda vücut tam şekline kavuşacak dedi..

Eğer 6. ayın sonunda, seni mutlu edecek bir incelme göremezsem, zaten sana bırakmadan ben seni rötuşa alırım dedi..Hiç lafını bile ettirmedi yani..
Ben umduğum sonucu alacağımdan eminim, ama olaki o sonuç ortaya çıkmazsa, revizyona kendisinin alacağını benim o tedirginliğimi görüp söyledi..

Uçuk vaatler vermeyi seven bir adam değil, buralarda ismini de çok sık göremezsiniz, çünkü reklam meklam peşinde biri de değil..Ama izmirin en iyi plastik cerrahlarından biri olduğunu, uzun araştırmalarım sonucunda öğrendim..

Ben lipolzer başlıklarını hatim ettiğimde, çok zorlanmıştım..İzmirden ümidimi kesip İstanbula gitmeyi düşünüyordum..
İzmirde lazerlipo yaptırmayı düşünen arkadaşlar, hiç düşünmeden, tereddüt etmeden Nejdet Şişmanla görüşebilirler..
Ameliyat fiyatları da istanbuldaki ismi çok geçen doktorlar kadar uçuk değil..Gayet makul fiyatlar..

Hastalarının önce sağlığını sonra memnuniyetini ve beklentisini maddiyattan çok daha ön planda tutan bir doktor..Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Medcezir, çok geçmiş olsun, umarım en kısa sürede iyileşirsin. Ben de izmirde liposuction yaptırmak için iyi bir doktor arıyordum, senin doktoruna da gideceğim. Fakat benim asıl istediğim vaser lipo idi, normal liposuction da iyileşme süreci daha uzun oluyormuş, birde çok fazla ağrı insanı korkutuyor.Tekrar çok geçmiş olsun.

Canım teşekkür ediyorum, zaten gidersen en uygun yöntemi sana kendisi söyleyecektir. Normal lipoyu çok tercih eden bir doktor olmadığını biliyorum.

İzmirde gelişmiş lazerlipoliz makinesinin olduğu tek doktor olduğunu biliyorum nejdet beyin..geçen sene epey araştırmıştım çünkü.

Benden kansız, saf 2.5 litre yap çekmiş, klasik lipoya gerek duymamış bacaklarda. Gerekirse 7-8 ay sonra bir rötuşlama yaparız dedi.
Yani olabilecek en iyisini senin durumuna göre söylüyor zaten.

Ağrıya gelince, ben ilk hafta epey sıkıntı çektim, şimdi şimdi hafifledi biraz :)

Yanıtın için çok teşekkür ederim:) Umarım istediğin sonucu elde etmişsindir.

İyileşme süren nasıl ? Rahat ayağa kalkabiliyor musun ? Benim işim gereği 2 ya da 3 günden fazla ofisten ayrı kalmamam gerekiyor, eğer ağrılar oluyorsa haliyle işe de gidilmez Sanıyorum işlem yapılan bölgenin büyüklüğü iyileşmeyi de etkiler değil mi ?

Tabi etkiler. Benim ki epey geniş bir alandı. Komple bacak, bel ve simitlerden oldum. Şu an rahatım..10 gün oldu..Ama ilk günler zorladı..Özellikle oturup kalkarken sıkıntı yaşatıyor.

Cumaya den getirirsin ameliyatını, 2-3 gün de diğer haftadan izin alırsan, 5 günde toparlanmış olursun çok rahat.

Daha sonuç ortada yok, hayli ödem ve şişlik var :)

O halde umarım ödemlerin en kısa sürede gider :)) Yazılarını takip ediyor olacağım , tekrar yanıtların için çok teşekkürler:)

Tüm bacak bölgem yani canım..Önü arkası içi dışı her yeri

Resim yok maalesef..İnşallah incelmiş resimlerimi paylaşırım :)

med cim geçmiş olsun öncelikle.bişey sorcam canım bençok ama çok zayıfım 10 kilo alsam hepsini karnıma alıyorum ben napcam hamile gibi bıktım bu halimden yaa ilerki zamanlarda bi ameliyet geçircem bekarım doğum sarkma falan yok yani sadece karnım büyük lipo yöntemi nasılbişey banada faydası olurmu olucağım ameliyetla bir bunuda mı soksam araya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…