lazer yöntemiyle burun ameliyatı

%90 oturma olayı nedir yaa, onu hiç duymadım, dikiş olucakmış cnm burun içinden, bildiğin burun ameliyatını düşün, sadece burna şekil vermeden önce lazerle kemiği ve kıkırdağı yumuşatıyo böylelikle şekil verme daha az travmatik oluyo

yani normal burun estteiginde burun modeli yani sekli 6 ayda ortaya cikiyormus ama lazer destekli olunca ilk ayda 100 de 90 modeli cikyiormus öyle demislerdi vallahi

ha ok anladım demek istediğini, o yine aynı konuya bağlanıyo, burna şekil verirken verdiği darbenin şiddeti az olduğu için morluk şişlik diğer ameliyatlara nispeten daha az oluyomuş, dolayısyla burnun gerçek şekli daha çabuk anlaşılıyo
normal ameliyatlarda kemiği şekilendirirken kemiğin çatlaması filan da sözkonuymuş, bunda o risk de yok mesela..
üff yaa, burdan kızlar toplanalım benim eşimi ikan edelim yaa

vallahi sekerim ikna sana ait görüsmeler ortak,parada sana ait manevi destek ancak bizden olur.bahar geldi bence yaz gelmeden yaptir derim sen bilirsin.kiz iki öp kokla belki ikna olur :))))))

:))) walla bi akşam işten gelecek aa bi bakmış ben bandajlı:))) Bi tek genel anestezi korkutuyo walla, onun dışında gece hastanede yatma da yok zaten:))

ali duman ve ekibi genel anestezi yapmiyor ben lokal dedim ve 20 dk da biter dedi iki saat sonra evindesin dedi ve benim burnum önden yandan buyuk.sadece inceltme kemer kismi alinacak okadar.genele gerek yok lokal daha iyi.arkadasim oldu vallla hic problem yasamadi.gayet ayakda atlatti.3.gunu atel cikiyormus.zaten.iyilesme süresi daha kisa.hayirlisi bakalim.

bak ben sormadim sanirim lokali, ya da bana ole bisey demedi, resmin war mi, pek merak ettim, benimki de lokal olur mu acaba, yok ama sanirim benimkinde daha cok is war, burun ucunu da hafif kucultucem dedi

bu yöntem yeni degil.hüseyin guner gibi buyuk bir ekip sefi yillardir uyguluyormus ama su anda dünya capinda seminerler vermis.almanyada da tutmus ama ben almanyada yasiyorum sordum 3.500-4000 euro arasi.ali duman coskun tasci ve diger dr.ler onun sayesinde orda gelismis bildigim kadariyla kac aydir gece gunduz arastiriyorum vallahi...

cnım sana ne fıyat dedı acaba devlet sırrı gıbı saklıyacakmısın yoksam:) bu arada genlle yapıor lokelle deıl bana ole dedı lokaldede zaten uyuyorsunuz dedı gozunuz acık deıl yarı baygınsınız dedı

Son düzenleme:
nie saklıyım canım yaa 5000tl dedi ama ben hiç pazarlık filan edemem, belki pazarlık eden biri olsa düşerdi, bilemicem, ama kredi kartına vade farkıyla taksit yapıyormış onu öğrendim
bu arada deviasyon da war bende onu da düzelticem dedi, konka büyümesi de war dedim, deviasyonu düzeltince onda iyileşme olabiliyor ona göre bakarız dedi

bu arada ameliyat olmayı düşenen arkadaşlara önce iyi bir kbb muayenesinden geçmelerini öneririm

anladım cnm neden kbbden gecıceız :S estetık olucam olmalımıyı mm dıemı:) konka buyumesı ney bendede sunızıt var yahu:S

konka burun içindeki et parçaları, alerjik durumlarda büyüme yapıp nefes almanı güçleştiriyo..
benim muayene olduğum kbb uzmanı sinüzit warken estetik olursanız daha çok sorun yaşarsınız demişti, önce sinüzit tedavi olacak sonra ameliyat demişti, gerçi film çektirdim bende sinüzit çıkmadı
sende sinüzit warsa baktırmanda fayda war tabi, ama kbbye baktır

sınztı zaten amelıyat esnasında temızlemıyorlarmı ok genede bır tedAvı olurum sınuzıt acılıp temıuzlenmıormu ben sımdı burnumu ayrıca actırıp sınızutı temızletıp sonra bırdAHAMI actıracaım:)
senın alı duman hakkındakı dusuncen ne ? ne kararı verdın onamı olucaksın baskasına mı?

işte sen sinüzit olayını sorarsın yanlış bişey demiyi,m ali bey ameliyata kbb uzmanı ile giriyomu bilmiyorum, ikisinin bi ameliyatta olması mantıklı tabi, ben kesin ali beye ameliyat olmak istiyorum, işte evsel mevzuları aşabilirsem:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…