kızlar atmıs fotoları ama onden burnumu yandan beendımde ancak onden begenmedım yanı sımdı aradım hatta sordum dedım ben byle sıkıstırılmıs bır burun asla yanı oda dıo zaten oyle olmıyacak o sadece bır resım sana sonucu sadece gostermek adına o seılde olmıyacak fılan bana dıo sen cok takıntılısın olma cok ıyı olsun ıstıyorum fazla mukemmelıyetcılık ıstedıgımız ıcın herkes ıyı ıstıor yanı tek ben deılım yanı :)
canim benim bi sakin ol.valla sen beni burda strese sokuyorsun .:)))))))))yemin ederimki seni okurken tirnak komadim yedim:))))))ya sen bu resimleri ve su anki halini bi paylassan bizde yorumlasak.akil akildan üstündür.sen orda böyle yaptikca ben burda ben bu gidisle ayak tirnaklarima kadar girisecegim...:))))))))))))))
ben bugun gene gttım yha su burun ucunda netlesmedı hala kafamda bana maılle fotoları atıcaktı hala atıcak yanı acaba arasam ayıp olurmumerak edıorumda kesın bendede acılmıyacak orada fotolar acılmadı cnm ıyılesme surecının kısa olması kadar ıyı bırsey varmıdır heralde valla ben bırkac drla da gorustum burun ucununa dokunmıycaz dedıler buda aynısını defdı bırkac drla daha goruscem onlarda dokunmayız derlerse gıdıp ona olcam bakalım:)
ya benim de burun ucumda problem yok sadece salak bi kemerim war o yüzden lazerle ameliyat düşünüyorum, beni de eklesenize fotolara bakmam lazım!!:18:
Ben de burunumu ve olmasını istediğim versiyonlarını ekledim, ne dersiniz arkadaşlar lazerle kolay yapılır dimi?? Ben böyle büyük ameliyattan korkuyorum yaa:18::18:
Evet canım aynen katılıyorum, dedim ya herkesini kendini algılaması farklı, o aynaya baktığımızda gördüklerimiz çok farklı şeyler olabiliyo:115:
canim sana kac dediler normalde 4 milyarmis ama 3,5 a yapiylarmis ??hemen herkesede ayni fiyati vermisler.
bana bu adam neden 4bın 500 dedı sana 4 bın dedı bende demıstım 4bın deıl 3bın 500 oda olmaz dedı bakıyım yenıden son bırkez gorusmyeye gttıgımde sorucam borc alıcam dıcem zatende oyle calısmıyorum
yok ya mumkun degil kac kere aradim hemnde baska baska isimlerde hep ayni numara 4.000----4,500 ama sana 3500 olur dediler.hemde resmimi bile göremeden hemde kac degisik iisimde aradim.yandan resim harika ama önden cok kötü tasarim yapmis valla.bide ben istiycem simdi tasarim bu hfta kesin halledecegim.ya anlamiyorlar tasarimdan yada bilemiyorum.lakin hüseyin guner gibi buyuk bir isim de orda o klinigin ali duman hüseyin guner...vs...hepsi birbakalim bende paylasirim sneinle resimleri.
Dün görüşmeye gittim, doktora da çok kanım ısındı ne yalan söyliyim, doktorun bana dediği lazeri sadece burnun içine girerken ve buruna şekil vermeden önce kıkırdağı&kemiği yumuşatmak için kullanıyormuş, böylelikle daha sonra kemiğe şekil verirken doku yumuşak olduğu için verdiği hasar da daha az oluyor dolayısıyla morarma vs. oldukça azalıyormuş..Çok mantıklı geldi.. :97::97:
Çok istiyorum arkadaşlar ama eşimi ikna edemiyorum
Üffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?