Lazerle burun estetiği mi normal estetik mi?

Hehe:)) sag ol var ol canım . Kitap okur gıbi zevkle okuyorum yazdıklarını , cok haklısın ... Demek vaistede kullanılıyor , ileriki yaslarımda gerekecek gibi duruyor bana , buyuzden bunuda ögrendıgım iyi oldu . Müthiş burnunun actırmadan yapılması çünkü ödem cok kötü oluştu bende , burnun hergün bır yerı ındı bır yerı çıktı . Bır yıldır odemler hala tam gecmedı. Artı bır arkadasımda kaldı tek tarafında ödem . Burnun bır yerı çukur bır yerı yüksek . Şaka gıbı ama gercek. Ödem denen olay bıle basit bırsey dııl . Sonra burun acılıp yenıden dıkıldıgınde burun delıklerı eskı halı gıbı yüzde yüz sımetrık olamayabılıyor. Saymakla bıtmez sıkıntıları .... Ben senın eskı burnun ıle yenı burnunun arkasındaki farkı cok merak edıyorum . Yarına az kaldı , sabredeyım :)

Canim gorusmen nasil gecti neler dedi sana tasarim yaptimi eger ameliyat olursan buraya geri donus lutfen yap

ama yaptigi hic bir burunun resmini gostermiyo...burnunu soyle boyle duzelticem die anlatiyo..
nasl biseyler karsilascagimi bilmedigim icin de goze alamadm..

son olarak Baris Cakir a gittim...gercekten cok iyi bir doktor..ama oda istedigi burnu yapiyo hastalari pek dinlemiyo:)
yaptigi bazi burunlara bayildim bazilarini da hhiiic begenmedm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…