Hanımefendi siz mutsuz bi operasyon geçirdiniz diye buraya olumlu sonuclarını yazanları suclama hakkınj nerden buluyorsunuz burası her düşündüğünü paylaşabilecek özgür bi forum değil biraz uslubunuza dikkat edin kimseyi suclayamazsınız doktorunuzu zaten karalayamazsınız ama onu karalayamıyorsunuz diye buradaki üyeleride karalayamazsınız siz acılarınızla ilgilenin benceBen kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli eder
Ben genel e. Konuştum siz üstünüze alındınız burdaki yalan ve abartı haberlere kanıp girdim bu ameliyata ben başkaları kanmasın istiyorum sadeceBurasi ozgur bir platform evet ama suclama yasak bizi asistanlikla sucluyosunuz yalan yazilar diyosunuz
Butun yazan uyelere laf attiniz yalan kandiriyoruz diye !
Hakkiniz yok
Siz olumsuz bir ameliyat gecirdiniz onu yazmaya hakkiniz var tabi ama herkesi bu ise katmadan ameliyat olacak insanlarinin aklini karistirmadan
Ustume alinmadim canim resmen SIZ dedin hangi dr'un asistanisiz dedin hatirlatayimBen genel e. Konuştum siz üstünüze alındınız burdaki yalan ve abartı haberlere kanıp girdim bu ameliyata ben başkaları kanmasın istiyorum sadece
Ameliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorumBurasi ozgur bir platform evet ama suclama yasak bizi asistanlikla sucluyosunuz yalan yazilar diyosunuz
Butun yazan uyelere laf attiniz yalan kandiriyoruz diye !
Hakkiniz yok
Siz olumsuz bir ameliyat gecirdiniz onu yazmaya hakkiniz var tabi ama herkesi bu ise katmadan ameliyat olacak insanlarinin aklini karistirmadan
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandımUstume alinmadim canim resmen SIZ dedin hangi dr'un asistanisiz dedin hatirlatayim!
Tekrarliyorum siz bence memmun kalmadiniz ama herkes sizin gibi memmun olmayacak diye birsey yok
Uzgunum bosuna aci cekmisiniz gecmis olsun keske dr'unuzu iyi arastirip sonra ameliyat olsaydiniz
Doktorunuzu özelden mi karalıcaksınızAmeliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandım
Bir cok kisi hem'olumlu yazar hem olumsuz ben sizin olumsuz yaziniza atlamadim sizin suclamalariniza sacma yazilariniza karsilik verdimAmeliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandım
Hayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılırDoktorunuzu özelden mi karalıcaksınızkimse burda hiç agrı acı olmuyor demedi kesinlikle bi amelyat bu acısı da var ama keşke siz kremi sürüp 6 ay giyseydiniz de cocuk gibi kanmasaydınız buradaki yazılara sizin adınıza üzüldüm amelyata acı cekmicem diye düşünerek girip de amelyattan cıkınca neye ugradııınızı şaşırmışsınızdır ben aynı anda 4 operasyon geçirdim herkes de bilir 3 gün kıpırdayamadım 1 aya yakında normal hayata dönemedim kim kimi kandırıyor acaba alın bi tane daha derken ne çirkin ithamlar bu
Evet korktum neden biliyormusun hangi hastanız olduğumu tahmin ederseniz kontrollerim de kalır çünkü iyileşmezsem leke veya yamuk görüntü kalırsa daha bunun dava aşaması varBir cok kisi hem'olumlu yazar hem olumsuz ben sizin olumsuz yaziniza atlamadim sizin suclamalariniza sacma yazilariniza karsilik verdim
Lipo diye sizi kandiriyorlar diyosunuz siz de cok bilmis bilmis konusuyorsunuz
Istediginiz kadar ozelden yazabilirsiniz tabi size inanmak isteyen olursa
Dr ismini istedim yazamiyosunuz bile ozelden
Neden korktunuzmu?
Kisiye gore bu aci ben bir ay cekmedimHayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır
Evet korktum neden biliyormusun hangi hastanız olduğumu tahmin ederseniz kontrollerim de kalır çünkü iyileşmezsem leke veya yamuk görüntü kalırsa daha bunun dava aşaması var
5 ay boyunca hep hissetttim liposuction oldugumu hatta bi ara ümidimi yitirdim bununla yaşıcam diye ama biranda yok oldu unuttum acılarımı başarılı sonuclarımla hatayı kendinizde arayın iyi araştırmadan amelyat oldugunuz için başkalarına çirkin suclamalar yapmayın lütfenHayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır
korkma ben asistan degilim
Vallahi bütün doktorların Web istesin de sedasyon narkozsuz diye yazıyor gittiğinizde ki ben en ünlü 4 doktor ile görüştüm hepsi narkozsuz konforlu bir operasyon dedi ama öyle olmadı . Hatta ameliyat a girmeden hızlı hızlı prosedür kağıtları imzalattılar o arada hemşire ye kağıtta narkoz yazıyor dedim evet dedi önce iyise narkoz olmayacaktı dedim aaa olabilir o önemli değil doktorunuz ne dedi ise o olur dedi bende doktor sedasyon dedi konuşmak istiyorum onunla dedim ameliyathane de olacak konuşursun dedi asansöre binince kolundaki damar yolundan bir ilaç verdi heyecanını alsın diye dedi ameliyat a girdiğim de doktoru hayal meyal gördüm konuşamasan gittim sonra odamda Boğaz'ım acıyarak uyandım narkoz mu aldım dedim doktorun hemşiresi evet ona biz de karışamıyoruz anestezi uzmanı karar veriyor öyle karar vermiş dedi .Benim ameliyat başarılı mı bilmem sırf doktor karalıyor onun için yazıyor denmesin diye isim paylaşmıyorum ama burda da adı Çokça geçen en başarılılarından biri zaten bu doktor ile değil işlem ile alakalı bence ve bu işlem Çek gereksiz ve Acılı Ağrılı bir işlem isteyen herkez özelden yazıp daha detay bilgi alabilir benden
Ben kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli eder
Hazır lazerlipoliz yapıldı ben öncesi ve Sonrasını henüz bilmiyorum sadece olan kandırmacaları ve acıları söylüyorum açıkçası bu kadar acıdan sonra sonuçta pek ilgimi çekmiyor tek bildiğim asla değmez sağlığımıza yazık
Ben genel e. Konuştum siz üstünüze alındınız burdaki yalan ve abartı haberlere kanıp girdim bu ameliyata ben başkaları kanmasın istiyorum sadece
Ameliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
Hayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır
5 ay boyunca hep hissetttim liposuction oldugumu hatta bi ara ümidimi yitirdim bununla yaşıcam diye ama biranda yok oldu unuttum acılarımı başarılı sonuclarımla hatayı kendinizde arayın iyi araştırmadan amelyat oldugunuz için başkalarına çirkin suclamalar yapmayın lütfen
Ne oturdugunu ne sen sorrrrr ne bennn diyeyimmm bikaç ay sonra sana da oturacak hahahahahanacım sen ayrı bi vakasın, 5 ay ne oturdu la içine
Ne oturdugunu ne sen sorrrrr ne bennn diyeyimmm bikaç ay sonra sana da oturacak hahahahahyaşasın kötülük
Haha ökuz oturacak ökuzNe oturdugunu ne sen sorrrrr ne bennn diyeyimmm bikaç ay sonra sana da oturacak hahahahahyaşasın kötülük
Insallah oyle iyi olursun cnm ben babalar gibi otelime gittim sende gidersinHadi leyn. Allan çürük elması seni
Babalar gibi kalkar giderim evime..Tabi giderken nerde düşer bayılırım bilmem
Haha ökuz oturacak ökuzbazilari diyo bu ökuz ne zaman kalkacak uzerimden
Gerci bana hic ugramadi
Insallah oyle iyi olursun cnm ben babalar gibi otelime gittim sende gidersin
Sen dayaniklisin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?