LAZERLİPOLİZ - ALPER TUNCEL HASTALARI

Ben kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli eder
Hanımefendi siz mutsuz bi operasyon geçirdiniz diye buraya olumlu sonuclarını yazanları suclama hakkınj nerden buluyorsunuz burası her düşündüğünü paylaşabilecek özgür bi forum değil biraz uslubunuza dikkat edin kimseyi suclayamazsınız doktorunuzu zaten karalayamazsınız ama onu karalayamıyorsunuz diye buradaki üyeleride karalayamazsınız siz acılarınızla ilgilenin bence

Ben genel e. Konuştum siz üstünüze alındınız burdaki yalan ve abartı haberlere kanıp girdim bu ameliyata ben başkaları kanmasın istiyorum sadece

Ben genel e. Konuştum siz üstünüze alındınız burdaki yalan ve abartı haberlere kanıp girdim bu ameliyata ben başkaları kanmasın istiyorum sadece
Ustume alinmadim canim resmen SIZ dedin hangi dr'un asistanisiz dedin hatirlatayim !
Tekrarliyorum siz bence memmun kalmadiniz ama herkes sizin gibi memmun olmayacak diye birsey yok
Uzgunum bosuna aci cekmisiniz gecmis olsun keske dr'unuzu iyi arastirip sonra ameliyat olsaydiniz

Ameliyat olacak insanların aklını olumlu karıştırmaya hakkınız varda olumsuz yok mu oda iyimiş ben sadece gerçekleri söylüyorum
alınmış gibi cevap verdiğin için siz demiş olabilir miyim neyse ya ben burdan paylaşıma devam edicem isteyenlere özelden daha detay bilgi ve görsel vericem yeter ki kimse boş yere kendine bu acıyı çektirmesin . Doktorum da burda ençok konuşulan lardan biri malum bende burdaki yazılara kandım

Doktorunuzu özelden mi karalıcaksınız kimse burda hiç agrı acı olmuyor demedi kesinlikle bi amelyat bu acısı da var ama keşke siz kremi sürüp 6 ay giyseydiniz de cocuk gibi kanmasaydınız buradaki yazılara sizin adınıza üzüldüm amelyata acı cekmicem diye düşünerek girip de amelyattan cıkınca neye ugradııınızı şaşırmışsınızdır ben aynı anda 4 operasyon geçirdim herkes de bilir 3 gün kıpırdayamadım 1 aya yakında normal hayata dönemedim kim kimi kandırıyor acaba alın bi tane daha derken ne çirkin ithamlar bu

Bir cok kisi hem'olumlu yazar hem olumsuz ben sizin olumsuz yaziniza atlamadim sizin suclamalariniza sacma yazilariniza karsilik verdim
Lipo diye sizi kandiriyorlar diyosunuz siz de cok bilmis bilmis konusuyorsunuz
Istediginiz kadar ozelden yazabilirsiniz tabi size inanmak isteyen olursa
Dr ismini istedim yazamiyosunuz bile ozelden
Neden korktunuzmu?

Gerci alper beyin konusunun altina yazdiginiza gore ...

Hayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır

Evet korktum neden biliyormusun hangi hastanız olduğumu tahmin ederseniz kontrollerim de kalır çünkü iyileşmezsem leke veya yamuk görüntü kalırsa daha bunun dava aşaması var

Hayır özelden gerçekleri ispatlayarak göstericem . Burda bir ay acı çekeceksin Günlerce kımıldayamıyacaksın Yazısı ilk kez gördüm Buda başarı sayılır
Kisiye gore bu aci ben bir ay cekmedim
Evet tboz benden daha kotu bir durumdaydi ama kendimle kiyaslayamam
Benim lipo karin bel simit basen oldu belki ondandir
Tboz'un da hemen hemen heryerinden lipo yapildi alt bacak haric
Ama bacak olup ta hemen evine doneni de gordum mesela _MedceziR_

5 ay boyunca hep hissetttim liposuction oldugumu hatta bi ara ümidimi yitirdim bununla yaşıcam diye ama biranda yok oldu unuttum acılarımı başarılı sonuclarımla hatayı kendinizde arayın iyi araştırmadan amelyat oldugunuz için başkalarına çirkin suclamalar yapmayın lütfen

Ben kimseyi bireysel olarak suçlamadım burası Özgür bir Paylaşım platformu olumlu yazanlar gibi olumsuz da yazılabilir zaten Yarası olanda kendini belli eder

Sizler ameliyat olmayın yahu..Cidden..Doktorların da işi zor yeminlen.

İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. Sıkıntılarınızı paylaşırsınız ama sizin yaptığınız karalamaya giriyor.
3 kere lazerlipo geçirdim, aynı gün çatır çatır yürüyüp evime tek başıma gittim.

Vücudunuz travmatik bir işlem geçiriyor, morarma, şişlik ve benzeri sıkıntılar yaşamanız çok normal.
Bir yerinizi çarpın bi yere bakalım morarıp şişmiyor mu?

Gereksiz bir işlem öyle mi? Valla ne bacak içlerim var artık, ne simitlerim :) Deseniz ya gaipten sihirli değnek değmiş bana.

Sedsyon ve genel anestezi olayına gelince, o sizin kararınız. Hiç bir doktor genel isteyen bir hastayı sedasyonla ameliyat etmez.

İnsanların paylaştıklarını, süreçlerini "yalan ve abartı" olarak nitelendiremezsiniz. Burada bir ton sürecini paylaşan insan var. Gelin ben de size özelden sonuçlarımı ispatlayayım?

6. gününüzde can havliyle yanlış bilgi veriyorsunuz insanlara. 2 ay sonra tekrar gelin öyle konuşalım.

anacım sen ayrı bi vakasın, 5 ay ne oturdu la içine

Ne oturdugunu ne sen sorrrrr ne bennn diyeyimmm bikaç ay sonra sana da oturacak hahahahah yaşasın kötülük
Haha ökuz oturacak ökuz bazilari diyo bu ökuz ne zaman kalkacak uzerimden
Gerci bana hic ugramadi

Hadi leyn. Allan çürük elması seni
Babalar gibi kalkar giderim evime..Tabi giderken nerde düşer bayılırım bilmem
Insallah oyle iyi olursun cnm ben babalar gibi otelime gittim sende gidersin
Sen dayaniklisin masallah

Haha ökuz oturacak ökuz bazilari diyo bu ökuz ne zaman kalkacak uzerimden
Gerci bana hic ugramadi

Insallah oyle iyi olursun cnm ben babalar gibi otelime gittim sende gidersin
Sen dayaniklisin masallah

Ay bilmiyorum ya, öyle mi diyosun? Off of..Bi sabah bomba memelerle uyansam ne iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…