Lazerlipoliz

Hahha 10 litre cektireni gormedim daha 4/5 iyidir

5 olsa iyi 3 çekiyorlar iki yemekte alkolde alıyorum onu:)))

Bana dedi ki, çektiğim yerden yağ geldi, daha da alınırdı ama riskli olurdu. Alıştım, yine gelirim dedim ben de

hahhahahha valla siz aile boyu artık alıştınız orada yatarsınız kuzu benim narkoz korkum var 3 senede anca toparlıyorum hazırlıyorum ameliyata kendimi :)

Ben kilo almiyorum kac aydan beri 60 sabit kilo yersem alirmiyim onuda bilmiyorum ama 4 kilo versem iyi olurdu

ben üstüne koydum valla şehir dışarında yedim göbeğim bile çıktı iyi şanslısın almıyorsan
Aslinda calisinca daha aktif oluyosun daha cabuk kilo veriyosun ben oyleyim mesela .. sehir disanda butun yoresel yemeklerimi yiyosun ne

Çok geçmiş olsun.. En çok korktuğun bölge,bacak lipo ... Umarım ödemler gidince hiçbir sorun yaşamazsın ..
Karın germe ameliyatı olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Göbektende yag aldırmışsın şimdi,rahatsız edecek kadar yağlanma oldumu germeden Sonra? Yoksa bacak sırt falan yaptırmışken karındanda azda olsa yag alınsınmı dedin?

Canım, iyi hatırladın:) Doğru, 2 yıl önce karın germe ve meme küçültme/dikleştirme olmuştum. Doktorum sağolsun, tam da istediğim gibi yaptı. Göbek deliğim, karnımın şekli de çok güzel oldu. Aml 5-5,5 saat sürünce başka bişey yapılması mümkün olmuyor biliyorsun. Şimdi basen, bacaklar ve sırt olacaktı. Ama maalesef ben kilo aldım. O yüzden doktorum sağolsun göbeğe de girmiş ihtiyaç gördüğü için. Ben zaten tamamen size teslimim demiştim aml tan önce. Biliyorsunuz bu aml larda her bölge için, açılış fiyatına ücret ilave edilir. Onu da yapmadı. Geçen seferki aml larımdan hiç pişman olmadım. İnşallah bu sefer de birkaç aya kadar sonuç alırım. Umarım sen de iyisindir. Öpüyorum.

Bu arada, bugün 1 hafta oldu. Ödemlerim dışında hiçbir şikayetim yok. Bir de dikişlerin kaşıntısı:) İşe başladım. Hatta bugün yürüyüş de yaptım.

Ne güzel,umarım sorunsuz bir sonuçla çok mutlu olursun
İyiyim canım,çok iyiyim hemde. Çok mutlu Ve güzel hissediyorum kendimi Bende öpüyorum çok

ahhahah kız arzum77 neden merak ettin bende onu merak ettim kilo alırım karnım yağlanır katlanır mı diye yok yok senin olmaz korkma zaten öncesi de seksi idi karnın yoksa başka sebepten mi merak ettin :))) meraklı Melahat memötör

Aslinda calisinca daha aktif oluyosun daha cabuk kilo veriyosun ben oyleyim mesela .. sehir disanda butun yoresel yemeklerimi yiyosun ne

valla aynen yazdığın gibi birde bazen alkol olunca kilo kaçınılmaz oldu neyse ne yapak can boğazdan gelir lipoya para olarak gider:))))))))))

Yavrum,hepimiz karın germe olduk.. hesapkitap arkadaşımızda oldu. Şimdi karındanda Lipo oldum diyince hani çok rahatsız edecek kadar yağlanma,katlanma gibi sorunlu olduda Lipo oldu diye merak ettim. Olurya bizde zaman Sonra ihtiyaç duyacak hale gelirmiyiz,yoksa azıcık birşey olur başka yerleri yaptırırken orasıda azıcık gitsin daha fit olayım diyemi düşünmüş onu merak ettim (meraklı Melahat MEMETÖR olunca böyle oluyor İşte )
Birde bacak Lipo olunca merak ettim ben. İleri süreci tabi,şu an belli olmaz.
Yazdım İşte açık açık arkadaşa,ne kurcalıyorsun sende. Başka ne çıkacak bunun altında ay alemsin sende kız Jelo

arzum77 nin sorması iyi oldu aslında. Yaptırmayı düşünenlerin aklında böyle bir soru olabilir. Kilo alınca tabii ki biraz yağlanıyor ama ASLA eski haline gelmiyor. Zaten benim karın germe olma sebebim, doğumlardan sonra korkunç sarkmış olan göbeğimdi. Belki hatırlarsınız, o zaman resim de koymuştum. Ne kadar kilo alsam da öyle şekilsiz olmuyor karnım. Bir de, benim şansım, göbek deliğimin üstünde kalan çatlağım hiç yoktu. O yüzden şu anda karnımda hiç çatlak da yok.

hahhahha memetörüm biliyon beni kıl jelo hahhah

evet kuzu iyi oldu tabi sen bilgilendirmeye devam et senin konuna bir iki güne bende yazarım ah uh diye

Karın germede en önemlisi fazla derinin gitmesi zaten Kilo alımı fazla olursa o bölgedede olabilir doğru ama eskisi gibi olmaz muhakkak
Bacak Lipo çok ağrılımı? İlk nasıl hissettin bacak kısmını,ayağa kalkınca yürüyünce nasıldı?

valla en son ben adama küfür ederek ayılmışım doktor eşime sorun değil narkozun etkisi demiş bilmem bünye garip benimmm
Hadi yaaa... ee sen bacak Lipo da olmuştun,bilirsin... Yag alınmasımı daha ağrılı,yag verilmesimi? Hangisinde daha çok küfür ettin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…