- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi hesapkitap
-
Hahha 10 litre cektireni gormedim daha 4/5 iyidir
Bana dedi ki, çektiğim yerden yağ geldi, daha da alınırdı ama riskli olurdu. Alıştım, yine gelirim dedim ben de
Ben kilo almiyorum kac aydan beri 60 sabit kilo yersem alirmiyim onuda bilmiyorum ama 4 kilo versem iyi olurdu5 olsa iyi 3 çekiyorlar iki yemekte alkolde alıyorum onu:)))
hahhahahha valla siz aile boyu artık alıştınız orada yatarsınız kuzu benim narkoz korkum var 3 senede anca toparlıyorum hazırlıyorum ameliyata kendimi :)
ben üstüne koydum valla şehir dışarında yedim göbeğim bile çıktıBen kilo almiyorum kac aydan beri 60 sabit kilo yersem alirmiyim onuda bilmiyorum ama 4 kilo versem iyi olurdu
Aslinda calisinca daha aktif oluyosun daha cabuk kilo veriyosun ben oyleyim mesela .. sehir disanda butun yoresel yemeklerimi yiyosun neben üstüne koydum valla şehir dışarında yedim göbeğim bile çıktıiyi şanslısın almıyorsan
Çok geçmiş olsun.. En çok korktuğun bölge,bacak lipo ... Umarım ödemler gidince hiçbir sorun yaşamazsın ..4 gün önce, bacaklar, simit, göbek ve sırttan lazer lipoliz oldum. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir olur diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim çünkü ben de burdan çok faydalandım. Ameliyattan önceki geceyarısından itibaren, su dahil, hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah hastaneye yattım. Genel anestezi ile yapıldı. Açıkçası doktorum başka bir alternatif de sunmadı. Ben de zaten başka türlüsünü yaptıramazdım. Anestezi doktoru geldi odama. Sorular sordu. Bu arada damar yolum açıldı. 9:30da sakinleştirici bir şurup içirdiler. 9:45te de ameliyathaneye indirdiler. 13:30 da odamdaydım. Sonda vardı ama drenim yoktu. Diz altımdan göğüs altına kadar uzanan bir korse giydirmişlerdi. Bu korsenin üzerinde de belimi saran ayrıbir korse vardı. Kendimi oldukça halsiz hissettim. Kıpırdadıkça da özellikle bacaklarımda bir acı oldu ama inletecek kadar değildi. Zaten ağrı kesiciler veriliyor. Akşama doğru kalkıp, hemşire yardımıyla birkaç adım attım ama tansiyonum düştü, yatağa döndüm. O yüzden sondanın çıkmasını istemedim. Geceyi rahat geçirdim. Uyudum. Sabah sondamı çıkarttılar. Öğlen de evime geldim. O gün biraz daha kötüydüm doğrusu. Acıyan yerlerimi daha çok hissettim. Yatakta dönerken, kalkarken, dayanılmayacak kadar olmasa da canım yandı. Yalnız kalkabiliyordum ama zorlandığım için yardım aldım. 3. gün sabahı düzelmeye başladığımı hissettim. Bugün 4. günüm. Hareketlerim çok rahat. İzinli olduğum için evdeyim ama işe bile gidebilirmişim. Bol su içiyorum. Bir de ödem çözücü bitki çayı. Su tutmasın diye ekmeği kestim. Herkes süreci farklı yaşayabilir. Benden 1 ay önce, aynı doktora, aynı işlemi bir arkadaşım yaptırdı. Onun çok kanaması olmuştu mesela, benim hiç olmadı. O, aynı akşam rahatlıkla koridorları dolaşıyordu, bense kalkamadım. Bünyeye göre süreç farklı olabiliyor. Bu arada, 82,5kg ile ameliyata girdim. 5litre yağ alındı. Eve geldiğimde 86 kg tartıldım. Böyle olacağını bildiğim için moralim hiç bozulmadı. 2 aydan önce bir değişiklik görmeyi beklemiyorum. Ağrı, sancı açısından korkulacak bir durum yok yani. Hastaneye giderken yanımda önden komple düğmeli, kısa kollu bir gecelik, ameliyattan gelir gelmez giydirsinler diye kalın bir çorap, su içebilmek için pipet bir de terlik götürdüm. Giderken de rahat giyip çıkartabileceğiniz, esnek bir eşofman giymenizi tavsiye ederim. İmkanı olan arkadaşlar yanlarında bir refakatçiyle giderlerse daha rahat ederler. Aklıma gelenler bunlar. Ben de sizlere borcumu ödemiş olayım çünkü bana çoook yardım eden arkadaşlar oldu burada. Umarım hepinizin sorunsuz süreçleri ve gönlünüzce sonuçları olur.
Çok geçmiş olsun.. En çok korktuğun bölge,bacak lipo ... Umarım ödemler gidince hiçbir sorun yaşamazsın ..
Karın germe ameliyatı olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Göbektende yag aldırmışsın şimdi,rahatsız edecek kadar yağlanma oldumu germeden Sonra? Yoksa bacak sırt falan yaptırmışken karındanda azda olsa yag alınsınmı dedin?
Ne güzel,umarım sorunsuz bir sonuçla çok mutlu olursunCanım, iyi hatırladın:) Doğru, 2 yıl önce karın germe ve meme küçültme/dikleştirme olmuştum. Doktorum sağolsun, tam da istediğim gibi yaptı. Göbek deliğim, karnımın şekli de çok güzel oldu. Aml 5-5,5 saat sürünce başka bişey yapılması mümkün olmuyor biliyorsun. Şimdi basen, bacaklar ve sırt olacaktı. Ama maalesef ben kilo aldım. O yüzden doktorum sağolsun göbeğe de girmiş ihtiyaç gördüğü için. Ben zaten tamamen size teslimim demiştim aml tan önce. Biliyorsunuz bu aml larda her bölge için, açılış fiyatına ücret ilave edilir. Onu da yapmadı. Geçen seferki aml larımdan hiç pişman olmadım. İnşallah bu sefer de birkaç aya kadar sonuç alırım. Umarım sen de iyisindir. Öpüyorum.
ahhahah kızÇok geçmiş olsun.. En çok korktuğun bölge,bacak lipo ... Umarım ödemler gidince hiçbir sorun yaşamazsın ..
Karın germe ameliyatı olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Göbektende yag aldırmışsın şimdi,rahatsız edecek kadar yağlanma oldumu germeden Sonra? Yoksa bacak sırt falan yaptırmışken karındanda azda olsa yag alınsınmı dedin?
Aslinda calisinca daha aktif oluyosun daha cabuk kilo veriyosun ben oyleyim mesela .. sehir disanda butun yoresel yemeklerimi yiyosun ne
Yavrum,hepimiz karın germe olduk..
ahhahah kızarzum77 neden merak ettin bende onu merak ettim kilo alırım karnım yağlanır katlanır mı diye yok yok senin olmaz korkma zaten öncesi de seksi idi karnın yoksa başka sebepten mi merak ettin :))) meraklı Melahat memötör
ahhahah kızarzum77 neden merak ettin bende onu merak ettim kilo alırım karnım yağlanır katlanır mı diye yok yok senin olmaz korkma zaten öncesi de seksi idi karnın yoksa başka sebepten mi merak ettin :))) meraklı Melahat memötör
Yavrum,hepimiz karın germe olduk..hesapkitap arkadaşımızda oldu. Şimdi karındanda Lipo oldum diyince hani çok rahatsız edecek kadar yağlanma,katlanma gibi sorunlu olduda Lipo oldu diye merak ettim. Olurya bizde zaman Sonra ihtiyaç duyacak hale gelirmiyiz,yoksa azıcık birşey olur başka yerleri yaptırırken orasıda azıcık gitsin daha fit olayım diyemi düşünmüş onu merak ettim (meraklı Melahat MEMETÖR olunca böyle oluyor İşte )
Birde bacak Lipo olunca merak ettim ben. İleri süreci tabi,şu an belli olmaz.
Yazdım İşte açık açık arkadaşa,ne kurcalıyorsun sende. Başka ne çıkacak bunun altında ay alemsin sende kız Jelo
arzum77 nin sorması iyi oldu aslında. Yaptırmayı düşünenlerin aklında böyle bir soru olabilir. Kilo alınca tabii ki biraz yağlanıyor ama ASLA eski haline gelmiyor. Zaten benim karın germe olma sebebim, doğumlardan sonra korkunç sarkmış olan göbeğimdi. Belki hatırlarsınız, o zaman resim de koymuştum. Ne kadar kilo alsam da öyle şekilsiz olmuyor karnım. Bir de, benim şansım, göbek deliğimin üstünde kalan çatlağım hiç yoktu. O yüzden şu anda karnımda hiç çatlak da yok.
evet kuzu iyi oldu tabi sen bilgilendirmeye devam et senin konuna bir iki güne bende yazarım ah uh diye
hahhahhaha yazarım özelden kız ben nazlıyım ya bacaklara yağda konulacak acı olur bende kaçınılmaz :))))))))))Ah, uh diye yazma. Süpperim diye yaz inşallah:)
Ne zamandı seninki?
Karın germede en önemlisi fazla derinin gitmesi zatenarzum77 nin sorması iyi oldu aslında. Yaptırmayı düşünenlerin aklında böyle bir soru olabilir. Kilo alınca tabii ki biraz yağlanıyor ama ASLA eski haline gelmiyor. Zaten benim karın germe olma sebebim, doğumlardan sonra korkunç sarkmış olan göbeğimdi. Belki hatırlarsınız, o zaman resim de koymuştum. Ne kadar kilo alsam da öyle şekilsiz olmuyor karnım. Bir de, benim şansım, göbek deliğimin üstünde kalan çatlağım hiç yoktu. O yüzden şu anda karnımda hiç çatlak da yok.
Yag koyulması alınmasına göre daha az ağrılı olur kesinhahhahhaha yazarım özelden kız ben nazlıyım ya bacaklara yağda konulacak acı olur bende kaçınılmaz :))))))))))
Yag koyulması alınmasına göre daha az ağrılı olur kesinAh uh deme sakın yalandan
Hadi yaaa... ee sen bacak Lipo da olmuştun,bilirsin... Yag alınmasımı daha ağrılı,yag verilmesimi? Hangisinde daha çok küfür ettinvalla en son ben adama küfür ederek ayılmışım doktor eşime sorun değil narkozun etkisi demişbilmem bünye garip benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?