- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi hesapkitap
-
hahhahhaha valla ben bir karın germede rahattım küfürsüzdüm oda herhalde odada insan seli vardı partiden bilemiyorum yağ alınması daha zor değdikçe acıyorHadi yaaa... ee sen bacak Lipo da olmuştun,bilirsin... Yag alınmasımı daha ağrılı,yag verilmesimi? Hangisinde daha çok küfür ettin
Karın germede en önemlisi fazla derinin gitmesi zatenKilo alımı fazla olursa o bölgedede olabilir doğru ama eskisi gibi olmaz muhakkak
Bacak Lipo çok ağrılımı? İlk nasıl hissettin bacak kısmını,ayağa kalkınca yürüyünce nasıldı?
Merhaba ben de karın bel sırt göbek simit tüm üst bölgeden liposuction oldum. Pek bir memnun kaldım şimdide belden aşağıya yöneldim :) niyeti bozdum şimdide tüm bacak ve basen olmayı düşünüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Nasıl gidiyor şu an bacak süreciniz?
Gecmis olsunBen oldum bitti ama ah uh arada yine küfür vardı lipo agrısı pis agrı bu net benim icin karin meme olayim lipo kalsin Ercan bey nazladı nazimi sagolsun yoksa cekilecek hasta degililim ☺burdan C ChAneL81 kuaför gonderdiniz bende isterim dedim yanimdaki k.k hatunlarla gülüştük bugun daha iyiyim iki gün kaldım hastanede sagolsun doktorumda iyi degilsen kal dedi yarın çıkış arayan yazan arladaşlara tşkler ❤
Ben oldum bitti ama ah uh arada yine küfür vardı lipo agrısı pis agrı bu net benim icin karin meme olayim lipo kalsin Ercan bey nazladı nazimi sagolsun yoksa cekilecek hasta degililim ☺burdan C ChAneL81 kuaför gonderdiniz bende isterim dedim yanimdaki k.k hatunlarla gülüştük bugun daha iyiyim iki gün kaldım hastanede sagolsun doktorumda iyi degilsen kal dedi yarın çıkış arayan yazan arladaşlara tşkler ❤
4 gün önce, bacaklar, simit, göbek ve sırttan lazer lipoliz oldum. Yaptırmayı düşünen arkadaşlara fikir olur diye kendi yaşadıklarımı paylaşmak istedim çünkü ben de burdan çok faydalandım. Ameliyattan önceki geceyarısından itibaren, su dahil, hiçbir şey yiyip içmedim. Sabah hastaneye yattım. Genel anestezi ile yapıldı. Açıkçası doktorum başka bir alternatif de sunmadı. Ben de zaten başka türlüsünü yaptıramazdım. Anestezi doktoru geldi odama. Sorular sordu. Bu arada damar yolum açıldı. 9:30da sakinleştirici bir şurup içirdiler. 9:45te de ameliyathaneye indirdiler. 13:30 da odamdaydım. Sonda vardı ama drenim yoktu. Diz altımdan göğüs altına kadar uzanan bir korse giydirmişlerdi. Bu korsenin üzerinde de belimi saran ayrıbir korse vardı. Kendimi oldukça halsiz hissettim. Kıpırdadıkça da özellikle bacaklarımda bir acı oldu ama inletecek kadar değildi. Zaten ağrı kesiciler veriliyor. Akşama doğru kalkıp, hemşire yardımıyla birkaç adım attım ama tansiyonum düştü, yatağa döndüm. O yüzden sondanın çıkmasını istemedim. Geceyi rahat geçirdim. Uyudum. Sabah sondamı çıkarttılar. Öğlen de evime geldim. O gün biraz daha kötüydüm doğrusu. Acıyan yerlerimi daha çok hissettim. Yatakta dönerken, kalkarken, dayanılmayacak kadar olmasa da canım yandı. Yalnız kalkabiliyordum ama zorlandığım için yardım aldım. 3. gün sabahı düzelmeye başladığımı hissettim. Bugün 4. günüm. Hareketlerim çok rahat. İzinli olduğum için evdeyim ama işe bile gidebilirmişim. Bol su içiyorum. Bir de ödem çözücü bitki çayı. Su tutmasın diye ekmeği kestim. Herkes süreci farklı yaşayabilir. Benden 1 ay önce, aynı doktora, aynı işlemi bir arkadaşım yaptırdı. Onun çok kanaması olmuştu mesela, benim hiç olmadı. O, aynı akşam rahatlıkla koridorları dolaşıyordu, bense kalkamadım. Bünyeye göre süreç farklı olabiliyor. Bu arada, 82,5kg ile ameliyata girdim. 5litre yağ alındı. Eve geldiğimde 86 kg tartıldım. Böyle olacağını bildiğim için moralim hiç bozulmadı. 2 aydan önce bir değişiklik görmeyi beklemiyorum. Ağrı, sancı açısından korkulacak bir durum yok yani. Hastaneye giderken yanımda önden komple düğmeli, kısa kollu bir gecelik, ameliyattan gelir gelmez giydirsinler diye kalın bir çorap, su içebilmek için pipet bir de terlik götürdüm. Giderken de rahat giyip çıkartabileceğiniz, esnek bir eşofman giymenizi tavsiye ederim. İmkanı olan arkadaşlar yanlarında bir refakatçiyle giderlerse daha rahat ederler. Aklıma gelenler bunlar. Ben de sizlere borcumu ödemiş olayım çünkü bana çoook yardım eden arkadaşlar oldu burada. Umarım hepinizin sorunsuz süreçleri ve gönlünüzce sonuçları olur.
Kızlar karın germe mini karın gelme de fiyatlar ne acaba lütfen yardımcı olurmusunuz ?
Komple acmiyorlar sadece en alttaki sarkık deriyi alıyorlar oda bende var sezeryandan kalma tam karın germeye ihtiyacım yokmini karın germe nasıl oluyo
Komple acmiyorlar sadece en alttaki sarkık deriyi alıyorlar oda bende var sezeryandan kalma tam karın germeye ihtiyacım yok
baldırlardan yağ aldırma işlemi oluyo mu oluyosa etkisi oluyormu ?
mrb kıme oldun acaba bulamadım yazdıysan
Geçmiş olsunJelesec . Zor kısmı geçti. Bundan sonra her gün daha iyi olursun inşallah.
daha erken bence ölçme yanıltır ödemsindir tabi senin bünye nasıl bilemem deYarın 2 hafta oluyor. Kendimi bi ölçeceğim. Bakalım ne kadar fark var. Veya fark var mı:)
Ödemlerim tam gaz devam ediyor. Dikişlerimin çoğu düştü. Bacaklarım hala mor ama azalmaya başladı artık. Yarın ölçülerle ilgili bilgi veririm.
Aslında haklısındaha erken bence ölçme yanıltır ödemsindir tabi senin bünye nasıl bilemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?