Lazerlipoliz

Hadi yaaa... ee sen bacak Lipo da olmuştun,bilirsin... Yag alınmasımı daha ağrılı,yag verilmesimi? Hangisinde daha çok küfür ettin
hahhahhaha valla ben bir karın germede rahattım küfürsüzdüm oda herhalde odada insan seli vardı partiden bilemiyorum yağ alınması daha zor değdikçe acıyor

Burdaki değişken "insan" olduğu için bunları derecelendirmek zor. Herkesin süreci farklı. Benim durumumu anlatayım:

Ameliyat günü kendimi çok halsiz hissettiğim için birkaç saat kalkamadım. Kalkınca da sadece 2 adım atabildim fakat ağrıdan değil, tansiyonum düştüğünden. Bacaklarımda biraz acı vardı uyandığımda.

Zorluğu şöyle söyleyeyim: En zoru, karın germe+meme idi. Onun zorluğuna 10 puan versem, bacak lipo 6, karın lipo 4 derim.

Merhaba ben de karın bel sırt göbek simit tüm üst bölgeden liposuction oldum. Pek bir memnun kaldım şimdide belden aşağıya yöneldim :) niyeti bozdum şimdide tüm bacak ve basen olmayı düşünüyorum. Yazdıklarınızı okudum. Nasıl gidiyor şu an bacak süreciniz?

Henüz incelme hissetmiyorum bacaklarımda ama anormal ödemim var. Morluklarım halen geçmedi. Hala dokununca biraz acıyor ama hareketlerimi, yürüyüşümü engelleyecek bir ağrı/acı değil.

Daha cok yeni tabi. Sanirim on gun kadar olmus degil mi? Gobek bel sirtta bende ikinci haftanin sonuna dogru baya incelme gorulmeye baslanmisti. Morluklar da ucuncu haftada bitiyor. Ama nihai sonuc uc ayi buluyormus doktor oyle diyor.
Ben de tum bacak icin gorusucem bakalim yapicak mi doktorum

Ben oldum bitti ama ah uh arada yine küfür vardı lipo agrısı pis agrı bu net benim icin karin meme olayim lipo kalsin Ercan bey nazladı nazimi sagolsun yoksa cekilecek hasta degililim ☺burdan C ChAneL81 kuaför gonderdiniz bende isterim dedim yanimdaki k.k hatunlarla gülüştük bugun daha iyiyim iki gün kaldım hastanede sagolsun doktorumda iyi degilsen kal dedi yarın çıkış arayan yazan arladaşlara tşkler ❤

Gecmis olsun Jelesec sorunsuz surecin olur insallah neler yapildi bakim ? Istedigin gibi yag cekimi oldumu
Evet ya iyidi kuafor geldi saclarimi yikayip fonledi sana gelmedimi ? Masallah benim adim baya gundemde doktor demistir su kizdan konusmayin diye

Geçmiş olsun Jelesec . Zor kısmı geçti. Bundan sonra her gün daha iyi olursun inşallah.

mrb kıme oldun acaba bulamadım yazdıysan

Kızlar karın germe mini karın gelme de fiyatlar ne acaba lütfen yardımcı olurmusunuz ?

mrb kıme oldun acaba bulamadım yazdıysan

Doktor ismi ve fiyat yazmak istemedim. Sadece sürecimi anlattım. Doktoruma karar verirken, önce internette bulduğum isimleri listeledim. Olumsuz yorumları çok olanları eledim. Sonra doktorların kendi sitelerinden özgeçmişlerini okuyup 4-5 kişiye kadar indirdim. Bu 4-5 kişiyle yüzyüze görüşüp, muayene olup, güvendiğimi hissettiğim kişiye aml oldum. 1-2 doktor dışında, bu ilk muayeneleri ücretsiz oluyor zaten.

Yarın 2 hafta oluyor. Kendimi bi ölçeceğim. Bakalım ne kadar fark var. Veya fark var mı:)

Ödemlerim tam gaz devam ediyor. Dikişlerimin çoğu düştü. Bacaklarım hala mor ama azalmaya başladı artık. Yarın ölçülerle ilgili bilgi veririm.

daha erken bence ölçme yanıltır ödemsindir tabi senin bünye nasıl bilemem de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…