- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
mimarlık kuzucum :)Napayim canim geziyorum bu aralar sehirlerarasisen ne okuyorsun?
iveeet benim arkadaşım hatta şu an yanımda hehemerhaba bende oynuorm. cathylizze arkadaşayım :)
mimarlık kuzucum :)
nerelere gidiyorsun
ne güzel ya çok severim ben de gezmeyi hehe şanslısınn
merhaba bende oynuorm. cathylizze arkadaşayım :)
iveeet benim arkadaşım hatta şu an yanımda hehe
sizin kullanıcı isimlerini vermedim tabi ama siz eklerseniz birbirinizi oyun için güzel olur oynarız hep beraber
vaay süpersin vallaHm ne guzel mimar hanim olacaksin :)
Safranbuluya gittim birkac gun once
Bir kac gun sonra da afyon ve istanbula gidecegimm :)
Bu sene bjk maclarina gidiyorum firsat oldukca mesela konyaya maca gittim
Istanbula da derbi icin gidecegim oyle :)
tamam haberleşiriz ben çizim yapıyorum zaten hep :)Meraba hosgeldinn :)
Verebilirsin canim iyi olur ekleşelim :)
Ben hep batıda takiliyom ama :)
Keske batida olsaydiniz senin sinavlarin bitene kadar batida takilayim :)
tamam haberleşiriz ben çizim yapıyorum zaten hep :)
Kızlar şu aralar pc sorunlu olduğundan oyuna giremiyorum. Benim nicki yeni gelenlere verebilirsinizz:)
sen giriyor musun oyunaPek yeni gelen olmadi gibi
sen giriyor musun oyunaben oyunda bi cathylizzie'yi görüyorm
aa bende west hesabı actım ama henüz 7 level :) nickimi vereyimde ekleHep westten giriyorum canim yaa sizi cok ihmal ettim aslinda her gun oyundayim neredeyse :)
Naber? :)
aa bende west hesabı actım ama henüz 7 level :) nickimi vereyimde eklebu arada iyiyim sen
ayy canım tebrik ederim darısı başımaa eheheOh cok iyi yapmissin yaaa hepinizi weste alayim yavas yavas
7 level olsan da sknti olmaz ne de olsa tecrubelisin :)
Ben de iyiyim sagol canim
Nişanlandım fln
Tesekkur ederimm:) nisanimi anlattim actigim konulara bakabilirsin fikir olurayy canım tebrik ederim darısı başımaa ehehe
aynen öyle sadece rün falan yok ya ondan sıkıntı oluyr
valla bakarım canım bizim daha 1-2 senesi var ama olsunTesekkur ederimm:) nisanimi anlattim actigim konulara bakabilirsin fikir olur
Ben de habire sampiyon satin aldim hic rün almadim ya rün almaya baslamam lazim artik
valla bakarım canım bizim daha 1-2 senesi var ama olsun
rün al ya çok fark ediyor valla oyunda minyonlara son vuruş bile yapamıyorum resmen
ay ne güzell ya bende benimkini başlattım oyuna öğrensin beraber oynayalım diyeBen rün konusunda pek bilgisi degilim nisanlımın yapması gerek onu bir dürteyim o iyi biliyor :)
Ben de başlattım heheay ne güzell ya bende benimkini başlattım oyuna öğrensin beraber oynayalım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?