- 4 Kasım 2014
- 878
- 818
- 128
- 46
Himm anladimm:)
Lux u pek severim ben de kümelerde support oynuyorum genellikle adc/jungle oynayacak kadar yeterli gormuyorum kendimi lux morgana takiliyorum
Gerci silver dan basladim fena sayilmaz millet bronze dan baslayip cikamiyor bir turlu
Hangi server da oynuyorsun
eşimin de ilk herosu draven dı :)kardeşimin ilk herosu dravendı jinx ne ki
Ah canım bilmiyorum serverı dersem inanır mısın? Hatta 7 aya yakındır giriş yapmadığım için güncellemedim bile. Şimdi aklıma geldi de bir güncelleyeyim. Umarım şifremi falan hatırlıyorumdur. :)
Eşim, ben, kardeşim, onun eşi ve bir arkadaşımız takım olurduk genelde. Çok keyifliydi, cuma ve cumartesi geceleri sabahlardık resmen. Hatta aynı evin içinde herkes kendi laptopuyla oynardık, millet skype dan haberleşirken biz aynı oda içinde müthiş bir haberleşmeyle çok keyifli olurdu.
Ohoooo konumu buldum ben de lolcuyum ve mainim kata :)
ayy hangi serverrOhoooo konumu buldum ben de lolcuyum ve mainim kata :)
benim de sanırım sevgilimin ilk herosu draven oldueşimin de ilk herosu draven dı :)
bende bayadır oynamıyorum plat 5 olmuştum en son rankedde.:) bir ara girip oynamak lazım
Tr serverindayim ve nickim axelis ranked oynuyorum fakat uzun suredir ranked girmedim. Yeni sezon iciin basladim oyle :)
28 gün olmamıştır daha:) yarın girer bi oyun atarımWow platin m:)yalniz 28 gunu gecirmemen lazin oynamama suresinde :)
28 gün olmamıştır daha:) yarın girer bi oyun atarımbenim bu sezon hedef diamond idi ama bakalım
100 puan olman lazım 100 olunca seriye giriyorsun. eğer mesela silver 4ten silver 3'e atlayacaksan 3 seri maçın oluyor 2 sini kazanmak zorundasın kazanırsan atlıyorsun. ama silverdan gold'a cıkacaksan seri maçın 5 tane oluyor 3 tanesini almak zorunda oluyorsun.malesef türkiye serverinde saglam bir duo bulmadan tek basına küme atlaman için çok profesyonel oynamak lazım.Kac puan toplayince bir uste geciyorsun?
Yahu 1 mac.kazansam 3 mac kaybediyorum nolcak boyle silver dan cikamicam ben galiba
Iyi bi adc denk gelmezse oyun Bitik
100 puan olman lazım 100 olunca seriye giriyorsun. eğer mesela silver 4ten silver 3'e atlayacaksan 3 seri maçın oluyor 2 sini kazanmak zorundasın kazanırsan atlıyorsun. ama silverdan gold'a cıkacaksan seri maçın 5 tane oluyor 3 tanesini almak zorunda oluyorsun.malesef türkiye serverinde saglam bir duo bulmadan tek basına küme atlaman için çok profesyonel oynamak lazım.
100 puan olunca seriye giriyorusn. seride 2 maç alsan direk üste atıyor zaten canım..sen ilk atılan 10 oyundan mı bahsediyosnIlk seferde 3 ilk macin 3unu de aldik niye yukari cikmadim acabasilver IV ten basladim iste olur olmaz ilk 3 maci da kazanmistim sonra 4 mac kaybedince 0 puan oldum yanima birini bulamiyorum bot premade yapmak icin
100 puan olunca seriye giriyorusn. seride 2 maç alsan direk üste atıyor zaten canım..sen ilk atılan 10 oyundan mı bahsediyosn
aynen canım 100 puan toplaman lazım:)Hmm.anladim simdi canim sagol ilk 10 oyunu gectim silver IV oldum simdi 100 puan olmam gerek demek ki oyy isim zor 1 mac kazaniyosak 3 mac kaydebiyoruz cunku puanlari geri kaybediyorum
100 puandan sonra serilere geciyoruz anladim:)
aynen canım 100 puan toplaman lazım:)
Bronz ve silver ölüm ya:) insanı çıldırtmak için birebir orda oynamak hahah hatta gold bile çıldırtıyor insanı. Platin olupta oyun bilgisi sıfır olanlar bile var..Ohoo silver V e dustum ya 0/15 fln giden graves ler sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?