League of Legends Oynayan Bayanlar Buraya

Ah canım bilmiyorum serverı dersem inanır mısın? Hatta 7 aya yakındır giriş yapmadığım için güncellemedim bile. Şimdi aklıma geldi de bir güncelleyeyim. Umarım şifremi falan hatırlıyorumdur. :)

Eşim, ben, kardeşim, onun eşi ve bir arkadaşımız takım olurduk genelde. Çok keyifliydi, cuma ve cumartesi geceleri sabahlardık resmen. Hatta aynı evin içinde herkes kendi laptopuyla oynardık, millet skype dan haberleşirken biz aynı oda içinde müthiş bir haberleşmeyle çok keyifli olurdu.

Yaa supermis biz de nisanlimla oynuyoruz gerci o surekli kiziyor sinirleniyor ama:)

Canim bilirsin serveri yani turkce mi oynuyorsun ingilizce mi onu demek istedim:)

Ohoww 7ayda neler neler degisti bi girsen guncellemeler 3 gun surer herhaldr :)

Tr serverindayim ve nickim axelis ranked oynuyorum fakat uzun suredir ranked girmedim. Yeni sezon iciin basladim oyle :)

28 gün olmamıştır daha:) yarın girer bi oyun atarım benim bu sezon hedef diamond idi ama bakalım

Kac puan toplayince bir uste geciyorsun?
Yahu 1 mac.kazansam 3 mac kaybediyorum nolcak boyle silver dan cikamicam ben galiba
Iyi bi adc denk gelmezse oyun Bitik

Kac puan toplayince bir uste geciyorsun?
Yahu 1 mac.kazansam 3 mac kaybediyorum nolcak boyle silver dan cikamicam ben galiba
Iyi bi adc denk gelmezse oyun Bitik
100 puan olman lazım 100 olunca seriye giriyorsun. eğer mesela silver 4ten silver 3'e atlayacaksan 3 seri maçın oluyor 2 sini kazanmak zorundasın kazanırsan atlıyorsun. ama silverdan gold'a cıkacaksan seri maçın 5 tane oluyor 3 tanesini almak zorunda oluyorsun.malesef türkiye serverinde saglam bir duo bulmadan tek basına küme atlaman için çok profesyonel oynamak lazım.

Ilk seferde 3 ilk macin 3unu de aldik niye yukari cikmadim acaba silver IV ten basladim iste olur olmaz ilk 3 maci da kazanmistim sonra 4 mac kaybedince 0 puan oldum yanima birini bulamiyorum bot premade yapmak icin

Ilk seferde 3 ilk macin 3unu de aldik niye yukari cikmadim acaba silver IV ten basladim iste olur olmaz ilk 3 maci da kazanmistim sonra 4 mac kaybedince 0 puan oldum yanima birini bulamiyorum bot premade yapmak icin
100 puan olunca seriye giriyorusn. seride 2 maç alsan direk üste atıyor zaten canım..sen ilk atılan 10 oyundan mı bahsediyosn

100 puan olunca seriye giriyorusn. seride 2 maç alsan direk üste atıyor zaten canım..sen ilk atılan 10 oyundan mı bahsediyosn

Hmm.anladim simdi canim sagol ilk 10 oyunu gectim silver IV oldum simdi 100 puan olmam gerek demek ki oyy isim zor 1 mac kazaniyosak 3 mac kaydebiyoruz cunku puanlari geri kaybediyorum
100 puandan sonra serilere geciyoruz anladim:)

Hmm.anladim simdi canim sagol ilk 10 oyunu gectim silver IV oldum simdi 100 puan olmam gerek demek ki oyy isim zor 1 mac kazaniyosak 3 mac kaydebiyoruz cunku puanlari geri kaybediyorum
100 puandan sonra serilere geciyoruz anladim:)
aynen canım 100 puan toplaman lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…