sevgiliyle oynamak çok eğlenceli oluyor cidden bizde skype falan yapıyoruz o ara bide şimdi bilmiyor ya çok komik oynuyor benimkiBen de başlattım hehe
Oynuyoruz beraber
benimki de öyleydi moral veriyordum ahahahsevgiliyle oynamak çok eğlenceli oluyor cidden bizde skype falan yapıyoruz o ara bide şimdi bilmiyor ya çok komik oynuyor benimki
benimki de öyleydi moral veriyordum ahahah
canım ben de ilk başlarda kuleye minyona ölüyordum bişey olmaz falan diye
ay ne güzell ya bende benimkini başlattım oyuna öğrensin beraber oynayalım diye
Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızıncaAa oyle mi iyi etmissin :)
Benim nisanlim oynuyordu ben ondan gorup basladim simdi ondan daha cok oynuyorum
Bazen beraber oyuna giriyorduk o kadar sinir stres yapiyo ki en ufak bi hatayi bile.kabul etmiyo kiziyo bagiriyo fln ben de onla oynamiyorum artik ne hali varsa gorsun
Bir tane bile minyon kacirmama tahammul edemiyo kendisi cok iyi oynadigi icin
Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızınca
aynen bende ilk başladığımda hem mouse hem qwer skillerini beraber yapmakta zorlanıyordum, erkek kardeşimle beraber oynuyorduk ben qwer skillere basıyodum o mouse hareket ediyodu falan böyleInsanin morali bozuluyo
Ya bi de.onlarin ilk etapta (hic oyle oyunlar oynamadilarsa) sol ellerini klavyede kullanmak zor gelebilir ben oyuna lol ile basladim
Kuleye ulti attim fln ilk baslarda
aynen bende ilk başladığımda hem mouse hem qwer skillerini beraber yapmakta zorlanıyordum, erkek kardeşimle beraber oynuyorduk ben qwer skillere basıyodum o mouse hareket ediyodu falan böyleama sevgilim böyle oyunlara yatkın o yüzden çözer yakında bende lol ile başlamıştım
Jinx:)Hahahaha biz de aynen nisanlimla oyle yapiyorduk
Ilk hangi sampiyonu oynadin? Ben Ashe :)
kardeşimin ilk herosu dravendı jinx ne kiIlk jinx mi vay be
kardeşimin ilk herosu dravendı jinx ne ki
ben de ashe ile başlamıştım.Vay bee ben de ezik ezik ashe ile baslamisim
Selam kızlar ben de varım. Aslında 6 aydır yani anne olduğumdan beri oynayamıyorum ama Ahri'mi, Jinx'imi, Lux'ı Miss Fortune ve diğerlerini çoook özledim...
Ne düşünüyorum ya, patlatayım gitsin! - Jinx
ben de ashe ile başlamıştım.
hiç de azik değildir ya, iyi bir adc dir o. Yeter ki iyi kullan stilleri :)
Aleykum selam ooo hem anne hem lol player :)
Ashe nin ultisine bayiliyorum ben uzaklardan tutturmak cok keyifli oluyor hele cani azalip baseye ucan adama ulti atip surpriiiz yapmak cok guzel oluyor
Ben de yakinda evleniyorum inş 28 gun oyuna girmeyince ligde bi alt kumeye dusuyormussun ya bosuna ugrasmasam mi ki evlenince oynayamayabilirim belki :)
ben henüz kümelerde değilim 24 lvl im zaten.
Ulti konusunda lux ve jinx tavsiye ederim süperler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?