League of Legends Oynayan Bayanlar Buraya

ay ne güzell ya bende benimkini başlattım oyuna öğrensin beraber oynayalım diye

Aa oyle mi iyi etmissin :)
Benim nisanlim oynuyordu ben ondan gorup basladim simdi ondan daha cok oynuyorum
Bazen beraber oyuna giriyorduk o kadar sinir stres yapiyo ki en ufak bi hatayi bile.kabul etmiyo kiziyo bagiriyo fln ben de onla oynamiyorum artik ne hali varsa gorsun

Bir tane bile minyon kacirmama tahammul edemiyo kendisi cok iyi oynadigi icin

Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızınca

Ahaha bende benımkine kızıyordum çok minyon kaçırıyon diye artık kızmıyorum sinirleniyormuş kızınca

Insanin morali bozuluyo
Ya bi de.onlarin ilk etapta (hic oyle oyunlar oynamadilarsa) sol ellerini klavyede kullanmak zor gelebilir ben oyuna lol ile basladim

Kuleye ulti attim fln ilk baslarda

Insanin morali bozuluyo
Ya bi de.onlarin ilk etapta (hic oyle oyunlar oynamadilarsa) sol ellerini klavyede kullanmak zor gelebilir ben oyuna lol ile basladim

Kuleye ulti attim fln ilk baslarda
aynen bende ilk başladığımda hem mouse hem qwer skillerini beraber yapmakta zorlanıyordum, erkek kardeşimle beraber oynuyorduk ben qwer skillere basıyodum o mouse hareket ediyodu falan böyle ama sevgilim böyle oyunlara yatkın o yüzden çözer yakında bende lol ile başlamıştım

Hahahaha biz de aynen nisanlimla oyle yapiyorduk
Ilk hangi sampiyonu oynadin? Ben Ashe :)

Selamlar ne var ne yok lol sever hatunlar
Ranked oynamaya başladım bi hayli zorluyor support gitmekten başka bir yere gitmeye cesaret edemiyorum daha

Selam kızlar ben de varım. Aslında 6 aydır yani anne olduğumdan beri oynayamıyorum ama Ahri'mi, Jinx'imi, Lux'ı Miss Fortune ve diğerlerini çoook özledim...

Ne düşünüyorum ya, patlatayım gitsin! - Jinx

Selam kızlar ben de varım. Aslında 6 aydır yani anne olduğumdan beri oynayamıyorum ama Ahri'mi, Jinx'imi, Lux'ı Miss Fortune ve diğerlerini çoook özledim...

Ne düşünüyorum ya, patlatayım gitsin! - Jinx

ben de ashe ile başlamıştım.
hiç de azik değildir ya, iyi bir adc dir o. Yeter ki iyi kullan stilleri :)

Aleykum selam ooo hem anne hem lol player :)

Ashe nin ultisine bayiliyorum ben uzaklardan tutturmak cok keyifli oluyor hele cani azalip baseye ucan adama ulti atip surpriiiz yapmak cok guzel oluyor

Ben de yakinda evleniyorum inş 28 gun oyuna girmeyince ligde bi alt kumeye dusuyormussun ya bosuna ugrasmasam mi ki evlenince oynayamayabilirim belki :)

ben henüz kümelerde değilim 24 lvl im zaten.
Ulti konusunda lux ve jinx tavsiye ederim süperler :)

ben henüz kümelerde değilim 24 lvl im zaten.
Ulti konusunda lux ve jinx tavsiye ederim süperler :)

Himm anladimm:)
Lux u pek severim ben de kümelerde support oynuyorum genellikle adc/jungle oynayacak kadar yeterli gormuyorum kendimi lux morgana takiliyorum
Gerci silver dan basladim fena sayilmaz millet bronze dan baslayip cikamiyor bir turlu

Hangi server da oynuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…