Leke normal mi acil lütfen

İçini rahatlatmak için gerekirse acile git kesinlikle yapma inşallah herşey güzel olcak korkma
Kanama alanı görmedi hiç kesede felan o yasal bu yasak dedi kafam birsey anlamadı o kadar şansızım ki nöbetçi doktor bana keseyi görmesine rağmen dış keselil teşhisi koyan doktor geldi öok iti bilgili biri değil yani açıkçası korkmalımıuım korkmamalımıyım hala anlamadm fitile devam edeceğim

Tabiki et en azından kontrol kadar dikkat et fitile devam orda belli olir

Doktorlar ne dedi bugun
Gerçekten bi sorun varmı Yokmu anlamadan döndüm o kadar kötü ki hersey i hastanenin cihazları felan kanamamın bi kaynağı varmı Yokmu bilmiyorum prısgesterona devam et diyor hala parlak kırmızı kan rengini almadı akıntım ama kahverengi çamur gibi ve ben hem Maraş’ta hem bingöle bebeğimin boyu kalp atımı gösterilmesine rağmen karından da özellikle göremedi yani kaıdın keseyi görmesine rağmen bana dış gebelik demişti o kadar kötü bir hastane diyebilirim ben hala anlamadm gbt ne derse onu yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…