A
ayşenur
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
canım valla aynı sorun bendede olur ama ben düzenli olarak yoğurt+biraz limon la maske yapıyorum haftada 1 kez çok faydası var. denemeni tavsiye ederim.
piyanoya katılıyorum.benim aşırı çillerim var rengimde dengesizlik oluyor suna dumankayanın tarifini okudum.sirkeyle suyu kaynattım buhar maskesi yaptım sonra yüzümü sildim...ertesi gün süperdi...sirke kuru cildede iyiymiş...sevgiler
çok teşekkürler paylaşımın için en kısa zamanda deneyeceğim. benim de kollarımda ve sırtımda var yaklaşık 3 yıldır. koyu renkli lekeler sanki kirliymiş gibi görünüyor arttıkları zamanarkadaşlar cildinizde gölgelenme veya farklı tonlarda açıklık koyuluk varsa ben yapıyorum denedim sonuç aldım elma sirkesini sabah akşam cildinizi temizledikten sonra sürün inanın renginizde bir farklılaşma göreceksiniz ve tek renk olacaksınız.
slm arkadaşlar benimde sizlere tavsiyem elma sirkesi ben kendim haftada 3 gün sürüyorum gece yatmadan önce sivilce ve lekelere çözüm (gece yatmadan önce yüzünüzü ıslatın ve sirkeyi bir pamuk yardımıyla uygulayın hafif yanar ve kızarıklık yapar geçiçi tabii birkaç uygulamadan sonra farkı göreceksiniz ) kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?