- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kaldırmayı denedim görünmüyor ama. Bi de arka tarafta kaydığını hissediyorum psikolojik olamaz bu dimi? Hissediyorum vallaLensin göz arkasına kaçması imkansizmis bir yerde okumuştum. Göz çevremiz kaslarla örtülmüş. Göz kapağına kıvrılıp sikismis olabilir .
Bencede gözün arkasına kaçamaz katlanıp biyerlerdedir salak şeyKaldırmayı denedim görünmüyor ama. Bi de arka tarafta kaydığını hissediyorum psikolojik olamaz bu dimi? Hissediyorum valla
Solüsyon döktüm çeviriyorum ama olmadı
Tanti batma yapar, katlanmıştır o şimdi. Panikleme, göz kapağını kaldırarak falan alamazsın zaten. Göz yabancı maddeyi atar, merak etme. Bir süre sonra kızarıp sulanmaya başlar, sulanınca da atar zaten, parmağınla göz çukuruna bastırıp aşağı hareket ettir, o gelir.Kaldırmayı denedim görünmüyor ama. Bi de arka tarafta kaydığını hissediyorum psikolojik olamaz bu dimi? Hissediyorum valla
Solüsyon döktüm çeviriyorum ama olmadı
Kızardı ama Solüsyondan mi lensten mi bilmiyorum aşırı yanıyor. Deniyorum gelmiyor ellemeye de korkuyorumTanti batma yapar, katlanmıştır o şimdi. Panikleme, göz kapağını kaldırarak falan alamazsın zaten. Göz yabancı maddeyi atar, merak etme. Bir süre sonra kızarıp sulanmaya başlar, sulanınca da atar zaten, parmağınla göz çukuruna bastırıp aşağı hareket ettir, o gelir.
Gözünde gidecek bir yeri yok, eninde sonunda atacak, gözünü çok mıncırma, kendiliğinden çıkar, için rahat etmezse git acil servise çıkarırlar.Kızardı ama Solüsyondan mi lensten mi bilmiyorum aşırı yanıyor. Deniyorum gelmiyor ellemeye de korkuyorum
Diğer lensi de çıkarıp gözlük takıyorum o zaman. Sabah sınavım var acile gidemem suan, kendi haline bırakıyorum artık. ÇıkmadıGözünde gidecek bir yeri yok, eninde sonunda atacak, gözünü çok mıncırma, kendiliğinden çıkar, için rahat etmezse git acil servise çıkarırlar.
Ama ben hiç hastaneye gitmedim, en fazla yarım saat bir saate canı sıkılıp göz pınarına kaayıyor.
Yatmadan gözüne bol göz yaşı damlası ya da solüsyon damlat ama çıkmazsaDiğer lensi de çıkarıp gözlük takıyorum o zaman. Sabah sınavım var acile gidemem suan, kendi haline bırakıyorum artık. Çıkmadı
Benimde çok başıma gelen birşey ama diğer arkadaşların da dediği gibi gözümü ovuşturunca,sağa sola hareket ettirince geri geliyor veya göz kapağımı falan elimle kaldırınca ucu görünüyor çekip alıyorum.Ama eğer batma hissi gibi birşey hissetmiyorsan belkide farkına varmadan düşürmüşsündür,çalıştığın yerlere bir baksanDaha önce de olmuştu ama göz kapağını hareket ettirince geri geldi. Şimdi getiremiyorum ne yapmam lazım bilen var mı?
Hissediyorum gözümü hareket ettirdikçe ama canımı yakan bir batma yok. Elimde oynarken kaçtı zaten düşme imkanı yok. Biraz orda kalsın bakalım elbet çıkar.Benimde çok başıma gelen birşey ama diğer arkadaşların da dediği gibi gözümü ovuşturunca ve göz kapağımı falan elimle kaldırınca ucu görünüyor çekip alıyorum.Ama eğer batma hissi gibi birşey hissetmiyorsan belkide farkına varmadan düşürmüşsündür,çalıştığın yerlere bir baksan
Benim dedigimide yaptinmi :) Uyuma sakin katlanmistir kesin kurursa zedeler goz kapagini.Söylenen her şeyi denedim çıkmıyor. Kendi haline bıraktım artık, gelmek istediği zaman gelsin geri :))
Yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Hımmm hissediyorsan o zaman katlanmıştır,biraz sonra çıkar kendiliğinden,suni gözyaşın varsa damlat,zaten gözünün kendi kendine sulanmasıylada çıkar.Hissediyorum gözümü hareket ettirdikçe ama canımı yakan bir batma yok. Elimde oynarken kaçtı zaten düşme imkanı yok. Biraz orda kalsın bakalım elbet çıkar.
Yaa uyumazsam nasıl olcakBenim dedigimide yaptinmi :) Uyuma sakin katlanmistir kesin kurursa zedeler goz kapagini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?