Eşit ağırlıkçıyım benCokkk guldum. Gozun yapisi geregi lens gozun arkasina kacmaz kacamaz ya lisede de gormediniz mi? Bir de benim basima geldi falan denmis. 10 15 senedir ben kullaniyorum 20 seneden fazla yakin akrabam kullaniyor. Buyuk ihtimal lens dustu fakat siz farkedemediniz. Ve gozunuzle cok oynadiginiz icin bisey var hissiyle yasiyorsunuz. Hatta lens eskiyse gozunuzde yirtilmis bir kismi kalmis olabilir. Kivrilmis olabilir goz kapaginizin altinda. Esim de lensi gozumde unuttum diyip az kaldi retinasini yirtiyordu gozunde lens yoktu. Neyse bi sure lens kullanmayin buyuk ihtimal yiprattiniz. Bu esnada suni gozyasi kullanin.
Insallah düşmüştür. Ilk aldigim zamanlarda takmaya çalışırken yanlışlıkla duvara yapıştırıp aa brn niye bulanık görüyorum demisligim varBir keresinde benim başıma geldi .goz kapağımin arasina sikismis ,gozumu acip kapattikca ses cikariyordu .ayrica bulanık goruyordum .kendi kendine cikti. birde oglumun basina geldi, gozume lens kacti diye tutustu bakiyoruz ,ediyoruz, yok tum evi aradik. dusmustur dedik yok .inanmadi ,goz doktoruna gittik. baktı dusmus dedi .yine inanmiyor, orada bir yerde kaldi diyor .neyse, eve geldik .yerde tirnak parcasi gibi birsey, bu ne diye bakinca lensin onceden dustugunu gorduk. onu gorunce inandi gozunde olmadığına inşallah sizinkide dusmustur.
Bilmiyorum kendisi çıktı sanırımAy içim bi tuhaf oldu
Çıkarabildiniz mi??
İnşallah çıkmıştır. Doktora gittin mi??Bilmiyorum kendisi çıktı sanırım
Doktora gıt lens beyne kadar kayabılyorbı goz doktoruna gıtGöz kapağını tut oynat falan ama iyice gözün arkasına kaçarmı kieşimde lens kullanıyor hatta uyuyorda hiç öyle komple kaybolduğu olmadı bazen sağa sola kaçıyor ama acile git istersen
Sizinki de kötü olmuş ya gözü durduk yere parmaklamışsınız:) ay benim basimada geldi
lenslerimi cikarcaktim cekiyorum cekiyorum gözümü bise gelmio elimededim lens arkaya cakti gözümle okadar oynadim ki kip kirmizi oldu maf oldu yiprandi
ertesi gün hemen hastaneye gitimbide orda bi güzel evirdiler cevirdiler gözü doktor gözünde lens yok dedi ... ama benim icimde hala bi süpe sonraaaaa eve geldim odami bi topluyordum ... makyaj masami temizlerken lensimi buldum biiii rahatladimkiiiiiiiiiii
benden size tavsiye cok oynamayin gözünüze gidin hemen hastaneye :)
Sınava giriyorum çıkışta kendimde olursam doktora giderim ama bence gözümden çıktı lens. Hissetmiyorum akşam gözümü hareket ettirince kayıyordu.
Sizinki de kötü olmuş ya gözü durduk yere parmaklamışsınızDoktor nasıl bakıyor göze makine falan mı kullanıyor?
lens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evetDoktora gıt lens beyne kadar kayabılyorbı goz doktoruna gıt
lens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
lens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
kendı kendıne gerı gelıyorEşim diyor ki en yukarı en aşağı bakmaya çalışsın anlamıyormuşsunda boşluklara kaçabiliyormuş ama bir müddet sonra göz onu atmaya çalışıyormuş
Ya çok güldüm bunalens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?