Lens gözümün arkasına kaçtı

Eşit ağırlıkçıyım ben Sabit bit yerde olduğum için düşme ihtimali yoktu farkında olmadan kendim ittim eminim. Uyurken çıkmış olabilir bilmiyorum, göz pınarına doğru batma ve hafif gormë bozukluğu var suan ve lensi hissetmiyorum. Doktora gidince anlaşılır durum.

Bir keresinde benim başıma geldi .goz kapağımin arasina sikismis ,gozumu acip kapattikca ses cikariyordu .ayrica bulanık goruyordum .kendi kendine cikti. birde oglumun basina geldi, gozume lens kacti diye tutustu bakiyoruz ,ediyoruz, yok tum evi aradik. dusmustur dedik yok .inanmadi ,goz doktoruna gittik. baktı dusmus dedi .yine inanmiyor, orada bir yerde kaldi diyor .neyse, eve geldik .yerde tirnak parcasi gibi birsey, bu ne diye bakinca lensin onceden dustugunu gorduk. onu gorunce inandi gozunde olmadığına inşallah sizinkide dusmustur.

Insallah düşmüştür. Ilk aldigim zamanlarda takmaya çalışırken yanlışlıkla duvara yapıştırıp aa brn niye bulanık görüyorum demisligim var Kurcalarken ya da uyurken çıkmış olsun bu da. Ki büyük ihtimalle çıktı hissetmiyorum bir şey. Olan daha ikinci haftasındaki lensime oldu

:) ay benim basimada geldi
lenslerimi cikarcaktim cekiyorum cekiyorum gözümü bise gelmio elime dedim lens arkaya cakti gözümle okadar oynadim ki kip kirmizi oldu maf oldu yiprandi

ertesi gün hemen hastaneye gitim bide orda bi güzel evirdiler cevirdiler gözü doktor gözünde lens yok dedi ... ama benim icimde hala bi süpe sonraaaaa eve geldim odami bi topluyordum ... makyaj masami temizlerken lensimi buldum biiii rahatladimkiiiiiiiiiii

benden size tavsiye cok oynamayin gözünüze gidin hemen hastaneye :)

Göz kapağını tut oynat falan ama iyice gözün arkasına kaçarmı ki eşimde lens kullanıyor hatta uyuyorda hiç öyle komple kaybolduğu olmadı bazen sağa sola kaçıyor ama acile git istersen
Doktora gıt lens beyne kadar kayabılyorbı goz doktoruna gıt

Sınava giriyorum çıkışta kendimde olursam doktora giderim ama bence gözümden çıktı lens. Hissetmiyorum akşam gözümü hareket ettirince kayıyordu.

Sizinki de kötü olmuş ya gözü durduk yere parmaklamışsınız Doktor nasıl bakıyor göze makine falan mı kullanıyor?

evet gercekten bosu bosuna
önce spraylio gözünüzü uyusturuyo biraz ama öyle bi uyusukluk hissetmiosn
sonra böyle bi makinayla kiviriyo üst kapaga bakio icine ne var ne yok
acimio ama merak etmeyin biran önce gidin icinizi rahatlatin :)

lens beyne ordan da uzay boşluğuna düşüyo evet
Ya çok güldüm buna

Doktora gitmesem birsey olur mu ya gözümde kalmış olduğunu hissetmemem imkansız olmalı. Gayet rahatım suan Lensim gitti ona yanıyorum

Teşekkür ederim office Yardımcı olan herkese teşekkürlerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…