Solüsyon damlattim iki kere. Biraz zaman geçsin tekrar damlatirim. Derse döneyim o ara çıkar herhalde :)Hımmm hissediyorsan o zaman katlanmıştır,biraz sonra çıkar kendiliğinden,suni gözyaşın varsa damlat,zaten gözünün kendi kendine sulanmasıylada çıkar.
Belki şuan okuyan herkese çok saçma gelecek ama yüzünü bol suyla yıkamayı denermisin tantanis.Yaa uyumazsam nasıl olcak( göz kapağıma fazla dokundum galiba acıyor artık. Bir kaç saat sonra tekrar denerim uyumadan, çıkmazsa kesin zarar verir mi ki
Katli oldugu icin kuruma yapar hassassa gozlerin lens alerjisi yapabilir 2 3 saate cikar zaten o gozlerini assagiya yukariua oynat aradada parmagini sok.Yaa uyumazsam nasıl olcak( göz kapağıma fazla dokundum galiba acıyor artık. Bir kaç saat sonra tekrar denerim uyumadan, çıkmazsa kesin zarar verir mi ki
Cıks gelmiyor. Biraz daha bekleyelim bakalım gelir illa ki.Belki şuan okuyan herkese çok saçma gelecek ama yüzünü bol suyla yıkamayı denermisin tantanis.
O zaman hiç uyumamak en mantıklısi sınavdan sonra doktora giderim çıkmazsa. Durduk yere is açtım başıma.Katli oldugu icin kuruma yapar hassassa gozlerin lens alerjisi yapabilir 2 3 saate cikar zaten o gozlerini assagiya yukariua oynat aradada parmagini sok.
Benimde basima cok geldi birkere lens taktim gozume oburu dustu birde oyle dene :)O zaman hiç uyumamak en mantıklısi sınavdan sonra doktora giderim çıkmazsa. Durduk yere is açtım başıma.
O da kaçmasın bir deBenimde basima cok geldi birkere lens taktim gozume oburu dustu birde oyle dene :)
Doktora gider lens kutusu yerine burda dursunlar diye dusundum dersinO da kaçmasın bir de
Çıkmazsa denerim gözüme dokunmak istemiyorum artık. Zedelendi biraz galiba dinlensin azıcık.
Ahaha neden olmasınDoktora gider lens kutusu yerine burda dursunlar diye dusundum dersin
Nerde ne sekilde cikti haber ver rezil olduysan guleriz :)Ahaha neden olmasınRezil olcam ya lensi soktuğum yerden çıkaramadım
Tamam çıktıktan sonra yazarımNerde ne sekilde cikti haber ver rezil olduysan guleriz :)
Gitmedim kendiliğinden çıkmasını bekliyorum. Gözlük kullanmamak için lens kullanıyorum.Çok ilginç bi konu dra gittinmi neden kullanıyorsun gözlük kullanmamak içinmi görsellk içinmi
Geçms olsunTamam çıktıktan sonra yazarım
Gitmedim kendiliğinden çıkmasını bekliyorum. Gözlük kullanmamak için lens kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?