Lens gözümün arkasına kaçtı

Hımmm hissediyorsan o zaman katlanmıştır,biraz sonra çıkar kendiliğinden,suni gözyaşın varsa damlat,zaten gözünün kendi kendine sulanmasıylada çıkar.
Solüsyon damlattim iki kere. Biraz zaman geçsin tekrar damlatirim. Derse döneyim o ara çıkar herhalde :)

Yaa uyumazsam nasıl olcak ( göz kapağıma fazla dokundum galiba acıyor artık. Bir kaç saat sonra tekrar denerim uyumadan, çıkmazsa kesin zarar verir mi ki
Belki şuan okuyan herkese çok saçma gelecek ama yüzünü bol suyla yıkamayı denermisin tantanis.

Yaa uyumazsam nasıl olcak ( göz kapağıma fazla dokundum galiba acıyor artık. Bir kaç saat sonra tekrar denerim uyumadan, çıkmazsa kesin zarar verir mi ki
Katli oldugu icin kuruma yapar hassassa gozlerin lens alerjisi yapabilir 2 3 saate cikar zaten o gozlerini assagiya yukariua oynat aradada parmagini sok.

Belki şuan okuyan herkese çok saçma gelecek ama yüzünü bol suyla yıkamayı denermisin tantanis.
Cıks gelmiyor. Biraz daha bekleyelim bakalım gelir illa ki.

Katli oldugu icin kuruma yapar hassassa gozlerin lens alerjisi yapabilir 2 3 saate cikar zaten o gozlerini assagiya yukariua oynat aradada parmagini sok.
O zaman hiç uyumamak en mantıklısi sınavdan sonra doktora giderim çıkmazsa. Durduk yere is açtım başıma.

Çok ilginç bi konu dra gittinmi neden kullanıyorsun gözlük kullanmamak içinmi görsellk içinmi

10 yil boyunca lens kullanip sonra gozluge gecis yapmis birisi olarak ne kadar doğru bir karar verdigimi tekrar anladim. Lens kullanirken yikamasiydi takmasiydi gozde kurumasiydi bir suru cile cekiyordum. 8 kusur yildir gozluklerimle barisigim. Asla bir daha lens kullanmak istemem. Bir de burda lens ile uyuyorum diyenlere de inanamiyorum. Bu gozunuze yapabileceginiz en buyuk kotuluk yahu, ne kadar zararli biliyor musunuz? Ben belki 3 sefer lens ile uyumusumdur o da yarim saati gecmemistir 10 yilda. Cok bilincli bir lens kullanicisi idim sukur. Goz bu arkadaslar gercekten dikkatli olun.

Bir arkadasimda ayni paranoyayla doktora kosmustu ve goz doktoru boyle bir seyin imkan dahilinde olmadigini lensin goz arkasina kacamayacagini soylemisti. Sari bir damla falan damlatmisti. Sonradan farkettiki dusmus takarken kenara.

Aynı şeyi gecen yıl yaşayıp kosturarak göz doktoruna gitmiştim. Doktora "lensim gözümün arkasına kaçtı." dedigimde gülümsedi. Elini onlugunun cebine attı. Elimi aşağı ittigimde nasıl çıkmıyorsa. Lens de gözünün arkasına kacamaz demisti. Sonra bir kulak temizleme çubuğunu gözümün içinde gezdirdi. Sonuçta lens falan yoktu. Ya nerde bu lens diye dusunerek eve gittim. Aksam olunca ayağımın altindan "çıtırt" diye bir ses geldi. Bir de batim ki lensim halinin üstüne düşmüş ve kurumus. Basinca da kirildi. Yani dert etme. Lensin düştü.

Geçmiş olsun. Bendede olmustu doktora görün bugün sen cikaramasanda o cikarir.

Cokkk guldum. Gozun yapisi geregi lens gozun arkasina kacmaz kacamaz ya lisede de gormediniz mi? Bir de benim basima geldi falan denmis. 10 15 senedir ben kullaniyorum 20 seneden fazla yakin akrabam kullaniyor. Buyuk ihtimal lens dustu fakat siz farkedemediniz. Ve gozunuzle cok oynadiginiz icin bisey var hissiyle yasiyorsunuz. Hatta lens eskiyse gozunuzde yirtilmis bir kismi kalmis olabilir. Kivrilmis olabilir goz kapaginizin altinda. Esim de lensi gozumde unuttum diyip az kaldi retinasini yirtiyordu gozunde lens yoktu. Neyse bi sure lens kullanmayin buyuk ihtimal yiprattiniz. Bu esnada suni gozyasi kullanin.

Iki üç saat kadar uyudum o sıra çıktı galiba göremiyorum yatakta ama hissetmiyorum da artık. Ogleden sonra doktora gidip baktiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…