LETGODA DOLANDIRILDIM

300 tl bence çok büyük bir sayı, ürünü almadan keşke parayı atmasaydınız. Bu size ders olsun, bence iptal etmezler

Hemen bankaya vınlayın

Letgodan ekran görüntüsü alın, numaranın geçersiz olduğunu da söyleyin banka havaleyi iptal etsin

Ortada bir fatura yok, karşılıklı iş anlaşması değil yani bu banka gayet iptal eder.

Ben instagramdan satış yapıyorum. Bazı müşteriler ödemeyi önden yapmak istiyor.

Ben hazır ürün satmıyorum. Ürün hazırlanmadan göndermek isteyen müsterilere kesinikle iban filan vermiyorum. Yani ürünü hazirlarken ölebilirim de değil mi?

Ürün hazırlanır, fotoğrafı müşteriye gönderilir. Müşteri onay verir. Ücreti öder ve ben de derhal kargoya veririm .

Çok dikkat etmek lazım gerçekten. Ürün size özel hazırlamıyorsa eğer, ürünün kargoya çıkmasından önce ödeme yapmamak lazim.

Ben biraz daha fazla ödeyip trendyoldan alıyorum. En azindan iade şansım oluyor

Konu sahibi bak iptal oluyormuş. Hemen bankanin müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalış. Şansını dene. Olmazsa bile elimden geleni yaptım dersin. Parayi cekmediyse geri alinir belki

kimseye güvenmemelisiniz. ikinci el çok alış veriş yapıyorum amma letgo için mutlaka elden alırım. diğerleri de dolap gardrops gibi güvenilir uygulamalar. anasını babasını dolandıran bile var bu dünyada. kendinizi üzmeyin ama artık dikkatli olun.

Terbiyesizler nasılda helal görüyorlar kendilerine

Ayy yazık valla üzüldüm ya birde durumun farkına varıp hala devam ediyor babanız.

Dün bende instagramdna bisi alcaktım parayı gönderin dedi 240 tl öyle başlayım dedi. Hiç alıveriş yapmadım sosyal medyadan hep trendyok hepsi burada gitti gidiyor. Güvenemedim üstüne sizinkihide okudum yollamadij

Letgdan satış da yaptım ürün de aldım.
Ancak her ikisini de bulunduğum şehirden ve elden yaptık.
Ürünü gördük öyle aldık.
Bizden alan da ürünü gördü öyle satın aldı.
Dolandırmaya açık bir yol sonucta.
Geçmiş olsun ne diyelim.

Ben genelde konum olarak yakın satıyorum açıkçası. En so kahve makinesi sattım adam almaya geldi eşim teslim etti elden . Sonucta dolap uygulaması gibi değil..

Kesinlikle bu en mantıklısı.

Konu sahibi karsi tarafin rizasi olmadan iptal olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…