Letü 25 mg tablet kullananlar var mı ?

yeteryayeter

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
83
22
18
33
Merhabalar. Kadın doğum uzmanından aşılama istedim. Bana aşılamadan önce bir kaç ay ilaç kullanalım dedi. Bana letü adında bir ilaç verdi. 5 gün 2 doz al gel dedi. Sonra ilişki için gün vereceğim dedi. Sağda 2 solda 5 folükül gördüm dedi. İlacı bu gün kullanmaya başladım. Sanırım bu ilacın muadili farmara diye bir ilaçmış. Olumlu sonuç alan var mı acaba ? Klomen kullananda çok. Tedavi yöntemi aynı galiba.

Kontrole gittiğiniz de beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim. Bende yeni başladım 2. Gün bitti salı günü gel dedi doktor.
Canım bugün gittimbüyümüş büyümeye devam ediyormuş ilişki için günler verdi bugünleri değerlendir 3 gün adetin geçerse kan ver dedi inş hayirli sağlıklı eli ayağa düzgün evlatlar nasip etsin hepimize

Canım bugün gittimbüyümüş büyümeye devam ediyormuş ilişki için günler verdi bugünleri değerlendir 3 gün adetin geçerse kan ver dedi inş hayirli sağlıklı eli ayağa düzgün evlatlar nasip etsin hepimize
Çok sevindim. İnşallah hayırlı sağlıklı bebiş olur. Allah hiç bir kucağı boş bırakmasın. Bende salı gideceğim Allah nasip ederse.

Merhabalar. Kadın doğum uzmanından aşılama istedim. Bana aşılamadan önce bir kaç ay ilaç kullanalım dedi. Bana letü adında bir ilaç verdi. 5 gün 2 doz al gel dedi. Sonra ilişki için gün vereceğim dedi. Sağda 2 solda 5 folükül gördüm dedi. İlacı bu gün kullanmaya başladım. Sanırım bu ilacın muadili farmara diye bir ilaçmış. Olumlu sonuç alan var mı acaba ? Klomen kullananda çok. Tedavi yöntemi aynı galiba.
Ben kullandım gonalf iğne ile zor büyüyen yumurtalarım 5 günlük letu kullanımı ile 2 tane gelişmişti asilama oldum tuttu çok şükür şimdi şafak sayıyoruz prensese kavuşmak icin😊rabbim dileyen isteyen herkse nasip etsin inşallah 🤲

Çok sevindim. İnşallah hayırlı sağlıklı bebiş olur. Allah hiç bir kucağı boş bırakmasın. Bende salı gideceğim Allah nasip ederse.
İnş canım inş sende güzel haberler alırsın sağlıklı bebekler nasip eder Rabbim

Bende bu ay kullandım bir yumurtam 17mm gelişti sadece , iğne yapmadı , gün verdi ilişki için. Bende anlamadım yumurtan çok iyi gelişmiş falan dedi de iğne yapmadı

Bana da bugün doktorum letu verdi 5 ay klomen kullandım sonuç almadım doktorumu değiştirdim rahim filmi çektim gelecek ay için letu verdi bu klomenden daha iyi sonuç verir dedi sizler letu dan sonra ilk ayda sonuç aldınız mı 5 günlük letu verdi

Back
X