Lialay Blog :)

lialay ablacım ne bitmez tükenmez sınavların varmış senin:))

saçlarıma kaynak yaptırırsam zarar görür mü ..

Valla hala hızla devam ediyor ama artık devam edeceğim paylaşımlara . Kaynağa gelirsek ne tür olacağına bağlı boncuk kaynak en az zarar veren diyorlar ama bence doğru değil o halkalar saçın takıldığı yeri 4 ay boyunca gevşemeden sıkıyor bu durumda diplerden kırılma oluyor ve çok çirkin gözüküyor boncuk kaynak. Keratin kaynağa gelirsek güzel duruyor belli olmuyor ama çıkarılırken çok dikkatli olmayan kuaförler saçı berbat bir hala getirebiliyor. En son çıkan teknoloji mikro kaynak var okuduğum kadarıyla yapanlar memnun çıkarılırken, takılırken, uyurken, yıkanırken, saçı toplarken hiç bir problem yaşamıyorlar. Bende en kısa zamanda mikro kaynak yaptırmak istiyorum ama genede bunu bile çok iyi araştırıp güzel bir yerde yaptırmak lazım pahalı şeyler sonuçta az verip kötü olacağına çok verir güzel olurum. Parayı vermişken tam olsun yani çöpe atacak paralarımız yok Uzun oldu ama umarım faydalı olduuuu

hayırlı olsun topiğin canım arada uğrarım

Çoooook teşekkür ederimmmmm uğra uğraaa

Eveeeeeeeeeeeeeeet gelelim fasulyenin faydalarına

Uzun zamandır çok boşladım buraları dedim sahaları geri döneyim hastalık :2: sınav derken tabi artık buralardayım inşallah

Bugün hafif boş bir zamanım oldu internetten bir saç yapımı videosu izledim. Annemin saçlarında denemek istedim fakat ikimizinde çok seyrek saçları olduğu için tutmadı.
Benimde almanyadan gelme bir bebeğim vardı insan boyutlarından azıcık daha küçük onun saçları üzerinde denedim. Maşallah çok gür saçları var

Videoda yapılandan biraz farklı denemek istedim neticede profesyonel değilim çaylağım ama direk kopya ile işe başlamak istemedim. Yorumlarınızı, eleştirilerinizi bekliyorum gerçekten sevinirim ama lütfen şunu göz ardı etmeyin daha 1 sene öncesine kadar balıksırtı örmeyi bilmiyordum bile

​

Ayrıca bebeğin saçları sentetik olduğu için karışmalar meydana geldi ve kahküllerini zamanında düzleştirici ile yakmıştım sonra üstüne birde kesmiştim son hali bu ona yapacak birşeyim yok

Ve ve ve gençler ve genç kalanlar daha öncede bahsettiğim bir konu vardı. Kullandığım saç, vücut vs vs ürünleri size iyi ve kötü yönleri ile anlatmak istedim fakat karar veremedim videolu bir şekilde anlatım mı yapayım yoksa fotoğraflarla birlikte yazı ekleyerek mi lütfen düşüncelerinizi ekleyininn

Son düzenleme:
Topiğin hayırlı olsun arkadaşım:)
gözlerin çok güzelmiş:)
makyaj püf noktaları, kitaplar ve güzel filmlerle ilgili paylaşımlarını takip etmek isterim:))
kolay gelsin:)

Topiğin hayırlı olsun arkadaşım:)
gözlerin çok güzelmiş:)
makyaj püf noktaları, kitaplar ve güzel filmlerle ilgili paylaşımlarını takip etmek isterim:))
kolay gelsin:)

Çok teşekkür ederimmm tabi yaparımmm

Gençler ve genç kalanlar İstanbulda kitap fuarı varmış.
Ben çok severim kitap okumayı ama şuan gidebilme şansım yok size haber vereyim dedim.
Kitap sevenler bence koşsun

Maşallah sen de de ne yetenek varmış =)

Gençler ve genç kalanlar İstanbulda kitap fuarı varmış.
Ben çok severim kitap okumayı ama şuan gidebilme şansım yok size haber vereyim dedim.
Kitap sevenler bence koşsun

Hangi semtteymiş ?

Orasınıda yaz da ona göre koşalım

Geçenlerde gazetenin tekinde kitap tanıtımlarına baktım bir kaç beğendiğim kitabı not aldım

Fuar bulunduğum yere yakında almaya giderim

Maşallah sen de de ne yetenek varmış =)

Çok mükemmel olmasa da geliştirebilirim inşallah çokkkkkkk tişikkirler

Hangi semtteymiş ?

Orasınıda yaz da ona göre koşalım

Geçenlerde gazetenin tekinde kitap tanıtımlarına baktım bir kaç beğendiğim kitabı not aldım

Fuar bulunduğum yere yakında almaya giderim

Tüyap Kitap Fuarı’nın 31.si bu yıl, 17-25 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de düzenlenecek. 600 ulusal yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik, yüzlerce imza günü, yurt dışından 40 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar ile… Diye geçiyor internette. Benimde aklımda çoook kitap var belkide dayanamaz giderim belli olmazz

Canımcımlar şimdi yaparken aklıma geldi size yazayım dedim.

Geçenlerde yazmıştım kaşlarıma ve kirpiklerime badem yağı sürüyorum diye.
Önceden kulak çubuğu ile sürüyordum fakat rimel fırçası ile sürmek daha kolaymış.
Eski dandik bir rimel fırçasını iyice arındırdım temizledim. Özellikle dandik olmasına dikkat ettim ki çok badem yağı göze kaçıp yakabilir.
Benim kullandığım fırça bile baya aldı azıcık gözüme kaçtı ve yaktı.

Bu yüzden lens kullanan varsa saydam ya da renkli badem yağını uygularken çıkartsınlar.
Benim uygulamadan sonra gözlük kullanmam gerekiyor etrafı göremediğim için ama gözlükte kullanamıyorum çünkü kirpiklerim o kadar uzadı ki gözlük camına yağ bulaştırıyor
O yüzden sürüp hemen yatıyorum.

Uzun zaman geçti gene yazamadım önce sınavlar vardı (hala sınav haftasındayız ) üstüne birde hasta oldum aman Allah'ım düşman başına vermesin :2:. Haftasonu da hasta hasta İstanbul'a gittim. Böyle böyle derken yazamadım ama 1-2 güne bavul hazırlamanın inceliklerini ve yolculuğa çıkarken yanınıza alabileceğiniz şeyleri fotoğraflarla paylaşacağım. Hastalıktan kendime gelebilirsem

Öptüm hepiniziiii salya sümük

Yaramaz oldum sözümde durmadım ama ama geldim ve dediğimi yerine getiriyorum tatile giderken bavulumda çantamda neler vardır bahsediyorum Video şeklinde yapacaktım fakat video düzenleme programım problem çıkarttı hep bu yüzden fotoğraflarla destekli bir anlatım olacak öptüm herkesi çok konuştum gene

Kısaca yanımda taşıdığım çantamda bunlar vardı

Bu Garnierin kremi beni bitiriyor bayılıyorum. Suratıma ve ellerime kullanıyorum. Gül kokusunu çok sevmeyen bir insanım fakat bu kremde çok hoş ve hafif. Ayrıca el kremlerinde en sinir olduğum şey elde yapışkanlık hissi bırakması fakat bu kremde öyle bir şey yaşamadım sürdüğüm zaman hemen emiyor ve çokta yoğun değil. Kısacası çok sevdim ben

Canım benim canım benimmmmm Bepanthen kremim. Çabuk kuruyan bir cilt tipine sahibim ve saniyesinde deri döküyorum hele ki burnumu mendille bir kaç kez sileyim fena fenaaa. Bu yüzden hep yanımda taşırım yara izlerinin kalmamasını sağlıyor, kuru cildi düzenliyor ve yumuşatıyor. Dudağıma bile sürüyorum o yüzden yanımdan hiç ayırmam canişimi

Bu da çok sevdiğim tarağım ve aynam. Aslında bunlar birleşikti kırıldı ama çok narin. Minik oldukları için seviyorum at çantaya çık yola

Açıklaması uzun değil bu ıslak mendilin atmıştım çantaya eklemek istedim eğer çanta hazırlarken görürseniz unutmayın falan diye amanda aman ne kadar düşünceliyim bennn Kokusu çok güzel kısa ve net

Ay ben bunu çok sevdim nasıl anlatsam bilmiyorum saçlarımı çok toplayan bir insanım ve illa kulak kenarından saçlarım çıkıyor ve bu beni deli ettiği için sık sık taç kullanıyorum. Geçenlerde bunu buldum dayanamadım aldım hemen çok sevimli duruyor saçlarımda açık renk arada belli belirsiz duruyor Tek sorun biraz sert baş ağrısı yapıyor uzun süreli kafada kalıncaaaa

Gelelim Garnierin göz altı roll-onuna açıkçası ben bunu çok sevdim sabahları erken saatte kalktığım için gözlerim şişmiş ya da mosmor oluyor. Bu canım şey morluğu geçirmese bile gözü tazeliyor ve şişliği kesinlikle indiriyorrr Altına bir kapatıcı missssssss

Almanya'dan aldığım oje Türkiye'de hiç göremedim ama gören olursa kesinlikle alsın frenchte öyle güzel duruyor ki ve 1 senedir neredeyse bende kıvamında hiç bir bozulma olmadı ve minik olmasına rağmen bitmedi çokta güzel sürülüyorrr. Öyle seviyorum işte

Bunuda ojeyle birlikte almıştım tırnaklarıma french yapamadığım zamanlarda hemen bunun 4 adımını kullanıyorum parlatıcı sürmüşüm gibi oluyor

Vazgeçilmez kulaklığım ve cüzdanımmmmmmmmmmmmmm. Gözlüklerim çok iddialı fakat %99 kullanmıyorum lens tercihimm. Genede yanımda ne olur ne olmaz diyerek taşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz üzerindeki yapışkan gitmiş ama hihih mazur görün Çok dudağı kuruyan bir insan olduğum için. Avondan aldım, açıkçası avonun malzemelerini çok sevmiyorum fakat genede alıyorum. Tipik ben Fakat bu minik dudak balmını çok sevdimmmm. Fotg göründüğünden çok daha küçük fakat etkili 10 dk içinde dudaktaki pürüzlük yok oluyor.

Dediğim gibi lens kullanıyorum uzağı görmediğim için renkli değil yani. Ve bazen gerçektende çok büyük problemler yaşıyorum eğer almak isteyen ve merak edenler olursa iyi ve kötü yanları ile birlikte yazabilirim. Neyse O yüzden yanımda hep bu minik lens solüsyonu ve kutumu taşırım yoksa çok kötü çoook

Hmm evet gelelim bu deodoranta. Açıkçası ben musk kokularına ba yı lı yo rum. Annemde, halamlarda, teyzemlerde fakat uzun süreli kullanımda kokusu sıkıcı geliyor yani ne bileyim hoşuma gitmiyor öyle ara vererek kullanıyorum. Aslında musk çok hafif bir koku ama bu deodorantta biraz ağır olmuş genede kipada görünce aldım sevmedim değil sevdim ama dediğim gibi sık kullanamıyorum

Bu gargarayı açıkçası almamın sebebi dişlerimi ne kadar fırçalasamda kendimi temiz hissedemiyorum çünkü diş tellerim çıktıktan sonra dişlerimin arkasına tel yerleştirdiler ve bu kendimi pis hissetmeme sebep oluyor. Evden çıkarken dişlerimi fırçaladıysam gittiğim yerde hemen bununla gargara yapıyorum ya da yemek yedikten sonra dişlerimi eğer fırçalayamıyor isem gene bunu kullanıyorum seviyorum güzel bir kokusu hemde 1 tlye almıştım

Bu 1 ay içinde 3. şişem sanırım deli gibi kullanıyorum. Aman aman yapmıyor saçlarımı ya da büyük bir bakımı yok fakat kokusu beni deli ediyor çooooooooook seviyorum. Etrafımda sigara içen insanlar çok ya da ne bileyim bulunduğum ortamlar hep kalabalık hoş olmayan kokular saçlarıma siniyor saniyesinde pıst pıst yapıyorum saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi cik cik cik Çok hafif ve kalıcı bir kokusu var saçıma sıkıyorum topluyorum ya da örüyorum mesela 1 gün sonra açayım gene buram buram kokuyorrrrrrrrrrr <3 öyle anlat anlat bitmez bebişim bu benimmmm

Bütün makyaj malzemelerimi bunun içine tıktım tıkıştırdım orta boy olduğu için çok seviyorumm kendisinii

Bu da en sevdiğim parfümüm abim hediye almıştı bana almanyadan. Şöyle açıklamak gerekirse ailecek bruno banani kullanıyoruz inanın aile boyu parfüm. Herkeste farklı bir versiyonu var ama çok çok çok güzellerrrrr Malesef türkiyede hiç bir yerde bulamadım aradımmmm taradımmmmmmmmmmmmm

Bu roll-on şu zamana kadar en çok sevdiğim roll-on oldu. Çıktığı zamandan beri hep kullandım hepte limitli versiyon olarak geçti amma velakin her zaman satıştaydı Neyse çok severim tek kötü yanı uzun süreli kullanımlarda kokusunu azıcık yitirmesi.

İlk aldığım zamanlarda sinir olup çöpe atasım gelmişti fakat sonra sonra alıştım şuan bayılarak kullanıyorum kendisini. Bir tarafı beyaz o kirpikleri sertleştiriyor ve ayırıyor diğer tarafı bildiğimiz siyah beyazın üzerine zıp diye tutuyor ve upuzun yapıyor kirpikleri sevdimm bunuuu

Farkettimde baya Garnier reklamı gibi oldu bu hihihihih. Ama bu kremden çok güzel bahsetmeyeceğim bb krem diye diye beynimizi yıkadılar aldım kendi renk tonumda iyi hoş güzel. Benim cildim kuru olmasına rağmen bu şey suratımda parladı ama gerçektende nemlendirmesi rengi falan iyi diyeceklerim bu kadar :44:

Eyelinerım, kaş kalemim ve göz kalemim. Kendimi bildim bileli eyeliner kullanırım ben çok severim kendimede yakıştırırım ve hiç bir zaman çok pahalı eyelinerlara ihtiyac duymadım bu aldığım 3-4 tl civarı ve mükemmel çok seviyorum. Kaş kalemim çok açık renk koyu gözüksede kaşlarım çok az olduğu için kullanıyorum kaşlarımı koparması dışında seviyorum :44: Göz kalemi çok kullanan bir insan değilim fakat çok akmıyor sevdim diyebilirim ve rengi simsiyahhh

Hmm sanırım bunu annem almış çünkü aldığımı hiç hatırlamıyorum ama sevdiğim söylenebilir rengi hoş inci parlaklığı ile karışık çok hafif bir pembe fakat dudak çatlaklarının arasına doluyor ve onları yok edemiyor

Bunun sayesinde unutmuyorum içeceğim hapları. Çok dolu ama değil mi ?

Veeeeeeeeeeeee olmazsa olmazım kitabım. Şu zamana kadar okuduğum en güzel kitap diyebilirim. Eğer merak edenler varsa bir yazı hazırlayabilirim bu kitap hakkında resmen bitmesin diye çıldırıyorum azar azar okuyorum :18:

Şimdilik bu kadar omzum, kolum kopuyor. Öptüm herkesi

harika olmuşş :)))))))))))

Bloguma yeni bir can verdim buradan devam ediyorum :)

Blogun hayirli olsun lialay firsat buldukca bakarim ama bu topicte paylastiklarin da ilgi cekici neden bloguna tasimiyorsun mesela anahtarlar cok cici ayrica hangi anahtar hangi kapiya ait ayirt etmek icin de iyi fikir :81:

Herkese tekrar merhaba :)

Bana burada Lili denmiş bende blogun ismini lilininblogu diye değiştirdim

Ulaşım artık buradan -> http://lilininblogu.blogspot.com.tr/

Melindacım tavsiyene uydum anahatarları anlattım Herkesi bloguma beklerimmm

Saç bakımı hakkında HC COMPLEX yorumlarım yazısını yazdım bekliyorum

Merhaba hanımlar :) bugün liliblogu ziyaret ettiniz mi ? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…