Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim test icin cok erken o garilarda yumurtan catladigi icin igneden 14gun sonra adet olmazsan yap test insssss tumusturrrr canim hayirli haberlerini aliriz bende bekliyorum 8gunum kaldibende ayın 31 de çatlatma iğnesi oldum şimdi biraz karnımda ağrı var acaba diyorum ... evde iki gebelik testim var ama daha ayın 16 sınada çok var.Acaba diyorum limon testinimi yapsam yoksa beklesemmi? negatif çıkma korkusu ......offofffffffffff...:Saruboceq:
inşallah herkes bu tatlı şeye sahip olur
canim test icin cok erken o garilarda yumurtan catladigi icin igneden 14gun sonra adet olmazsan yap test insssss tumusturrrr canim hayirli haberlerini aliriz bende bekliyorum 8gunum kaldi
bende karbonatla ilgili duymuştum..yalnız ben hiç denemedim..
karbonatı bir yere dökeceksiniz sonrada üzerinie idrarınızı yapacakmışsınız..
eğer köpürürse hamile köpürmezse hamile değilsiniz...
gerçi bana hiç mantıklı gelen yanı yok...
Kızlar bu testi bende denemiştim bende de limonun tortuları dibe çökmüştü ama malesef adet oldum hayırlısı herşeyin sevgiler...
Sağlık olsun canım napalım nasipte varsa er yada geç olur yoksa olmaz hani derler ya geç olsun güç olmasın taktıkça olmuyo işte...mirmirmirmir:Saruboceq:sositososito:teselli:bende denemişdim adetime 1 hafta varken ve dibe çökmüşdü ama adet oldum kaydirigubbakcemile
asitli limonatadan mı bahsediyorsun?laelaelaelaelae
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Sağlık olsun canım napalım nasipte varsa er yada geç olur yoksa olmaz hani derler ya geç olsun güç olmasın taktıkça olmuyo işte...mirmirmirmir:Saruboceq:sositososito:teselli:
ben denedim sanki çoğu dibe çökmüş gibiydi ama üstede vardı adetime 10 gün var :uhm: ama kokusu iğrençççç-tatlicadiarzu-Merhabalar
Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.