• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Limon Testinin gerçekliğini merak ediyorum

canlarım benmde dibe çökmüştü hem gene idrar testmde silikti o sıralarr kesin gibi gelmişti ama adet oldm bence sakın limon testiyle umutlanmayın ben umutlanmıştım çünkü senağlama

bende ayın 31 de çatlatma iğnesi oldum şimdi biraz karnımda ağrı var acaba diyorum ... evde iki gebelik testim var ama daha ayın 16 sınada çok var.Acaba diyorum limon testinimi yapsam yoksa beklesemmi? negatif çıkma korkusu ......offofffffffffff...:Saruboceq:

bende ayın 31 de çatlatma iğnesi oldum şimdi biraz karnımda ağrı var acaba diyorum ... evde iki gebelik testim var ama daha ayın 16 sınada çok var.Acaba diyorum limon testinimi yapsam yoksa beklesemmi? negatif çıkma korkusu ......offofffffffffff...:Saruboceq:
canim test icin cok erken o garilarda yumurtan catladigi icin igneden 14gun sonra adet olmazsan yap test insssss tumusturrrr canim hayirli haberlerini aliriz bende bekliyorum 8gunum kaldi

bende de dibe çökmüştü ama malesef adet oldummm hemde 3 gün önce...en iyisi beklemekk....inşallahh hepimiz kafayı yemeden bir an önce hamile kalırızz....

Arkadaslar

hamilelik hormonu idrara gecmedigi surece idrara birak limon sikmayi, test vs hicbirseyde cikmaz. Cikanlarin da gebelik testi zaten muspet sonuc verir.

canim test icin cok erken o garilarda yumurtan catladigi icin igneden 14gun sonra adet olmazsan yap test insssss tumusturrrr canim hayirli haberlerini aliriz bende bekliyorum 8gunum kaldi

inşallah hamişsindir hayatımmm ben zaten test yapmaya korkuyorum...sanırım 14 gündende fazla beklicem .hayırlı haberlerini alırız inşallah :CüvCüv:

bende karbonatla ilgili duymuştum..yalnız ben hiç denemedim..
karbonatı bir yere dökeceksiniz sonrada üzerinie idrarınızı yapacakmışsınız..
eğer köpürürse hamile köpürmezse hamile değilsiniz...
gerçi bana hiç mantıklı gelen yanı yok...

arkadasım tam emin değilim ama karbonatın ustune sıvı döküldüğü her zaman kopurmuyormu.sankı oyle oluyodukaydirigubbakcemile4

walla denemek lazım benim daha reglme çok var günüm geçerse önce onu daha sonra elimde mevcut bulundurduğum eczane testini uygulayacam.inşllh sonuç pozitif olur...

Sağlık olsun canım napalım nasipte varsa er yada geç olur yoksa olmaz hani derler ya geç olsun güç olmasın taktıkça olmuyo işte...mirmirmirmir:Saruboceq:sositososito:teselli:

zaten artık kendimi başka şeylere vericem kurslara yazılıcam ve bu konuyu hiç düşünmemeye çalışıcam birde öyle deneyelim bakalım sonuç ne olucak

Merhabalar

Hepimiz heray gebelik testleri için bir sürü para döküyoruz.
Bir arkadaşımın annesi bana bir zamanlar eskilerin yaptığı bir testi öğretmişti.Bende merak ediyorum bu testin doğruluğunu birazdan size anlatacağım testi
hamiş olan ve olmayan herkes yapamı ? Testin doğruluğunu kanıtlayabileyim.

Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.

bana bu konuda yardımcı olursanız sevinir şimdiden hepinize teşekkür ederim.
ben denedim sanki çoğu dibe çökmüş gibiydi ama üstede vardı adetime 10 gün var :uhm: ama kokusu iğrençççç-tatlicadiarzu-

Back
X