- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi northernlight
-
Size gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.
Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)
Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.
YaaDiğer konularınızı Allah’tan silemiyorsunuz ve biz de çikolata mevzusunu hatırlıyoruz. Yazık bu insanlara! “ Godiva” çikolataydı değil mi? Adamcağız yedi diye dünyayı yıkmıştınız. Görgüsüzlük gibi sanki!
ahshzhjshsjshshsh bu godiva reis mi jdmdndmdhdjd
offf cok guldum konu tekrar aklima geldi.
1500 liraymis deme oyle
Ahskajskajsk KK efsanelerindenSize gerçekten yaranamaz insanlar.
Kayınbabanız dolabınızdaki çikolatayı yedi diye kıyamet kopmuştu, şimdi tereyağı, zeytinyağı alıyorlar diye olay yaratıyorsunuz.
Yani bir kez daha şaşırdım çünkü sizin o meşhur pahalı ve kıymetli "GODIVA" çikolatanızın yerine daha pahalı şeyler almışlar, terbiyesizlik etmişler. :)
Ağzınız var, diliniz var, "teşekkür ederiz ama bunlar çok fazla boş yere masraf etmeyin ziyan oluyor" diyebilirsiniz.
Ben tup cokokrem yedim, ınsallah godıva yemedim diye agzımda yara cıkmazBen de yedim şimdi.
Hem de Godiva bitter dolgulu...
Ciddi mi ya? Biz çikolatayı bile bimden aldığımız için bilmiyorum.1500 liraymis deme oyle
Şişmesini beklemeyin yiyin. Boğaz ağrısına iyi geliyor şaka yapmıyorumHay çikolatanıza. Boğazım kötü zaten yiyemiyorum bir durun
Eşim tam da boğazım şişken çikolata doldurmuş eve yiyemiyorum. Bir tarafım şişecek
Ben de yedim şimdi.
Hem de Godiva bitter dolgulu...
Şişmesini beklemeyin yiyin. Boğaz ağrısına iyi geliyor şaka yapmıyorum
Üf geyik yapacağım ama Mune buralarda hissediyorum, böyle sırtımda bir elektriklenme hissi, böyle biri godivalarımı yemiş gibi bir hüzün.Ben tup cokokrem yedim, ınsallah godıva yemedim diye agzımda yara cıkmazLoreth godıva yoksa yeme bence
Geçmiş olsun. Ben de yemiyorum o zaman madem siz yiyemiyorsunuz. Buna tutunarak irademe karşı koyabilirim.
Yalnız iyileşince haber verin, kaşık elimde bekliyorum.
Godiva’yı Ülker satın almıştı yıllar önce, ben oradan biliyorum. Ben de şok markette görmüştüm almadım, gebelikte yiyemiyorum.Biraz da espri olsun diye yazmıştım umarım sizi üzmedim.
Şok markette kare-60 gr olanlar çeşidine göre
5,45, 5,95 ve 6,45 TL idi evvelki gün aldım.
Dolgulu olan, diktörtgen paket 86 gr
biraz daha pahalı 10,95 TL.
Aslında konu sahibinin ima ettiği kadar lüx ve pahalı bir marka değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?