Linçlere hazirim.

Biraz kararsız gibi. İkiniz de ne yapmak istediğinize net karar vermelisiniz. Böyle çok yorucu. Takıntı zor bir durum evet. Bu da yormuş olabilir onu. Ama size destek olmalı. Takma demekle olmayacağı belli zaten. Takıntılı birine ya da bir derdi olana takma demek çok komik geliyor.
Erkeksi davranma kısmını anlamadım. Verdiği örnek çok alakasız. Bunun erkeksi olmakla ne alakası var ki?

Mantiki yorumum:
Buradan olmaz gibi gorunuyor
Sizin durumunuz onu yoruyor Sanirim,
uzme kirma endisesiyle kendisi soyleyemiyor gibi
Ayrilmasanizda bir muddet iletisimsiz ara verip konusup karar almaniz mantikli gorunen

Duygusal yorumun : devam ederseniz birbirinizi yer bitirirsiniz ne saygi kalir ne sinir sistemi

Doyasıya hayat yaşamadım diyen adam tehlikeli
Bile isteye hata yapıp bu hataları sana yükleyecek ama daha önce yaşamadım ki olacak
Üzülürsünüz sonra, ayrılık olmasa bile evlilik işini erteleyin bir süre

Siz obsesif,o tecrubesiz...bu iliskinin oluru yok gibi duruyor. Sizin takintilarinizla basa cikacak sabri, tecrubesi yok. Iliskiniz simdiden yipratici bir hal almis. Devam ederseniz daha kotu gunler olacagina eminim. Sizi suclamaya baslayacak, yasayamAdigi seyler oldugunu dusunecek, baska insanlari merak edecek.

Bu adam ben takılamadim edemedim acele ettim evliliğe mi demek istiyor?

Biraz öyle. Sizi seviyor olabilir ama içinde başkalarıyla olmaya dair bir ukte kaldığını söylüyorsa bu ciddiye alınmalı. Genelleme yapmak istemiyorum ancak böyle ilk ilişkide evlenilince sonradan aldatmaya olan meyil de artabiliyor. Evlilik işini biraz askıya almanızı öneririm.

Tek olumlu bakış açısı size ait teşekkür ederim. Toplu bir cevap da yazacaktım ancak fırsatım oldu teşekkür ederim, yarin görüşüp konuşacağız.

Aklında bir şey kalmış demek bu
bazen keşke senden önce başkalarını da tanıyıp tecrübe edinseydim diye düşünüyorum. Bazen bana ağır geliyorsun.(onun ilk ilişkisi.)
Aklında bir şey kalmış demek bu bence. Birisi kalmıştır vs demiyorum, yaşamak istediği ve sizinle yaşayamayacağı bir şey var demek ki bunu dediğine göre. Benim de şu anki ilişkimden önce çok tecrübem olmadı yapmak istediğim şeyleri düşününce keşke ondan önce birisiyle yapsaydım gibi bir düşünce belirmiyor kafamda. Ne istiyorsam beraber yapmak isterim veya tek başıma yapmak isterim. Eğer kısıtlayan birisiyseniz ancak böyle düşünmesi mantıklı olabilir.

bazen keşke senden önce başkalarını da tanıyıp tecrübe edinseydim diye düşünüyorum. Bazen bana ağır geliyorsun.(onun ilk ilişkisi.)
Şunu da eklemek isterim bu düşünceye sahip olan birisi evlendikten sonraki tartışmalarda tekrar karşınıza çıkarabilir. Veya bazı yapacağı davranışları bu sözünü sebep göstererek aklamaya çalışabilir.

Bir tek ben mi farkli anladim? Takintili biriyle nasil yapacagini bilmiyor. Bu konuda tecrubesiz oldugunu soylemis. Ben bunu anladim. Aldatacagim seni denemis ki...bunu nasil cikardiniz onu anlamadim.

Aha ben bunu biliyorum. Seni seviyorum, insan olarak harikasın ama ben başka insanlarla yatıp kalkmak istiyorum demenin farklı yolu bu. Çocukluk arkadaşım 24 yaşında nişanlısından duydu bunu, ikisinin de ilk ilişkisiydi. Çocuk ayrıldı sonra kızdan,karıya kıza düştü. O zaman Facebook aktifti, kızlara rezil laflar falan. Aklına şu düşmüş ; başka kızlar nasıl acaba ? Geçmiş olsun bunla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…