Linguist'in Diyet Günlüğü

eweetttt sporumuzuda yaptık:)) 1,5 saat tempolu yürüyüş...
akşam içinde semizotu salatası yaptım..belki birazdan karpuz yeriz ....

melabaaaa günlük güzel bi kahvaltı yaptık:)) ben pancake eşimde 'v for vendetta' filminin yumurtalı ekmeklerinden yaptı ama ben pancake yemedim:))
kahvaltı öncesi bitki çayımızı içtik.. 1 dilim yumırtalı ekmek,2 küp ezine peyniri, domates-salatalık,1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos,az maydonoz şekersiz açık çay :)))

öğle yemeğinde yediklerimiz: baharatlı tavuk ızgara,köz patlıcan salatası,yoğurt

Son düzenleme:
ara: karpuz(baya bi yidim:)

akşam:cevizli salata(gavurdağı)

birazdan eşimle yürüyüşe çıkcaz:))

günmaydın günlükk dün akşam 1,5 saat tempolu yürüyüş yaptık aralarda koştuk .... eve gelince 1 tane şeftali yedim....

eşimi gönderdim tekrar uyurum diyodum ama kahvaltı hazırlarken açıldı uykum... karışık bitki çayımı yaptım bende bitsin kahvaltı hazırlarım

kahvaltım:1 yumurta,1 kırmızı-1 yeşil biber ve 2 ince dilim kaşardan oluşan omlet,1 küp ezine peyniri, 3 zeytin, domates,salatalık, 1 dilim beyaz ekmek

ew işi yapıyorum biraz mola verdim:))yediklerimi de yazayım dedim..

ara:2 kırmızı erik bitki çayı

öğlen:1 tabak semizotu(içine 1 yemek kaşığı bulgur koydum),1 kase yoğurt

şimdide maden suyu içiyorum

günaydın günlük dün sporumu yaptım ramp it up ...sonra kursa gidicem için atıştırdım biraz dönüncede meyve yedim....

bugün uyanınca suyumu ve bitki çayımı içtim:)))

kah:biberli omlet,1 incecik dilim kaşar,2 küp ezine peyniri,1 domates-salatalık,1 dilim tahıllı ekmek,2 zeytin biraz zeytinyağı

ew işi yapmam lazım pofffff

ara:2 kırmızı erik

öğlen: büyükk bi kase ton balıklı salata

bugün hiç bi şey yapasım gelmiiyoo ..spor bilee

mutfak dolaplarını sildim düzenledim ve çook yoruldum...
birazdan da spor yapıcam sütlü türk kahvesi 3 fındık ve biraz pestil yiyorum :) enerji için lazım olucak sporda:)
akşama taze fasulye yaptım yanına cacık olur çokk yorgun olmassamda salata:)

slm günlük dün mutfak dolapları kolumu ağrıtınca bugün kalkmak istemedi canım uyanık uyanık yattım 9:30 a kadar:)) sonra kahvaltımı yaptım ortalığı toparlayıp banyoya tuz ruhu döktüm kaçtım:) bi bitmedi şu işler daha camlar silinecek ince işler war bide akşamları kurs war bölünüyoo yoksa bu kadar uzamazdı sanırım..ee bide spor falan da yapınca böle oluyoo neyyseee biter elbet:)

kahvaltıda ne yediim yaziim: 1 dilim tahıllı ekmek,2 küp ezine peyniri,salatalıkdomates,2 zeytin,1 haşlanmış yumurta

ara: şeftali,bitki çayı

öğlen:1 tabak taze fasulye,1 kase yoğurt

şimdide sade türk kahvesi içiyorum birazdan sporumu yapıcam..akşama da barbunya var

slm günlük:)
dün sporumu yaptım ramp it up...akşam barbunya ve yoğurt yedim ara öğün olarakta karpuz....

bu sabah:1,5 dilim tahıllı ekmek, 2 dilim ezine peyniri,kahvaltılık sos,1 zeytin,biraz kekik ve kırmızı biberli zeytinyağı,haşlanmış yumurta

arada yalnızca bitki çayı içtim hala ewi temizlemekteyim..camlarla uğraşıyodum bu günde( öğlene barbunya yicem yoğurt kalmamış ewde çıkmaya üşeniyorum salataya da çok üşendim( bi dilimde ekmek yerim artık

slm günlük epey zaman geçmiş yine yazmayalı... önce misafirlerimiz vardı sonra ben memlekete gittim ordan kardeşimin yanına geçtim derken 3 hafta geçti ewe gelip yeniden eski düzene dönmek ... 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyom ama akşamları cips,kurabiye,kek gibi şeyler yemeye başladım yine 5 gündür sporda yapıyorum yazık olmasın emeklerime:))) 60 olana kadar yok cezalıyım:)))

bugün yediklerim: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim 7 tahıllı ekmek,domates,salatalık,sivri biber,4 zeytin bitki çayı

slm günlük epey zaman geçmiş yine yazmayalı... önce misafirlerimiz vardı sonra ben memlekete gittim ordan kardeşimin yanına geçtim derken 3 hafta geçti ewe gelip yeniden eski düzene dönmek ... 1 haftadır dikkat etmeye çalışıyom ama akşamları cips,kurabiye,kek gibi şeyler yemeye başladım yine 5 gündür sporda yapıyorum yazık olmasın emeklerime:))) 60 olana kadar yok cezalıyım:)))

bugün yediklerim: 1 haşlanmış yumurta,1 dilim 7 tahıllı ekmek,domates,salatalık,sivri biber,4 zeytin bitki çayı

dün akşamı zararsız atlatabildik şükürler olsun:)) sporumuda yapıyorum düzenli ohhhhh kendimi bomba gibi hissediyorum :))) bugünde şimdiye kadar iyi gitti sporumuda yaptım akşamıda atlatlık mı tamamdır günlük:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…