Linguist'in Diyet Günlüğü

akşam sinema keyfi yapalım dedim ama biraz patlak mısır yedim bi kaç tanede tahıllı galeta

bugünn ehliyet sınavında görevliydim ve yorulunca hiç yemekle falan uğraşmak istemedi canım( genelde kahvaltılık türleriyle geçiştirdik....sabah kaşarlı,kekikli menemen,peynir,zeytin,ekmek ve çay .... aralarda galeta yedim..öğleden sonra kıymalı yumurta ve kahvaltılıklar..akşamda az bişi salata ve tost oldu biraz meyve ve galetada ara niyetine yendi..... genelde karbonhidrat takılmışım ama özlemiştim...spor olarak 1,5 saat tempolu yürüyüş kısa aralıklarla da koşu :)))

yarın dışarda kahvaltı yapıcaz bakalım nasıl gecicek:))

slmmmm kahvaltı olayını abartmadan tamamladık:))) üstelik canım hiç çekmedi heyooo
yediklerime gelicek olursak :

kah: 1 kuru kayısı,1 ceviz, baya bi fazla peynir:)) her çeşitten aldım ,yarım simit,birer lokma mısır ekmeği,köy ekmeği,1 haşlanmış yumurta,köz biber patlıcan,bol domatesisalatalık,1 çatal menemen,3-4 kupa açık çay

ara: karpuz,peynir

16.30 (öğle-akşam karışık oldu:)) fırında patlıcan musakka(kızartmadan),3 yemek kaşığı kepekli yoğurtlu makarna

sporumuzuda yaptıkkk 1,5 saat tempolu yürüyüş,ara ara koşu :)))
spora gitmeden 2 kayısı spordada 2 kuru kayısı yedim:))

birazdan da karpuz peynir yicezzzzz

dünn canım çok karbonhidrat türü çekiyodu sebebi anlaşıldı:)) bugün regl oldum:))) neyseki kasasız belasız atlattık..sadece ekmek biraz fazla kaçtı bide galeta yemiştim biraz onlar extra oldu :18: ama neyseki 1,5 saat yürüyüşümüzü yaptık yineee....

şimdi bitki çayı içiyorum birazdan kahvaltımı yapıcammmm bu arada bugün resmi olarak tatilimiz başladıııııı yaşasınnnnn

şu ana kadar yediklerimi yaziim dedim:))
sabah karışık bitki çayı içtim sonra kahvaltı yaptım...

kah: domatesli peynirli tost,haşlanmış yumurta,maydonoz

ara:elma

regl olunca öncesindeki iştah kayboluyo bende sürekli bi terleme ve halsizlik var ... öğlene salata yaparım sanırım

öğle: ton balıklı salata

ara: mercimek çorbası

akşam: kıymalı patlıcan yemeği,yarım dilim ekmek,yoğurt

ara: bitki çayı: 2 hurma,2 ceviz

öğleden sonra arkadaşımla akşam yemeğinden sonra da eşimle dolaştık biraz ağır tempoda :)))

Son düzenleme:
günaydınn günlükk:)) sabahları uyanıp eşime kah. hazırlayıp yatınca geç kalkıyorum böle ama olsun tatildeyim nasılsaaa :) şuan karışık bitki çayımı içiyorum birazdan kahvaltı yapıcammm...

kah: 1 haşlanmış yumurta,2 tatlı kaşığı kendi hazırladığım kahvaltılık sos,biraz zeytinyağı,2 zeytin,2 dilim ezine peyniri

markete gittim geldi,m birazdanda öğle yemeğimi yicem ew işi yapasım gelmiyoo içim sıkılıyooo regl yüzünden hormonlarım bana oyun mu yapıyo acaba yada dönem içinde çalışırken düşünmeye pek vakit kalmıyo zaman hiç yetmiyodu şimdi tatil die kafamın içindeki sesler mi beni daraltıyo

Son düzenleme:
dün öğleden sonra ara da 2 b,üyük erik yedim kırmızı olanlardan....
diğer arada bitki çayı 3 kayısı ve 1 ceviz yedim

akşam yemek istemedi canım anneannem vefat etmiş..biraz karpuz peynir yedim spor sonrası

1,5 saat yürüyüş yaptım

dün ehliyet kursuna yazılmıştım bugün onun için belgeler toparlamam lazım akşamada kurs var umarım teklemeden alırım ehliyeti.....

şimdi bitki çayımı içiyorum birazdan bi tost yapıp çıkarım

dün neler yedim bakalım...

sabah peynirli tost

ara:3 kırmızı erik

öğlen:bollca ciğer ve bol soğanlı salata

ara:2 kuru kayısı,2 ceviz

akşamüstü kurstaydım yemeğide 3-4 gibi yiyince 1 dilim ekmek zeytin peynirle geçiştrdim sonrada meyve yedim yineee

spor ramp it up yaptım...

bugün daha düzenli olucaktır eşimi gönderdikten sonra yatmadım şimdi bitki çayımı içiyorum birazdan kahvaltı hazırlarım değişik ne yapsam acaba?

kahvaltım: 1 yumurta,2 ince dilim kaşar,biraz maydonoz ve 1 yeşil biberden oluşan omlet:)) , 1 küp ezine peyniri, domates,salatalık,1 dilim beyaz ekmek(ekmekleri kendim yapıyorum dönüşümlü olarak tahıl çavdar tam buğday vs... bu defa yoğurtlu beyaz ekmek yaptım:))

ara: sütlü türk kahvesi büyük kupada,2 hurma,2 ceviz
ardından sporumu yaptım:) 'ramp it up'

sonra 2 kırmızı erik yedim ve bitki çayı içiyorum şuanda

öğlen için tavık sotem birde cacık yaparım sanırım

ara yapıyorum şu anda ince 2 dilim ekmek,biraz kaşar biraz ezine peyniri ile tost yaptım bide çay demledim içiyorum .... akşam kursum war döndüğümde karpuz yerim artık veya salata... tam yağlı peynirlerden vazgeçemiyorummm şöle bir ay geçsin ilk etapta verebildiğim kadar vereyim sonraki ayda belki yarım yağlı peynir yemeye de başlarım :18:

Son düzenleme:
bugün sınav görevim vardı yine 1 gibi geldim ewe tabi yemek olmayınca dışarda yedik artık ....

dün kurstan sonra biraz hellimli salata yarım dilim ekmek yedim...daha sonra ara öğün serinlemek içinde karpuz yedim baya bi:))

bu sabah yediklerim(07:30 gibi):bitki çayı,sebzeli omlet,2 küp ezine peyniri,domates-salatalık,biraz zeytinyağı 1 dilim kızarmış ekmek

ara yok sınawdaydım çokta acıktım

öğlen: 1 porsiyon adana,biraz yeşillik,yarım lavaş,2 lokma pide ve büyük boy ayran

az önce biraz patlıcan közledim ve semizotu yıkadım..akşam salata tarzı şeylerle geçiştiririz artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…