Linguist'in Diyet Günlüğü

dünün raporu:)

kahvaltı: 1 dilim beyaz bi dilim kaşar peyniri, 2 dilim ekmek 4-5 zeytin(biberli, siyah),domates, salatalık,peynirli yumurta, 2 kupa şekersiz çay

ara: sade t,ürk kahvesi

öğlen: türlü, sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt

ara: karpuz, peynir

ara: şeftali,yeşil çay

akşam: tahıl ekmeğine peynirli yeşillikli sanviç , çay

ara: karpuz

2 lt su
spor: 1 saat tempolu yürüyüş

melabaaaa günlük

kahvaltı: 1 dilim tahıllı ekmek, 2 zeytin, 2 dilim ezine peyniri,2 tatlı kaşığı kahvaltılık sos, 1 haşlanmış yumurta, maydonoz,salatalık,domates, şekersiz çay

ara: 4 kırmızı erik

öğlen:türlü, 1 dilim ekmek

akşam: 2 lahmacun, 1 büyük ayran, 5 adet çiğ köfte ve yeşillik

su 2 lt yakın olmuştur

hava biraz serinlesin yürüyüşe çıkıcaz yine

slm günlükk dün dağıttık biraz dışarda olunca böle oldu pek sağlıklı değildi yediklerim üstüne akşam dondurmada yedik eşimle yorgunluktan sporda yapamadım neyse ara vermiş oldum 6 gündür yapıyodum aralıksız nesee önümüzdeki maçlara bakıcas artık

bugün geç kalktım....
kahvaltıda kaşarlı tost,domates ve yumurta yedim şimdi evi toparlamam lazım

evet yine bi kaç gün ara verdim( 2 ileri bi geri nolcak bakalım durumumuz ssz daha sık buralarda olmaya karar verdim 1 hafta ne güzel geçmişti ama devamı gelmedi motivasyon şart demekki:)) dün kendime yosun sabunu aldım birde kekik biberiye yağları:) bebe yağıyla karıştırıp sürdüm şimdi birazdan da spor yapıcam lütfen bu defa böle dewam edeyim....

bugün neler yaptım

sabah 2 kuru kayısı ve su içtim
kah: 2 dilim ezine peyniri, 1 dilim 7 tahıllı ekmek, 2 tatlı kaşığı ev yapımı sos, 1 domates-salatalık-yeşil biber,1 haşlanmış yumurtadan maydonozlu dereotlu salatamsı bişi :)

öğlen: avuç içi kadar baharatlı tavuk, 2 yemek kaşığı humus, yoğurtlu semizotu

ara: 3 kırmızı erik,1 kupa demleme yeşil çay

birazdan da sporumu yapıcam inş.

sporumu yaptım slim in 6 2. videosunu yaptım..ama sondaki hareketlerin hepsini yapamadım epey zamandır ara verdiğim için (nasılsa bi kaç hafta içinde alışırım tamamen

spordan sonra ara yaptım: 1 hurma 1 ceviz yedim

akşam:hellimli bol yeşillikli salata, 1 dilim ekmeği ikiye katladım tost yaptım bunları yedim:)) peynir delisiyim ben yaaa

günlük yoruldum bugün biraz .... sınaw görevim wardı çokta acıktım walla bakalım neler yemişiz bugün:))

kah: 3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı lor,1 parça ezine peyniri,domates,salatalık,1 haşlanmış yumurta,1 dilim tahıllı ekmek

ara: 2 kuru kayısı

öğlen: tavuk sote,dereotlu cacık,yeşil salata

dünkü spordan sonra vücudumda tatlı sızılar oluştu buda demek oluyoki her yerim çalışmış bugün ve yarım eşim ewde olduğundan yürüyüşe çıkarız sanırım hemde fazla yüklenmemiş olurum ama pazartesi slim e tam gaz dewam inş.

ara: 2 kırmızı erik,bi büyük kupa demleme yeşil çay

ara:2 ince dilim tahıl ekmeğine bol peynirli tost:)))

akşam yemeğinde 1 tabak z.yağlı kuru börülce yemeği,pulbiberli yoğurt yedim.....
2 lt su içtim gün boyunca darısı yarının başına

günaydın günlükkkk güzel bi pazar kahvaltısı yaptık birazdan da birer sade türk kahvesi içtik mii ohh mis

kah: kepekli undan krep yaptım ince, 2 tane yedim bide yarım yemiştim ,2 küp ezine peyniri,1 yemek kaşığı lor,2 ince dilim kaşar,taze nane,maydonoz,yarım salatalık-domates,1 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos :))) hey maşşallah yaz yaz bitmedi şimdide kahve yapmaya gidiyorum

ara: 1 kırmızı erik

öğlen:2 kase bol tavuklu(şehriyesiz) çorba, bol salata, 2 yemek kaşığı kadar humus

akşam yemeğini de yedik:) bi kase çorba içtim, börülce yemeği ve yoğurt ......

kabaklı dereotlu peynirli muffin yaptım tam buğday unuyla piştiler yağınıda 2 kaşık koydum ama henüz tadına bakmadım spor dönüşü çay eşliğinde 1 tanesini hüpletirim artık

yarın OYS sınavları var okulda olcam akşama.... umarım düzenim bozulmaz evdeyken iyiydi valla vakit olunca daha çeşitli şeyler hazırlayabiliyodum

sporumuda yaptım .... 1,5 saat tempolu yürüdüm şimdi çay ve mafin keyfi yapıcam ve yarınki sınavlar için soru hazırlıcam ..... iyi geceler günlükk

daha yeni gelebildim ewe ve ew baya bi dağınık, bi düzenlemem lazım sonra yemek yapmam lazım,ekmek yapmam lazım öğle yemğinide yeni yedim baya bi acıkmışım((

kah: 1 dilim tahıllı ekmek,1 haşlanmış yumurta,domates,salatalık ve biraz zeytin yağı(ekmek banmalık:))

ara: 1 adet dünkü mafinden yedim çayla birlikte

ara: 1 elma

15:00 : 1 mafin ve lor salatası yaptım yeşillik ve domates falan onu yedim

şimdi kalkıp işleri yapma vaktiiiiii

akşam yemeğinde: 2 tabak patlıcan musakka(patlıcanları zeytinyağıyla harmanlayıp fırında kızarttım,sosunada az yağ koyup kıymanın yağıyla idare ettim:)) , taze naneli cacık,1 dilim tahıllı ekmek

spor olarakta eşimle 1,5 saat yürüdük arada koştuk ama fazla değildi duştan sonra ara öğün olarak kavun,peynir yapcaz

slm günlükk bugün işim daha erken bitti:)) kahvaltı yapıyorum şimdi:)

sabah okula gitmeden önce 1 mafin yedim

kah:1 dilim tam buğday ekmeği,1 haşlanmış yumurta,3 yemek kasığı loru 2 biberle çevirdim zeytinyağında,domates,salatalık

evi temizleyip spor yapıcam inş.:)) sonrada arkadaşlarla dışarı çıkıcam sanırım

çamaşır,ütü yaptım şimdide demleme yeşilçayımı içiyorum .. bu sıcakta ütü hiç çekilmiyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…