Liposhot hakkında bilgi olan varmı

kızlar liposhotta 16. gün sporda 5. gün...

liposhot tek başına bir hiç .....

ancak içeriğindeki l carnitin sebebiyle spordan önce kullanıyorum yinede....

neticede liposhotla verdiğim o 3 kiloyu hiç vermiş gibi kabullenemedim ....

şimdi ise 1 kilosunu almışım gibi görünüyor.. ama regl dönemim geldi çattı...

irade 79 ya sende çatlatma da söyle hadi bizde kullanak senin şeysinden :)))

İyiki almamışım, ben karbonatlı su içmeye başladım, en azından faydası olmazsa bile boşyere param gitmesin

Heyecanla seni bekliyorum...

Az kaldı:) haftasonu 14 şubat eşimle otel kaçamağı olmasaydı ams ne çıkarsa tartıda fotoğraflayıp buradan açıklayacam. Bunu her pazartesi yapacam istediğim kiloya düşene dek:) boyum 167 kas ağırlığım 48 ve olmam gereken kilo 70 ve başlangıç kilom 80 kilo 300 🙏

Evet şu dk itibari ile 76.8 kiloyum yaşasın :)umarım fotoyu rahat görebiliyorsunuzdur tam 10 gündür peppertime plus isimli bi arkadaşımın tavsiyesi ile ilaç kullanmaya bsşladım. O kadar susatıyorki isteristemez çok su içiyorum. Ama suyun alkali olmasına dikkat ediyorum. Saka suyu kullanıyorum çünkü hazır suların içinde ph en yüksrk su bu. Haftada 2 gün 1 er saat spor yapabiliyorum ve günde 3 kupa yeşilçay-biberiye- kekik otlarından biree tutam sıcak suda içiyorum. Zaten ilacı tavsiye eden arkadaş 10 kiloyu 2 ayda verirsin ve devamında 1 ay daha kullanır kilonu sabitlersin dedi:)) hepimize kolay gelsin arkadaşlar

Merakla bekliyorum ben de valla kullanan arkadaşların deneyimlerini,olumlu olumsuz lütfen bilgilendirir misiniz?

canım önceki yazılarımda da bahsettim. ama yetişemiyorum sorulara :)) www.liposhotturkiye.com 'dan aldım. 1 ayı geçti. 9 kilo verdim işte. herhangi bir diyet uygulamadım. ortalama 3 kutu liposhot bitirdim sanırım. ama dediğim gibi yediğine içtiğine dikkat etmen lazım yine de. öyle tatlılara yüklenmiycen :)) ama özel bir diyette gerekmiyor. bi kaç haftaya zayıflama hikayemi videoya alıp siteye göndereceğim, sanırım 1 kutu hediye veriyorlar gönderene. oradan da izleyebilirsin. seda kalyoncu olarak :))

tatlım kilo vermeye ne zaman başladın 3. haftaya girdim tık yok ??? yani toplamda 3 kilo verdim ama spor ve kalori diyetiyle beraber... bu lipo nun etkisi ne zaman gösterecek kendilerini acaba ?????

bunun orjinalinin zayıflattığını biliyorduum...ancak orjinali bulmak zor ... hangi siteden aldın... yazabilir misin ???

BU TÜR İLAÇLARI GÜVENİLİR YERDEN ALMAK ÇOK ÖNEMLİ NEREDEN VE NASIL TEDARİK ETTİĞİNİ DE PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVABA GİRERSİNNN BENCEEE :):):):) VERDİĞİN KILOLARA DA NAZAR DEGMESİN

tatlım kilo vermeye ne zaman başladın 3. haftaya girdim tık yok ??? yani toplamda 3 kilo verdim ama spor ve kalori diyetiyle beraber... bu lipo nun etkisi ne zaman gösterecek kendilerini acaba ?????

canım ben ilk 2 haftada 4 5 kilo verdim. tabi yediklerime vs. dikkat ederek. ama hani çokta özen göstermedim. beni şaşırtanda bu oldu. bilmiyorum bünyeden bünyeye fark gösterebilir herhalde. bir, bir buçuk ayı geç bi konuşalım. bende 2 ayın sonunda istediğim kiloya kavuşacağım gibi görünüyor bakalım...

ben de 3 kutu aldım zaten kullanacağım ... hadi bakalım regl oldum onun şişide inerse bakalım 3 haftanın sonunda tartı ne gösterecek...

Bu liposhotla zayıfladığını söyleyen arkadaş bence bu sitenin satıcısı:)) yoksa mümkün değil lipıshotla bu kiloyu vermesi. Eğer öyleyse şuandaki kilısunu ve 1 hafta sonrada yeni kilosunu fotoğraflasın da görelim. Ben tam 12 gün düzenli liposhot kullanıp ve yediklerimede o kadar dikkat ettiğim halde değil kilo vermek oynamadı bile ibre yerinden. Kimseyi kandırmayın artıkkk kul hakkına giriyorsunuz yazık yaa

du bakalım bu lipo neyin nesiymiş görecez :))) tatlım sen nerden aldığını söyler misin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…