- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
- Konu Sahibi zekiyeerden
-
canım o caylar falan yalan yaa keske almasaydı.. ben o kadar cok sey kullandımkı artık az cok anlayabılıyorum hangısı dogrudur hangısı yalandır.. saglık bakanlıgı ısın ıcıne gırınce bı kere kesınlıkle medet ummayın o aldıgınız seyden.. bıber hapı kullanmıstım zamanında saglık bakanlıgının onayı olmayanlardan.. onlar ıse yarıyor da onlar da saglıga muazzam zararlı.!!!
bu ingiliz karbonatı cok ıyı.. normal karbonatı da denedım faydası yok :)
çörek otu da çok faydalıymıs bak sağlık acısından hem de metabolızma hızlandırma acısından..
ama onu daha denemedım deneyınce yazarım artık :)
Bende yapmıyorum ama şişkinlik hissi bendede var 2 günde etkisi oldumu bilmem ama başladığımda 77 idim bu gün 74 olmuşum anlamadım gerçi bende 8 aylık bebiş var hiç yerinde durmuyo onun peşinde gezmekte fark ettrmiş olabilir 😊
neshcim normal karbonatta sodyum bi karbonat neden yaramıyor ki ... önemli olan içeriğinin sodyum bi karbonat olmasıymış , normal karbonatta renklendirici koymuşlar extradan ?? acaba omu etkiyi yok ediyor ????
selam arkadaşlar bn de almayı düşümyorm bu liposhot'u ama emin olamyorm.yani kilo vermede gerçktn yardmcı olacak mı ki? kullanan ve faydasnı gören varsa bn de öğrenmek isterim. merak içerisnde meklyorm :18:
3 kutu almıştım hala içiyorum ama tık yok canım
hadi yaanedn acabaa ya:44: bn interntte kullncı videolrunu da izldm olumlu sonç alanlr da varmş ya merk etmiştm
Bende aynı soruyu sordum sitenin birinde emzirenler de kullanabilir diyor diğerinde hamile ve emzirenlerin kullanması uygun değildir diyor yine de ben çocuğumu tehlikeye atacak bişey yapmak istemiyorum. Emzirme döneminden sonra kullanacağım.
ben böyle bir dolandırıcılık görmedim aman haaa sakın kimse almasın ben bu hatayı nasıl yaptım diye üzüntümden enayiliğimden zayıflıyacam . resmen limonatayı 30 ml pilastik şişelere doldurup satıyorlar içerken iyice ağızımda tuttum kokladım yaa kesinlikle limon su ve seker ve son derece sağlıksız beyaz plastik bir şişe siyah bir kaplaması var siz düşünün artık hakkımı kesinlikle helal etmiyorum 90 lira para verdim 3 gündür kendimle kavga ediyorum ve bu ürünü aldığımı eşime falan söylemedim iyice alay konusu olacam
selam arkadaşlar bn de almayı düşümyorm bu liposhot'u ama emin olamyorm.yani kilo vermede gerçktn yardmcı olacak mı ki? kullanan ve faydasnı gören varsa bn de öğrenmek isterim. merak içerisnde meklyorm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?