- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Bu ay tedaviye başlıcaz ve sanırsam aşılama için doktor sürekli kontrole cagırcak ve hamiş kalırsam bide onun belki düşük tehlikesi vs olcak belki doktor evde yat diyecek bilmiyorum ki aklım karısık ev mi iş mi bana daha iyi gelirtedavi olacaksan evde sakin olman daha iyi
tedavi olacaksan evde sakin olman daha iyi
Evet eve hemen alıştım ama inanır mısın evde oturmak daha cok yoruyo beni sanki çalışmak daha çok enerji veriyorduBiraz ara iyi gelir belki ama insan cok cabuk alisiyor evde oturmaya.. evde oturdukca da bunalmaya.. ben atanana kadar savas, yine ücretli ögretmenligi dene derim..
Stres yapmıyorum da bi saatten sonra evde yapcak bişeyler bulamıyorumdinlenmek iyi gelecektir
tedavinede tabi evde boş boş oturuyorum deyip stres yapmayacaksan
ben de tedavi olacaksan mutlaka bir iş bul
kafan oyalansın diyecektim
Teşekkür ederimMadem bebek tedavisi var,yerinde olsam ona yoğunlaşırdım.
Kontroller için izin almak kolay olmaz çalışırken.
Madem bu yola girdin,başka bir şey düşünme bence.
Hayırlı olsun,kolaylıkla olsun inşallah.
Evet eve hemen alıştım ama inanır mısın evde oturmak daha cok yoruyo beni sanki çalışmak daha çok enerji veriyordu
Aynen enerjim düşüyoraynen inan bana calismak daha iyi geliyor, evde ancak net'den felaket haberleri okuyor insan..
msj atamıyorum size :/Stres yapmıyorum da bi saatten sonra evde yapcak bişeyler bulamıyorum
bebişe birşeyler örersinStres yapmıyorum da bi saatten sonra evde yapcak bişeyler bulamıyorum
Ben olsam şimdi çalışmayı kafa yormam.Teşekkür ederim
Ben de öyle düşünüyorum yani sürekli izin alamam beni işten cıkartırlar ozaman..bu tedaviyi atlatıp mı çalıssam acaba
Aynen enerjim düşüyor
Akşam oldugunda sanki sırtımda taş taşımış gibi hissediyorum ama dışardaysam işten çıkmıssam ordan çıkıp gezmeye bile gitmeye enerjim oluyor
Sen de mi evdesin neler yapıyosn
Neden atılmıyor acaba bilmiyorum kimsj atamıyorum size :/
İnşallah o günler gelir canım inşallah :)bebişe birşeyler örersininşaallah
bak biz 7. ayımıza gireceğiz halen ortada birşey yok
sadece bir kaç takım alabildim
işler çok yoğun olduğu için
bide tedaviye başlayacaksın izin alma stresi çok olacaktır tabi sen bilirsin yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?