Lisans mezunuyum ama evdeyim :/

Hem tedavinize baslayin. Hemde bu sirada calismayi kendinize hayat bicimi haline getirin. Sabah erken kalkin. Evi bir dershaneye cevirin. Kpss ye sıkı calisin. Bence maddi kayginiz yoksa evde tedavi surecinizle ilgilenip gemde kpss ye hazirlanabilirsiniz.

Canım bu sene kpss calıssam da bir senede atanma imkanım yok ki
Hani sınıf veya rehber veya bedenci filan olsaydım belki der calısırdım asılırdım derslere,.ama inan cok az alım var bide mülakat var hiç umudum yokk
Bide eşimi bir sene tutamam cocugu benden cok istiyor canım her ay gözüme bakıyor hastalansam üzülüyor belli etmiyor
Bu sene dur kpss calıscam cocuk olmaz diyemem ki ona da

Eşimde sorun yok canım bende de bişey bulamadılar ama 15.aydır evliyiz hadi bunun 3ayı hapın tesiri desek 12aydır korunmadık canım
Aşılama olcak bu ay
Sen de mi aşılamayla hamile kaldın canım

Eşimde sorun yok canım bende de bişey bulamadılar ama 15.aydır evliyiz hadi bunun 3ayı hapın tesiri desek 12aydır korunmadık canım
Aşılama olcak bu ay
Sen de mi aşılamayla hamile kaldın canım
yok cnm ben konumdaki ilaçları kullanıp hamile kaldım Allah'ın izniyle. inşAllah aşılaman tutar o zaman hayırlısıyla

Hayretle okudum canım Rabbim cocugunu sana hayırlı etsin
Aslında vakit yaratmak insanın elinde canım dogru haklısın ama şöyle de bişey var benim işim geçici bi iş yani izin alma gibi bi şansım yok ücretli öğretmenlikte en cok bi gün idare ederler
Doktorum da bana yat dinlen derse nasıl izin alcam o da var tam şimdi yeni bi okula başlıcam derken aşılama olcak belki doktor yat kalkma diyecek belki aşılama tutacak gebelikte düşük riski vs yat kalkma diyecek ya da zor bi gebelik gecirirsem midem filan kötü olur kusarsam aklıma hep bunlar geliyo canım ozaman basladıgım okula sınıfa da yazık bana da yazık işe başla çık başla çık

yok cnm ben konumdaki ilaçları kullanıp hamile kaldım Allah'ın izniyle. inşAllah aşılaman tutar o zaman hayırlısıyla
Amin canım inşallah
Doktor bizde bişey bulamadı ama yine de eşime arginine diye bi ilaç verdi onu kullanıyo canım
Ne kadarlık hamilesin nekadar süredir istiyordun ve hiç tedavi gördün mü

Benim şöyle bir sorunum var evde kendi kendime ders calısamıyorum bana sınıf ortamı ögrenciler rakipler ve dersi anlatan bir hoca lazım yani kursa gitmem gerek galiba

Amin canım inşallah
Doktor bizde bişey bulamadı ama yine de eşime arginine diye bi ilaç verdi onu kullanıyo canım
Ne kadarlık hamilesin nekadar süredir istiyordun ve hiç tedavi gördün mü
1.5 senedir istiyorduk cnm. 6. ayda kimyasal oldu geçen ayda kimyasal oldu bu gebeliğimide yeni ögrendim. evet tedavi gördük eşim proxseed plus kullandı ama fayda göremedik

1.5 senedir istiyorduk cnm. 6. ayda kimyasal oldu geçen ayda kimyasal oldu bu gebeliğimide yeni ögrendim. evet tedavi gördük eşim proxseed plus kullandı ama fayda göremedik
Hayırlısı olsun canım Rabbim bebişini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin darısı bize artık :)
Sen belki benim eski konuyu görmüssündür haziran gibi konu açmıştım “bebeğim olmayacak mı acaba” diye...ekime girdik hala bekliyoruz bebişim ne zaman geleceksin diye konu acıcam :)

AMİN cnm. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin tez vakitte❣ inŞallah haberini alırız hayırlısıyla❣

yok canim ara verdik....

AMİN cnm. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin tez vakitte❣ inŞallah haberini alırız hayırlısıyla❣
İnşallah canım
Peki bizlere tavsiyen var mı konuna baktım ama onun dısında diyecegin var mı mesela ilişkiyi nasıl yasadın kaç günde bir ve ilişkiden sonra kac dakika yattın? Ben birsaat filan yatıyorum kalkmıyorum yeterli midir

ben sevmiyorum evde oturmayi.. insan kafasina takmadigi seyleri bile takmaya basliyor.. insan icine cikip oyalanmayi tercih ederim her zaman..
kurslara gidebilirsiniz.Dans,spor.el becerileri olan veyahur yüzme gibi sosyal aktivitellere hem çevre edinir hemde zaman geçirirsiniz.

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. İnşallah bebişine kavuşursun.
Bu süreçlerden geçmiş biri olarak çalışmanı tavsiye ederim.
Benim uzun bir tedavi sürecim tekrarlayan düşüklerim oldu. Ha oldu ha olacak tedavim var vs derken aradan yıllar geçti. Allah sana taşatmasın, Bebeğimde olmadı. Evde kaldığımla kaldım. Bu kadar ara verincede iş bulmak çok zor oluyor.
Velhasılı kelam çalışmak iyidir. Hiç öyle yatmam gerekir, düşük riskim olur vs stresine girme olcak olan oluyor zaten naparsan yap.

Amin canım inşallah Rabbim sana da bana da isteyen herkese nasip eder canım hayırlısı olsun ancak bu süreçte doktor kontrollerim de olacak işten çıkıp nasıl gidicem izin de vermezler onu düşünüyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…