Lisans mezunuyum ama evdeyim :/

işlerim yoğun yoksa ufaktan denerdim birşeyler
amin canım rabbim isteyen ve anne baba olmayı hakkıyla yerine getirebilecek herkese nasip eylesin

Ne güzel calısıyo mussun canım işinin kıymetini bil :)
Kaza için de geçmiş olsun canım şuan ne durumdasın
Valla insan evdeyken kafayı yiyor dediğin gibi tüm tv programlarını izleyecek duruma geldim artık bazen de eşime sarıyorum artıkk
Yapcak bişey bulamıyorum temizlik yemek tv internet işte yürüyüşe çıkıyorum arkadaşlarmla arada görüşüyorum
Eşim evdeyken yine daha iyi oluyor yapcak çok şey oluyo :)

Canım ben bu tedavilerin hepsinden geçtim,eğer maddi durumun varsa evde olman daha iyi çünkü,çok yorucu ve yıpratıcı tedaviler. ..

Yok ben çalışıyorum.
Uzun yıllardır çalışıyorum.
Ama evi de çok severim çalışmayı da.
Her ikisi de ayrı ayrı güzel bence.
Bence de canım
Ama ev enerjimi alıyo sanki
Evdeyken dışarı cıkasım gelmiyo üşengeclik oluyo
Dısardayken daha enerjiğim sanki
Eşimle iki güne bi yürüyüşe cıkıyorum iyi geliyo

Ben de şuan ücretli öğretmenim ve 2 hafta sonra tedavim başlayacak aşılama için. Çalışmamak daha iyi şu süreçte. Ben aksatıcam mesela, belki de yerime birini ayarlarlar. Onu da bilmiyorum

evde olmaya alışık bir insan değilsen çocuk olunca daha zor olur. ben analık iznim bitsin diye bekledim. evde çıldırma noktasına geldim.
evet alım az olabilir, her dal gibi. ama alım var yani. ben olsam ders çalışıp atanırdım öğretmenlik tercihimde varsa, sonra çocuk düşünürdüm. ya da bir iş bulup sağlamlaştırıp çocuk düşünürdüm.

Ben de şuan ücretli öğretmenim ve 2 hafta sonra tedavim başlayacak aşılama için. Çalışmamak daha iyi şu süreçte. Ben aksatıcam mesela, belki de yerime birini ayarlarlar. Onu da bilmiyorum

sizi alıntıladım da konu sahibi ile ikinize ortak yazayım

tüp bebeğim var

iki güne bir yumurta takibi de yaptırdım zamanında transferi şusu busu

nerede ise hapşırmak için izin alınan herkesin herkesi takip ettiği şehir dışına gidilen bir işim vardı

randevularımı öğle arasına vs almak gibi bir şansım dahi yoktu zira öğle aram da yoktu

buna rağmen işi de aksatmadan koştur koştur gittim geldim

hayatımın en yoğun iş dönemleri idi hatta

işle uğraşmaktan bebek vs düşünemedim de

tüp bebek transfer gününde planlı işime benim yerime başka arkadaşım gidecek diye müşteriye haber vermemi de istediler oysa ki zaten her işe herkes giderdi ve haber vermek gibi bir şey yoktu zira kimin gideceğine müşteri değil amir karar verirdi

bir nevi psikolojik baskı idi madem izin alıyorsun müşteriye de anlat bakalım modunda

ama sıkıntı olmadı ben bunları düşünürken bebek ile ilgili stres olmadım hatta pozitif sonucunu öğrendim salı günü perşembe bir başka arkadaşım ben giderim demesine rağmen şehir dışına gönderildim

sonuç benim tüp bebeğim okulda şimdi

öğretmensiniz arada illa ki boş zamanınız olur

kendinizi çok kasmayın ama tüm hayatınızı da bebeğe endekslemeyin

daha az stres ile mutlu sonuçlar ile kucağınızda bebekler ile buradan yazmaya devam edin

Benim de iki haftaya başlıcak canım hemen hemen aynıyız :)
Gelişmelerden haberdar et olur mu merak ederim
Sen işi bırakacak mısın peki

Malesef canim,ama senin umudun kirilmasin herkesin sorunu farklidir.
Hayırlısı olsun canım benim de tutmazsa bi süre ara vermeyi düşünüyorum tedaviye..yolun sonu değil sonuçta üzme kendini üzülmeye gerek yok sonuna kadar gidicez canım sınavımız bu
Şuan sen tedavi görüyo musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…