- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Dogru haklısın canım sanırım tedavi süresince evde olucamBen olsam şimdi çalışmayı kafa yormam.
Önceliğin tedavin olsun.
Çalışmayı sonra düşünürsün.
tm son konuma bakarmısınız. sizde bebek istiyordunuz hatırladıgım kadarıylaNeden atılmıyor acaba bilmiyorum ki
Burdan yazın isterseniz
işlerim yoğun yoksa ufaktan denerdim birşeylerİnşallah o günler gelir canım inşallah :)
Rabbim sana da saglıklıca bebişini kucagına almayı nasip etsin canım
Sen de yavastan ör bakalım örebiliyo musun ben örgüyü bilmiyorum :)
Sanırım tedavi süresince evde olucam
Ne güzel calısıyo mussun canım işinin kıymetini bil :)yok canim ben calisiyorum, bi ara ufak bi yaralanmadan dolayi 3 ay evde oturdum raporluydum, araba da kullanamiyordum sargilarimdan dolayi, bi yere gidemiyodum yani anlayacagin.. 3 ay elimden geldigince yemek temizlik vs. derken bi bakmissin artik can sikintisindan agliyodum.. cocugumun olmamasini da kafama takiyodum, en azindan cocugum olsa oyalanirdim gibicesine.. esim eve geliyordu artik dalga geciyodu, ee bugün ne yaptin, hangi televizyon programina baktin, ne oldu müge anli'da falan gibicesine.. sinirlerim bozulmustu..
tüp bebek tedavisini ise evde oturdugum sürecte yapsaydim delirirdim herhalde.. stimülasyon icin yapilan ignelerdeki verilen hormon bombasi insani 180 derece degistirebiliyor. 12 gün boyunca igne yaptim kendime ve 12 gün boyunca sinir krizleri gecirdim, kocamla kavga ettim, artik istemiyom cocuk falan diye vazgececektim tedaviden.. beni bildigin canavara dönüstürdü o igneler.. is yerinde en azindan kafami dagitabiliyodum.. biraz is arkadaslarima, telefondaki müsterilere falan patladim ama olsunyani ben düsünemiyorum tüp bebek tedavisi sirasinda evde oturmayi
Malesef ona eşim istemez eve yabancı gelmesini filanEvde özel ders verseniz ?
Yok ben çalışıyorum.Dogru haklısın canım sanırım tedavi süresince evde olucam
Sen neler yapıyosun evde misin
Aaa sen çalışıyosun hamiş olunca nasıl zor oluyor muişlerim yoğun yoksa ufaktan denerdim birşeyler
amin canım rabbim isteyen ve anne baba olmayı hakkıyla yerine getirebilecek herkese nasip eylesin
Peki nasıl hayırlı sonuçlar aldın mı?Canım ben bu tedavilerin hepsinden geçtim,eğer maddi durumun varsa evde olman daha iyi çünkü,çok yorucu ve yıpratıcı tedaviler. ..
Bence de canımYok ben çalışıyorum.
Uzun yıllardır çalışıyorum.
Ama evi de çok severim çalışmayı da.
Her ikisi de ayrı ayrı güzel bence.
ahh olmaz mı hemde çalışma şartlarım oldukça ağır ama idare ediyoruz çok şükürAaa sen çalışıyosun hamiş olunca nasıl zor oluyor mu
Malesef canim,ama senin umudun kirilmasin herkesin sorunu farklidir.Peki nasıl hayırlı sonuçlar aldın mı?
Dogru haklısın canım evde olup dinlenmek gerekiyo galiba
Ben de şuan ücretli öğretmenim ve 2 hafta sonra tedavim başlayacak aşılama için. Çalışmamak daha iyi şu süreçte. Ben aksatıcam mesela, belki de yerime birini ayarlarlar. Onu da bilmiyorum
Benim de iki haftaya başlıcak canım hemen hemen aynıyız :)Ben de şuan ücretli öğretmenim ve 2 hafta sonra tedavim başlayacak aşılama için. Çalışmamak daha iyi şu süreçte. Ben aksatıcam mesela, belki de yerime birini ayarlarlar. Onu da bilmiyorum
Konunuza bakamadım nasıl bakılıyo bilmiyorum kitm son konuma bakarmısınız. sizde bebek istiyordunuz hatırladıgım kadarıyla
Dinlen canım aman bebişi cok yormaahh olmaz mı hemde çalışma şartlarım oldukça ağır ama idare ediyoruz çok şükür
Hayırlısı olsun canım benim de tutmazsa bi süre ara vermeyi düşünüyorum tedaviye..yolun sonu değil sonuçta üzme kendini üzülmeye gerek yok sonuna kadar gidicez canım sınavımız buMalesef canim,ama senin umudun kirilmasin herkesin sorunu farklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?