- 25 Mayıs 2018
- 748
- 366
- 33
- Konu Sahibi mellifluous
-
Belki unutmana gerek kalmaz
Kendini rahat birak yahu ne guzel iste konusuyorsunuz gorusuyorsunuz kalbin pır pır olmuş, bi sal bi akisina birak tadini cikar
o kadar muhabbet edip okulda neden hiç konuşmuyorsunuz. çok saçma geldi. üstelik karşılaşmışsınız bir merhaba bile demedi mi?
ve evet lise aşkı unutulur..
yaaDaha üniversite aşkı var yavrummm
Unutuluyor canim.
Keske liseye dönsem gene onu cok sevsem o ask hissini yasamayi cok ozledim :)) ki benimkide karsiliksizdi.
İlerde hayatına biri girer de gerçek ask buymuş dersin, inan gidenlerden de iyi ki kurtulmuşum dersin.yaaaşık olmak güzel ama sonsuza kadar sürmeyecekse hiç güzel değil
Dogaldir yikilman çünkü hislerin var. Birak o sana gelsin sen gitme. Eger o gelmek isterse gelecektir.Karşılıksız olsa da sevmek gerçekten güzel,ama üzülmek istemiyorum yani ondan yana üzülmek istemiyorum. Kafamda ilgi alanlarımızın ortak olduğu,eğlenceli bir tip olarak var şuan, olumsuz bir şeyini duyucam diye çok korkuyorum. Gerçi iki kıza daha yazdığını duyduğumda baya yıkılmıştım:/
İlerde hayatına biri girer de gerçek ask buymuş dersin, inan gidenlerden de iyi ki kurtulmuşum dersin.
Dogaldir yikilman çünkü hislerin var. Birak o sana gelsin sen gitme. Eger o gelmek isterse gelecektir.
Unutulmayan hickimse olmaz, unutmak istememek olur sadece. :) Daha lisedesin ayrica, hicbirsey gormedin henuz.
Bazen unutamam dersin geçmişe dönüp baktığında gülerek hatırlarsın, bir anlam ifade etmez. Genelde o zamanlarda geçici oluyor ama akışına bırak gitsin, takıntı yapma bir de hayatını kötü etkilemesin kafi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?