- Konu Sahibi beautygirl16
-
Evde hiçbir şey yok, öğle menüm 1 adet haşlanmış yumurta ile 5i bir yerde çayı.
Bikini yarına kaldı belki yarına kadar 3 kilo verip kalçamı ve belimi 5er cm inceltirim.
Arkadaşlar bende katılmak istiyorum yanınızaBenimde amacım okullar açılmadan kilo vermek .kilom 60,boyum 1.60 herhalde ,hedef kilom 48 (okullar açılana kadar olamam da genel olarak ) istediğim kiloya ulaşıp istediklerimi giyebilmek istiyoruuum *-* Bende daha çok meyve ve sebze tüketiyorum
bende katılabilrmiyim boyum 1.60 kilom 54 1 hafta önce spora başladım ama çok yedim ona rağmen bir kilo verdim çok kilolu gibi duruyorum bu yüzden okullar açılana kadar 45 kilo olmak istiyorum sizce olurmu
Sabah : 1 ymurtalı omlet
Domates-salatalık şekersiz çay
Ara:nescafe
Moralim acayip bozuk ve hırsım tavan yapmış durumda akşama salata yerim heralde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün hepimiz dağılmışız. Hiçbir yerde aradığım bikini yok, hatta hiçbir yerde bikini yok. Hep dökük mallar kalmış. Ah benim kafam. Geçen ay baktığımda beden yok diye bunalıma girdim. Şuan 38e giriyorum ama bikini yok. Ben de hiç memnun olmadığım altı farklı üstü farklı düz bir bikini aldım. Çok moralim bozuldu.
Bu moralle gecenin bir buçuğunda makarnaya saldırdım. Hayalimdeki bikini vücudu bikini de dahil olmayacak bu sene. Ama sene mayıstan başlayacağım bikini alışverişine.
Senin adina üzüldüm. Keske önceden alsaydin. Bunun için moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?