içinize atmsaydınız keşke, o an cevabı verseydiniz ince ince; şu giysini ver mi diyor aaa teyzecim o senin minik popişine büyük gelir diyeceksiniz, zamane gelinleri şöyle böyle mi diyor, kahkaha atıp ay valla öyle, yan gelip yatıyorum kocişim de bir dediğimi iki etmiyor, ohhhh kıskananlar çatlasın, zamanında kendi kocasına yaptıramayanlar utansın diyeceksiniz. yeni gelinler kaynanasına bir bardak su vermiyor mu diyor, ayy kaynanam istesin ben ona votka vişne koyayım oh hem gece rahat uyur, sana da yapayım mı kız bir tane diyeceksiniz. yemeğe misafir kabul ediyormusunuz diyince, yemeği getirirsen, giderken de bulaşıklarını yıkayıp mutfak tezgahımı da silersen neden olmasın diyeceksiniz, kız sen kafayı mı yedin ben lohusa kadınım, yap da getir yiyek diyeceksin.
ikinci bebek konusunda eşinize şimdiden ince ince işleyeceksiniz, teyzen geldiği anda, ben bebeği alıp annemde kalmaya gideceğim diye.
benim şu an hamilelik yok ama eşime yavaş yavaş söylüyorum, lohusalık çok hassas oluyormuş, anne hormonların etkisiyle çok kırıcı olabiliyormuş. annenlerle sınırlı görüşelim ki kalplerini kıracak birşey olmasın diye.