Loğusalığımı unutamıyorum

Evet 2.çocuğuma hamileyim hiç hazır değildim ne fiziksel ne ruhsal.zor günler beni bekliyor endişeliyim uykum çok bölünüyor 2 saat kadar uyuyamadigim geceler oluyor
Kusura bakmayın alınmayın ama tamamen sizin ezikliginiz çünkü sabır taşı olsa çatlar. Eş icin de bu kadar şeye katlanılmaz eşiniz sizin için katlanıp dur sus diyecekti. 2. Hamileliğiniz için çözüm çok basit annen teyzen gelirse kalırsa ben çocuklarımla giderim nokta. İyilikle sorun çözmek bir yere kadardır. Yazık değil mi size neden izin veriyorsunuz

Eşim hastanede kalamadı o inatla kalınca yer kalmadı. Zaten ona da olanları farklı anlatmış. Ama eve geldik evdeki tavırlarını gördü annesinin uyardı karısma dedi. İnatla evde ben kalıcam diye tutturdu yine. O kaldıkca ben tükendim. Sonra eşim yolladı biraz yalnız kalalım diye ama iş işten gecti. Ben bebeğimi asla kabullenemedim. Beni sevmiyor dedim beni itti meme verdikce bu iyice mahvetti. 3,5 aylıkken eşim dedi tatile gidelim belki iyi gelir. O biraz iyi gelse de cözüm olmadı. Tatil dönüşü tayin istedik ben annenle aynı sehirde yasayamam bana cok agır seyler yasattı dedim ve gittik dönmeyeceğiz de o şehre. Yavrum beni hic emmedi 4 ay süt sağabildim. Onu kabullenmem 6. Ayı idi. Isınıp evet ya ben annesiyim bilinci o ayda geldi. 8. Ay gibi bariz iletişim sinyalleri gelince oğlumdan o da beni seviyor mudur ki? Annesi oldugumu biliyor mudur ki? Sorularıma gülüşü dokunuşu cevap oldu. Suan 10 aylık olmak üzere. Tüp bebek ayrıca. Dünyadaki her şeyden fazla istediğimiz emek verilen gözyaşı dökülen ve hamilelikten doğuma her gün kendime iğne yaptıgım bir bebek. Ama oluyormuş sınavmış şuan yaşadıklarımı kabullenme aşamasındayım.
Çok üzüldüm. Allah sizden uzak etsin inşallah. Umarım bir daha hiç gelmez yanınıza yörenize

En çok eşimle kötü olduk zaten hep eşimle olan heveslerim kursağımda kaldı birbirimizden soguduk evliliğimiz mahvoldu.hamileligimin başında konusmustum teyzen asla gelmesin diye.bende de sorun var demek ki yeterince derdimi anlatamıyorum.eşim anlayissiz teyzesi yüzsüz hem düşmanlık yapar hem görüşmek için can atar hastanede yanında kaliyim diye gelmiş zor gönderdim
Sizin iki kaynananız var resmen. Allah yardımcınız olsun

Sizin iki kaynananız var resmen. Allah yardımcınız olsun
İnanın var ya ilk evlendigimden beri ben de hep öyle düşündüm.birini devre dışı bıraktım ama diğeri hala hayatımda onla da mümkün oldugunca az iletişim kuruyorum

Ay allahım delirdim okudukça 👹 ne demek çocuğu vermemek ne demek. Öldürürüm ben o kadını. Benimde lohusalığım çok ağır geçti hala da devam ediyor 2 aylik bebeğim. Tiksindim kadından tek kelimeyle. Çok üzerime oynadı. Benim bebegimle oğlunu kiyasladi evet yanlış duymadin torunuyla oğlunu yaristirdi. Hurafeleriyle beni bezdirdi. Sonunda ufak çaplı bir cinnet geçirdim ve sağlam bir şekilde kalbini kırdım. Anladığı dil buymuş şuan g.tümde dolanıyor ama geçti o artık huniyi taktım kafama. Seni çok çok iyi anlayan biri olarak tavsiyem o ki; kalbini kır ciddiyim👌

Ben de kaynana sebepli cook cook daha ağır bir depresyon gecirdim. 7-8 ay sürdü. En büyük pişmanlığım bunları bebeğime yansıtmak. Hoş hastaneye geldi yanımda annem kalacak olmasına ragmen inat etti ben de kalıcam diye ve hic oğlumu kucagıma vermedi. Her ağladığında kucakladı kaptı. Emzirmem lazım anne sütüm akıyor dedim sen sağ ben içiririm bardaktan dedi. Böyle sacma sapan devam etti hemşireler uyardı annem kavga etti annesine ver de emzirsin diye ama hasta ruhlu bana vermedi ve oğlum meme reddetti. Ne emzirme danısmanları ne de göğsümden sızan sütler fayda etti... ben ise oğlum beni sevmedi istemedi diye ondan uzaklaştım annesi gibi hissedemedim depresyona girdim...
kendimi ağlamamak için zor tuttum. ne manyak insanlar var.sizin kadar olmasada benzerlerini ben de yaşadım maalesef. ne sorunlular bunlar ya..anne ile bebeği arasına girmek nasıl bir vicdan.. Allah bedelini onlara göstersin diyeceğim ağır mı kaçar bilemem. beddua da sevmem zaten. şuan hamilesiniz sanırım. aynı hataları yapmayın. eşinizle net konuşun. gerekirse gidin başka yerde doğurun. eşinizin tutumu o dönem nasıldı? inşallah sizin tarafınızdadır. yoksa ben sizin yerinizde olsam.... neyse

Ben de kaynana sebepli cook cook daha ağır bir depresyon gecirdim. 7-8 ay sürdü. En büyük pişmanlığım bunları bebeğime yansıtmak. Hoş hastaneye geldi yanımda annem kalacak olmasına ragmen inat etti ben de kalıcam diye ve hic oğlumu kucagıma vermedi. Her ağladığında kucakladı kaptı. Emzirmem lazım anne sütüm akıyor dedim sen sağ ben içiririm bardaktan dedi. Böyle sacma sapan devam etti hemşireler uyardı annem kavga etti annesine ver de emzirsin diye ama hasta ruhlu bana vermedi ve oğlum meme reddetti. Ne emzirme danısmanları ne de göğsümden sızan sütler fayda etti... ben ise oğlum beni sevmedi istemedi diye ondan uzaklaştım annesi gibi hissedemedim depresyona girdim...
Ay okurken kriz geçirdim yolarım ben öyle kaynanayı.. Oğlu olcak kocan hiç Bi şey demedi mi de bu kadın meme reddine sebep oldu? Annesinin memesinden süt akarken nasıl sen sağ ben bardaktan içiririm der ya nasıl?

İkinci çocuğu yapmayın :KK53: neyse şaka bi yana esinizle konuşun kendi aileniz gelsin doğumunuza ya da kimse gelmesin. Lohusalığı atlatınca gelip görsünler. Bebek bir yere kaçmayacak ya. O zaman biraz sakinlemiş olursunuz.Büyük torunlarini görmek istediklerinde eşiniz götürsün ya da siz memlekete gidin.Yaşı küçükse bilemeyeceğim tabi.

Firdevs Yoreoglu Firdevs Yoreoglu parfumkokusu parfumkokusu eşimle konuştum, eğer annenle aynı sehirde yasamaya devam edersek ben seninle devam edemem bu evliliğe dedim. Kendisi de zaten yaşananlar yüzünden cok arada kaldı ve tayin istedik. Apar topar hicbir hazırlığımız olmadan ertelediğimiz doğu görevine bebeğim 4 aylıkken (tayin dönemi o zamandı) cıktık geldik. Dönüşte de asla o şehre dönmeyeceğim dedim ve kararlılığımı bilir böyle birşeyi teklif bile edemez. İstanbuldan cook uzağa Aydına yerleşeceğiz. Tayin olup gelmeden annesiyle cok büyük bir kavga yasadım. Neymiş ben köye gidince evini temizlemiyomusum(calısıyorum ve annem ona beni istemeye geldiklerinde ben kızımdan 1 bardak su istemedim o hep ders calıstı hep okudu demiştir buna ragmen beklentiye bak), birgün eve gelmiş kapı girişinde damacana varmış o girmesin diye mi konmuş, hediye getirmiş teşekkür etmişim sarılmışım ama o an hediyeyi acmamısım(ben açgözlü gibi olmayım ne olsa kabulum diye acmadım bunu söyleyince ben de öyle yapardım ama yeni kızlar sen gibi değil dedi) whatsappta hep ilk o konusma baslatıyormus vs bu kavgalarda haksız cıkınca senle selamı sabahı kesiyorum her halim batmış sana dedim. Şimdi utanmadan arar hicbisi olmamıs gibi konusur. Ben iki kelime eder kapatırım asla aramam o da ağzını acıp neden aramıyosun diyemez.

eşinin teyzesi kim oluyor ya niye bu kadar müdahale ettiriyorsunuz hayatınıza ben olsam asla görüşmem eşimde gerekeni söyler zaten bana bırakmaz bile kadar boş insanları takıp üzüyoruzki kendimizi

eşinin teyzesi kim oluyor ya niye bu kadar müdahale ettiriyorsunuz hayatınıza ben olsam asla görüşmem eşimde gerekeni söyler zaten bana bırakmaz bile kadar boş insanları takıp üzüyoruzki kendimizi
yani ben de anlamadım niye kendinde bu kadar karışma hakkı gördü şu an ne gidiyorum ne evime kabul ediyorum ama eşimin ona hiç tepki göstermemesi hiç bi şey yapmamış gibi davranması sinirime dokunuyor

Firdevs Yoreoglu Firdevs Yoreoglu parfumkokusu parfumkokusu eşimle konuştum, eğer annenle aynı sehirde yasamaya devam edersek ben seninle devam edemem bu evliliğe dedim. Kendisi de zaten yaşananlar yüzünden cok arada kaldı ve tayin istedik. Apar topar hicbir hazırlığımız olmadan ertelediğimiz doğu görevine bebeğim 4 aylıkken (tayin dönemi o zamandı) cıktık geldik. Dönüşte de asla o şehre dönmeyeceğim dedim ve kararlılığımı bilir böyle birşeyi teklif bile edemez. İstanbuldan cook uzağa Aydına yerleşeceğiz. Tayin olup gelmeden annesiyle cok büyük bir kavga yasadım. Neymiş ben köye gidince evini temizlemiyomusum(calısıyorum ve annem ona beni istemeye geldiklerinde ben kızımdan 1 bardak su istemedim o hep ders calıstı hep okudu demiştir buna ragmen beklentiye bak), birgün eve gelmiş kapı girişinde damacana varmış o girmesin diye mi konmuş, hediye getirmiş teşekkür etmişim sarılmışım ama o an hediyeyi acmamısım(ben açgözlü gibi olmayım ne olsa kabulum diye acmadım bunu söyleyince ben de öyle yapardım ama yeni kızlar sen gibi değil dedi) whatsappta hep ilk o konusma baslatıyormus vs bu kavgalarda haksız cıkınca senle selamı sabahı kesiyorum her halim batmış sana dedim. Şimdi utanmadan arar hicbisi olmamıs gibi konusur. Ben iki kelime eder kapatırım asla aramam o da ağzını acıp neden aramıyosun diyemez.
Yine iyi konuşuyosun ben olsam her yerden engellerim resmen ruh hastası. Eşin Allahtan seni dinlemiş yaa böyle adamlar annesinin ruh hastası olduğunu bile bile nice kızları mahvediyor... Sen şükret🤲🏻☺️

Sen sınır koydugun müddetçe ve bu sınır da kararlı olduğum müddetçe bunu kimse aşamaz...
Velev ki hamilesin velev ki istemiyorsun gelmesini sebebini açıkla ve istemiyorum de elbette gelsin hediyesini versin bebeği görsün ama sende öyle oturma kim sana seni üzecek kıracak haddini aşan laf ederse cevabını yapıştır saygı ve mesafe sınırlarını aşmadan....
Doğum yapan kadının üstüne varilmaz ki arkadaş

Sen sınır koydugun müddetçe ve bu sınır da kararlı olduğum müddetçe bunu kimse aşamaz...
Velev ki hamilesin velev ki istemiyorsun gelmesini sebebini açıkla ve istemiyorum de elbette gelsin hediyesini versin bebeği görsün ama sende öyle oturma kim sana seni üzecek kıracak haddini aşan laf ederse cevabını yapıştır saygı ve mesafe sınırlarını aşmadan....
Doğum yapan kadının üstüne varilmaz ki arkadaş
Demek ki onlara göre gelin yeni doğum yapmış ta olsa canları istediği şekilde davranabilirler laf sokabilirler gelin alttan almalı alınmamalı yoksa daha beter üstüne giderler gelin ne demekse artık onlar için

Demek ki onlara göre gelin yeni doğum yapmış ta olsa canları istediği şekilde davranabilirler laf sokabilirler gelin alttan almalı alınmamalı yoksa daha beter üstüne giderler gelin ne demekse artık onlar için
Şeye şey gibi davranacaksın derler... :))) bu kadar diyorum :) ezdirme kendini nihayetinde ne sen ne o allah değil ki birbirinizden çekinip korkasınız?
Sana ne ile geliniyorsa sende onunla git...

Şeye şey gibi davranacaksın derler... :))) bu kadar diyorum :) ezdirme kendini nihayetinde ne sen ne o allah değil ki birbirinizden çekinip korkasınız?
Sana ne ile geliniyorsa sende onunla git...
Çok çirkef hadsiz benim kafam çirkefliğe çalışmıyor.artık hiç görüşmek istemiyorum denk geleceğim ortamlara gitmek istemiyorum

Direk teyzenin yüzüne de o zaman bacım ... kökten halledersin durumu...
Onu hallettim de hep hamile ya da loğusa birini görünce ben o zorlukları çekerken onların insan gibi davranmaması evime geldiklerinde daha yeni doğmuş cocugumla ilgilenemeyip saatlerce temizlik yemekle ilgilendiğim halde hiç bi terbiyesizlik yapmadığım halde iğrenç bi cüretle bana laf sokmalarini hatırlıyorum sürekli 😞çok rahatsız ediyor beni bunları hatirlamak

Onu hallettim de hep hamile ya da loğusa birini görünce ben o zorlukları çekerken onların insan gibi davranmaması evime geldiklerinde daha yeni doğmuş cocugumla ilgilenemeyip saatlerce temizlik yemekle ilgilendiğim halde hiç bi terbiyesizlik yapmadığım halde iğrenç bi cüretle bana laf sokmalarini hatırlıyorum sürekli 😞çok rahatsız ediyor beni bunları hatirlamak
Geçti gitti onlar inşallah yeni gebeliğin olduğunda yeni bi hamileliğin olduğunda istemediklerin senden uzak duracak rahatca buyuteceksin anne olduğunu hissede hissede anlayacaksın düşünmemeye aklına getirmemeye gayret et

Back
X