51 yaş az da değil.31 yaşındayız sıcağa dayanamıyoruZ. Anneniz neden size karşı anlayışsız ve bencil biliyormusunuz, çünkü siz de ona karşı anlayışsız ve bencilsiniz. Şu sıcaklarda klima bile istemesine bahane buluyorsunuz siz istemeyebilirsiniz ama kadın istiyor saygı duyun bence ki saygı görün.başka oda yokmu evinizde orda uyutun çocuğu.alışveriş yapmayıp ne yemek yapacan diye sorulması da tuhaf. Alışverişe de anneniZ gitmeli pintiliğinden kastınız bu. Eşinizi gönderin eşiniz daha pinti lohusa kadın bebek artı kv evde ama yiyecek bişey almıyor. Yani siz annenize ilgili sevgili saygılı olursanız karşılığını alırsınız51 yasinda
Bu yazdıklarınızı Anlamayan o kadar çok kız evlat var ki. Ellerinden gelse annelerini boğup atacaklar. Allah herşeyin hayırlısını versin. Size de boool bol sabır versinYapmayın ya...
Bu nasıl yorumlar. S...r et demek ne demek. Bir anne için böyle şeyleri nasıl yazıyorsunuz.
Bak konu sahibesi sanırım lohusa depresyonundasın. Bunu annenden çıkarma. O seni karnında taşımış, doğurmuş, büyütmüş. Senin evladın da büyüyünce sana böyle hissetse üzülmez misin? Nefret büyük bir kelime!
Annem öldü 21 gün sonra doğum yaptım. Annemin tek arzusu oğlumu görmekti. Keşke yaşasaydı da nazını çekseydim. Şimdi oğlumu görsün diye kara toprağa gidiyorum.
Pişman olacağın şeyler yapma ve anneni de kocana şikayet etme sakın.
Ben de ayni yollardan gectim. Allah kotu bir durum verse zaten kafayi kaldirip buraya yazamazdi konu sahibi. Vallahi ben bursada yasiyorum biri su an klimayi gelip kapatsa kurdesen dokerim yeminle. Bunca kaprise
Sağol. Tşk ederim.Bu yazdıklarınızı Anlamayan o kadar çok kız evlat var ki. Ellerinden gelse annelerini boğup atacaklar. Allah herşeyin hayırlısını versin. Size de boool bol sabır versin
1.si lohusalık depresyonu geçiriyorsunBen yeni dogum yaptigm icin terlemek istiyorum.
Ve sicaklik hosuma gidiyor.
O ise klima yi açip duruyor kapatıncada suratini sallandiriyor sanki sezaryenle dogumm yapan bn degil de o gibi minicik bebek var açiyor klma yi uyuyor karsisnda .
Aksama ne yapican dolapda ne var diyorum
Ne olacak dolapda.Domates salatalikdan baska diyor.
Dogru dzgun yemek bile hazirlamiyor
Minicik bebegimi klimali ortamda tutuyor alissin diyor ama abilerimin çocuklarina asla oyle degildi. Daha cokkkkkm
S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Ozur dilerim ama Ne kadar çirkin bir bir üslupla yazmışsınız sasirdimS...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Konu sahibi sıkıntılı bir dönem geçirdiği için kırıcı olmadan şunu demek istiyorum annenize bunu söyletmeyin bakın sizde anne oldunuz anne olmak kolay mı?
ayni seyi ben yazdim kesinlikle katılıyorum size anne yaa otesi varmiYapmayın ya...
Bu nasıl yorumlar. S...r et demek ne demek. Bir anne için böyle şeyleri nasıl yazıyorsunuz.
Bak konu sahibesi sanırım lohusa depresyonundasın. Bunu annenden çıkarma. O seni karnında taşımış, doğurmuş, büyütmüş. Senin evladın da büyüyünce sana böyle hissetse üzülmez misin? Nefret büyük bir kelime!
Annem öldü 21 gün sonra doğum yaptım. Annemin tek arzusu oğlumu görmekti. Keşke yaşasaydı da nazını çekseydim. Şimdi oğlumu görsün diye kara toprağa gidiyorum.
Pişman olacağın şeyler yapma ve anneni de kocana şikayet etme sakın.
S...tret kov gitsin zorla duruyo zaten ay kafam ativerdi k.bkma ama hak ediyo
Diyen konu sahibi de değil(iyi ki değil)herhangi biriKonu sahibi sıkıntılı bir dönem geçirdiği için kırıcı olmadan şunu demek istiyorum annenize bunu söyletmeyin bakın sizde anne oldunuz anne olmak kolay mı?
Söyleyene değil söyletene bakarım denizinyosunkokusu
Kusura bakmayin ama haddinizi asmissiniz herşeyin bir siniri olcusu vardirBenim annem bana bu eziyeti yapsa derim valla . Abimin cocuklarina aynisini yapmadi diyor. Lahusalik piskolojisi cok farkli hele bi öz annesi. Cocuklarima eger haksizlik yaparsam en doğal haklari cunku şu hayatta tek guvenebilecegin insan annen. Ben de onlarin halinden anlamazsam yapsinlar. Ben hanmefendiye uzuldugum icin kizdm ve soyledm yoksa beni ilgilendiren birsey yok
Evet yani,hiçte yapmasa en fazla darılır insan,bu nedir?Kusura bakmayin ama haddinizi asmissiniz herşeyin bir siniri olcusu vardir
Eger kv ile aran iyi olsaydı kıymete binerdin. Bence sepetle gitsin sen bugün lerin tadını çıkar ben yapamadim sütum gitti şimdi ben suçlu oldum kötü anne olan edildim. Her gece cam lar açık yattı mayis ayında çocuğum un gogsu burnu tikandi anlamıyor. Of of. .. daha neler varda ne diyim olan oldu.Ben yeni dogum yaptigm icin terlemek istiyorum.
Ve sicaklik hosuma gidiyor.
O ise klima yi açip duruyor kapatıncada suratini sallandiriyor sanki sezaryenle dogumm yapan bn degil de o gibi minicik bebek var açiyor klma yi uyuyor karsisnda .
Aksama ne yapican dolapda ne var diyorum
Ne olacak dolapda.Domates salatalikdan baska diyor.
Dogru dzgun yemek bile hazirlamiyor
Minicik bebegimi klimali ortamda tutuyor alissin diyor ama abilerimin çocuklarina asla oyle degildi. Daha cokkkkkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?