- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.041
kızlarrrr biz ailecek fena hastayız yaa.. dün işten eve geçince dr. götürdüm kızları
ufaklığa ventolin hava verildi iğne yapıldı
Nisan'ın da boğaz kültürü yapıldı beyaz beyaz olmuş bademcikler enfeksiyon var dedi
ikisine de antibiyotik verdi mecburen.. iki poşet ilaçla döndük eve yaa..
ben de grip oldum.. Nisan okuldan taşıdı muhtemelen.. umarım tez zamanda iyileşirler...
valla aklım onlarda
gecer insallah yesimcigim ankarada da ishal salgını var kime sorsam ishal olmus dikkat etmek lazım
Kuzularrr ben ilk adetımı gordum şükürrrrrr göbeğim anında indi desem bilmiyorum ki inanırmısınız :)) ödemim gidecek çok mutluyum. İnşallah birkaç gune rahatlarım. Sadece adet demek benım ıcın mıgren demek neyse katlancaz...
Dün misafirlerim vardı yıne koşturmaca ile gitti...
Kızlarrrrrrr bişi sorucam bizim minik sürekli ensesini kaşıyor yaaaa banyodan sonra bile. Neden olablir acaba ?
Hoşgeldin, bizde özledik seni.slm kızlaaar ben geldiim özledim hepinizi
yazdıklarınızı okudum rahatsız olanlar varmış çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar versin Rabb'im inşallah...
bende kaç gündür beter durumdayım, adet oldum ama öyle böyle değil müthiş sancılı geçiyor ve tabi ki migrenimde tuttu, yatıyorum kaç gündür bu gün biraz iyiyim şükür ayaktayım en azından. Adana'dayım hala eşimin 2. izin durumuda ertelenmiş bulunmakta sinirden çatlıyorum. Yarın kesin haber verecek oldu oldu, olmadı pazara evime dönücem artık. İrem çok huysuz, burda yattığımız odada eşimle benim nişan resimlerimiz var, irem hanım ağlayınca sadece o resmin karşısında sakinleştiğini keşfettim, babasına bakıp duruyor kuzum. evde kullanılmayan bir telefon kabı vardı, içini açtım eşimin vesikalık resmini küçültüp telefon camına yerleştirdim elinden düşürmüyor hiç. içim burkuluyor haliyle, izni batsın olmayınca olmuyor işte, bari evime gidimde baba kız kavuşsun di mionun dışında irem epey hareketlendi maaşallah örümceğiyle baştan sona geziyor hanım efendi ama emeklemek yok henüz. dişlerimizde yok, altta 2 kabarık yer duruyor neredeyse 1 aydır ama gelen giden yok. sofraya bizimle oturmaya alıştı burada iyice, koltuğun kenarına oturtuyorum bende yanına ilişiyorum masamızı önümüze çekip yemeğimizi öyle yiyoruz, her yemeğinde tadına bakmaya başladı, sofraya saldırıyor resmen kuzum benden şimdilik bu kadar, bi ara kaçarım yine kendinize ve miniklere iyi bakın
slm kızlaaar ben geldiim özledim hepinizi
yazdıklarınızı okudum rahatsız olanlar varmış çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar versin Rabb'im inşallah...
bende kaç gündür beter durumdayım, adet oldum ama öyle böyle değil müthiş sancılı geçiyor ve tabi ki migrenimde tuttu, yatıyorum kaç gündür bu gün biraz iyiyim şükür ayaktayım en azından. Adana'dayım hala eşimin 2. izin durumuda ertelenmiş bulunmakta sinirden çatlıyorum. Yarın kesin haber verecek oldu oldu, olmadı pazara evime dönücem artık. İrem çok huysuz, burda yattığımız odada eşimle benim nişan resimlerimiz var, irem hanım ağlayınca sadece o resmin karşısında sakinleştiğini keşfettim, babasına bakıp duruyor kuzum. evde kullanılmayan bir telefon kabı vardı, içini açtım eşimin vesikalık resmini küçültüp telefon camına yerleştirdim elinden düşürmüyor hiç. içim burkuluyor haliyle, izni batsın olmayınca olmuyor işte, bari evime gidimde baba kız kavuşsun di mionun dışında irem epey hareketlendi maaşallah örümceğiyle baştan sona geziyor hanım efendi ama emeklemek yok henüz. dişlerimizde yok, altta 2 kabarık yer duruyor neredeyse 1 aydır ama gelen giden yok. sofraya bizimle oturmaya alıştı burada iyice, koltuğun kenarına oturtuyorum bende yanına ilişiyorum masamızı önümüze çekip yemeğimizi öyle yiyoruz, her yemeğinde tadına bakmaya başladı, sofraya saldırıyor resmen kuzum benden şimdilik bu kadar, bi ara kaçarım yine kendinize ve miniklere iyi bakın
İki kere yoğun misafir aldım, birinde doğumdan sonraki ilk adetimi oldum diğerinde de ara kanama oldu. misafir almaya korkar oldum artık, fazla yormamak lazım kendimizi sanırım. Bebeklerin psikolojisini ben çözemedim henüz, neyi niçin yaparlar hiç belli olmuyor. ama sorun olduğunu zannetmiyorum.
Hoşgeldin, bizde özledik seni.
Kızlar, kızım iki gündür kakasını yapmadı. Normalde sabah saatlerinde yapar hatta gün içinde ikinciyi de yapardı ama yok iki gündür. endişelenmeye gerek yok daha erken ama işte rutin yapan bi bebek olduğu için korkuyorum. kulak çöpü ile zeytinyağ sürdüm ama gelişme yok. Asıl akşam gezmeye gidiyoruz, beni onun stresi sardı. ne yapacak bakalım bizim kuzu..
selamlar kızlar bende bi kac gündür gelen giden yogunluk yazamadım bizde toparlanıyoruz simdi yarın 12 de otobüsümüz var memleketime gidiyorumayyy nasıl özlemistim yemek olayına gelince yediklerimizden tattırıyorum doyumluk degil yani biz emmekten vazgecemiyoruz henüz yasına kadar böyle gidecek sanırım aslıcım ensesinimi tutuyor kulagınımı isaret ediyor acaba yıkanırken kulagına su kacmıssa benzer bi hareket yapılıyor diye biliyorum ama endiselenicek bişey gibi gelmedi bana vuslatcım gideceksen izmire buraya gel birlikte dönelim bende izmire gidiyorum önce ordan gecicem :13:
Ooo kimler gelmişşşş hoşgeldin Vusi :))
Kıyamam cıdden özlüyorlar babalarını. Biz İstndbldyken çağan her gördüğü erkeği babası sanıp atılıyordu kucaklarına. Tabi ozaman daha küçüktü. Buna rağmen baba kokusu arıyordu yavrucak. Ay bizimki de koca poposunu kaldırıp emekler mi bilmem :)) takmıyorum ben.Neyse çok özletme kendini... öpüyorum iremi'de...
Ay canımmm ne ikisi ne 22'si... ben hayatımda almadığım kadar misafir aldım valla kendimi aştım. Ama hem evime gelip, soframa oturup hem de saygısızlık yapan hadsizlerden çok sıkıldım !!!! keşke hep sevdiğim insanlar gelse de sofralar kursam ahh nerdeee...
canım yoğurt yada muz verdiysen kaka düzenini şaşması normaldir. Rezene çayı içir 2-3 kaşık ..
Amanınnn sen de mi gidiyon kuzu ? nekadar kalıcaksın bakalım .??
canım işine karışmak gibi olmasın ama yaşına kadar sadece emzirmek yeterli olacak mı sence ? Bir mönü oluşturup düzenli yedirmek lazım bir noktadan sonra bence... ileriki hayatında zorluk çekmemesi, yiyeceklerin pütürüne alışması vb. açıdan önemli.. bence doktorundan liste iste vermiştir gerçi . sen bilirsin yine de..
Biz hala sebze çorbası ,yoğurt ,arada bir muhallebi ,elma, armut, muz, bebe bisküvisi ,pekmez ,keçi peyniri.yumurta sarısı. bu sınırdayız. birdahaki ay çorbasına kıyma koymaya başlıycam ve kahvaltıya ağırlık verıcem.
Gerçi bizimki keyif adamı . 1 gün yedıgını 3 gun sonra yemeyebilir. yada tam tersi.. :)
Canımmm bebklerin kulağına su kaçmaz 4 yaşına kadar bilgin olsun :) kulağını tutmuyor da böle bildiğimiz ense kaşıyor ya. anlamadım düşünen adam :))
Biz geldik!
Çok şükür dostlarla geçen güzel bir akşamdı. Kızım da biraz oynadı sonra uyudu.
Herkese iyi geceler arkadaslar.
evet kulaga su kacmadıgını duymustum bende ama biliyorsun hani bebekler böyle elleyince büyüklerimiz derler ya kulagını gösteriyor su kacmıstır falan diye belki öyledir dedim bizde öyle bişey olmadıgından bişey diyemiycem doktora sormak lazım sürerse ama dönem dönem hareket degiştiriyolar zaten..evet bende gidiyorum sonunda memleketime havalarda güzelmis zatenorda ohhh artık burayada telden girerim artık yemek olayındada günlük 2 kücük cay bardagı bile versen yeterli demisti doktor haftada 3 gün yumurtanın sarısının yarısını veriyorum sabahları onun dısında yediklerimizden o da alıyor nasibini ananenin yanına gidince nolur bilmem eminim herseyden tattırmak isteyecektir
herkese günaydınnn...
ense kaşıma kulak kaşıma saç çekiştirme .. uykusu geldiğinde de yapıyor olabilir bence...
ben ufaklığa bebek arabası aldım netten dün akşam geldi beğendim ablasının ki çok büyük hantal bişeydi otomobile bile zorla sığdırıyorduk.. bu aldığım baston puset ve arkası tam yatarlı
AYYILDIZ BEBEK ARABASI BASTON PUSET TAM YATAR GittiGidiyor'da 76923891
kızlarrrr biz ailecek fena hastayız yaa.. dün işten eve geçince dr. götürdüm kızları
ufaklığa ventolin hava verildi iğne yapıldı
Nisan'ın da boğaz kültürü yapıldı beyaz beyaz olmuş bademcikler enfeksiyon var dedi
ikisine de antibiyotik verdi mecburen.. iki poşet ilaçla döndük eve yaa..
ben de grip oldum.. Nisan okuldan taşıdı muhtemelen.. umarım tez zamanda iyileşirler...
valla aklım onlarda
selam guzelller ıı geceler,
kımseler uğramamış... Şekercım de yolcuydu bugun sanırsam... sağlıcakla varmıştır ınsallah..
Benım bugunde misafirim vardı... sevdiğim bir arkadaşımdı onun da yenı kızı olmuştu bızımkıyle aralarında 1 hafta var. Koşturmaca ile gectı yıne anlayacağınız...
Bızımkı yıne cınnetlerde. yemıyor uyumuyor yıne diş sendromları Allah yardımcımız olsun ama ben bitik durumdayım artık(
Merhaba Kızlar, nasılsınız? Hastalar iyi olmuştur inş.
Canlar günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz? malum günler artık uzadı. Oynamak, konuşmak, bir şeyler yedirmek, uyutmak, emzirmek vs. zaman alsa da ben yine de sıkılır oldum aksama doğru. eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum valla.
İnsan anne olunca sanki her şeyini bebeğine adaması gerekiyormuş gibi ve onsuz ya da onla ilgilenmeden geçen zamanlar bende vicdan azabı oluşturuyor.
Havalara da güvenilmiyor ki, dün çıkalım dedik rüzgardan gözümüzü açamadık. İnş daha kaliteli zaman geçirebiliriz bebişlerle.
Bide kızlar size bebişlerin saçlarını sorucam; bizimki aslında saçlı doğmuştu ama zamanla döküldü. kalan saçlar uzadı, yeni çıkanlar kısa kaldı. çocugun kafa karman-çorman bi halde. kestirelim diyorum ama nasıl? ve tabi üşütür mü acaba? siz ne yaptınız bu konuda?
sevgiler..
selamlarr iyi hafta sonlarııı babamız bugun yarım gun çalışacak hava buzzzzz ben de avm hayali kurmuştum ama şu durumda zor gibi kar kıyamet...
canımcım biz sabahtan öğleye zaten yemek yedirememek :) uyutmak vs arasında geçiriyoruz . öğlen 1 saat aktivite yapıyoruz . öğretici kartlarımız var daha önce bahsetmiştim onlarla çalışıyoruz sonra günleri, ayları, 1'den 10'a kadar sayııları sayıyoruz. sonra 1 saat oyuncaklarımızla oynuyoruz , ali babanın çiftliği hayvan sesleri , taşıt sesleri vs :) böle eğitici ve eğlendirici 2 saat geçiriyoruz. zaten geri kalan zamanlarda da uyku, yemek döngüsü ile geçiyor. evi turluyoruz sıkılınca. Hava güselse parka çıkıyoruz maximum yarım saat. Evin yanında park. şanslıyım o açıdan.
Böyle akşamı ediyoruz. sonra babamız geliyor ve ben ona teslim edip evin içine düşüyorum yemek ütü Allah ne verdiyse :))
yaz gelse daha güzel olacak ama emin ol ...
Bizimkinin de yer yer boşlukları var. Olan saçları uzuyor. Ama arkaları ve ön kenarlar boş. uzar nasılsa.. Henüz traş etmeyi düşünmüyorum ben. Ama etmek lazım şöyle 1 yaşında falan gür çıksın diye. Ama istemiyorum bebeklik saçı hemen gitmesin. Hafif kıvrılsın buklelensin çok güzel olyor erkek bebeklerde :))
Zaten yaz önümüz. Şİmdi erken kesmek için bence. şapka takmayı hiç sevmiyo zaten hepten üşümesin...
9 günlük lahusayım. Gelen misafirleri gırtlaklamak istiyorum yeter bu ne ya!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?