Lohusalar kulübü

Bu eğitici kartlar nedir ben hatırlayamadım, bahsedersen sevinirim canım. Bende sayı sayma, el oyunları, kitap okuma, şarkı söyleme gibi aktiviteleri günlük yapmaya çalışıyorum.
:

Şu kartlardan bahsediyorum canım . Çağan 3 aylıkken başlamıştık hergun. Şuan tepkileri değişti tanıyor artık :)
Şiddetle tavsiye ederim.
Usbourne - Bebeğimin İlk Kartları

Merhaba hanımlar, nasılsınız? Biz biraz sorunlu başlıyoruz haftaya.

Geçen haftadan beri kızımın kaka düzensizliği devam ediyor. 2 gün yapmıyor 3. gün ise oldukça az..

Ben çorba-meyva yedirmeye devam ediyorum ama içim hiç rahat değil. Sanki içerde stokluyor bizimki

Valla şöyle dolu dolu kaka yaptığı günleri geri istiyorum. Sabah uyanırdık ki kakasını yapmıs, ama ne yapma.
Bu yaklasık 7 ay böyle devam etmişti, ki ek gıdaya çoktan geçmemize ragmen.
Denediğim şeylerde kâr etmiyor nedense; zeytinyağını içirmek, popoya kulak çöpüyle sürmek, armut-yoğurt yedirmek, rezene içirmek vs.
Bi tek kayısı marmelatı kaldı, eşim öğle arası getirsin deneyeceğiz bakalım inş çare olur.
Eveet gelelim bugünki kızımın yeni marifetine.. Sabah uykulu uykulu aldım emzirmek için kucağıma ve "hırt" diye bizim hanım ısırdı memeyi.
Tabi canım yandı filan ama bi baktım kızın beyaz pijaması kıpkırmızı kan olmuş. Nasıl ısırdığını siz düşünün artık.
Hala verdikçe ısırmaya çalışıyor, çeksen bi türlü çekmesen bi türlü. yara yaptı resmen.
Acaba kakasının sıkıntısını böyle mı dışa vuruyor.
Valla emzirmekten korkar oldum artık.
Emziren ve bebeğinin dişi çıkan anneler siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu ısırıklarla ya da sizinki de ısırıyor mu?

slm kızlar çook uzun zamandır giremiyordum hepimizin bebişleri kocaman oldu bizimkide 8.ayın içinde sütümde çok azaldı artık ek gıda ve devam sütüyle tamamlıyoruz size bi sorum olucak bebek arabası aldınızmı aldıysanız memnun kaldınızmı biz bayağıdır araştırıyoruz ama karar veremedik bn çift yönlü ve 7kg ı geçmeyen kullanışlı bi araba istiyorum ama istediğim gibi bişeye rastlamadım memnun kalanlar markalarıyla paylaşabilirlerse sevinirim :)

günaydn hatunlarrrr..

canım ben bebek arabası aldım 206, sayfada linkini de koymuştum ama öyle çift yönlü falan değil benimki hafif baston puset, tam yatarlı
Büyük kızıma da almıştım ama çok hantaldı bagaja falan zor sığdırıyordum valla

Ayyyyyyy kıyamam canım kimbilir ne kadar acımıştır.Benim sıpanın dişleri çıkmadı daha buna rağmen bazen damaklarının arasına sıkıştırıp sıkıyor ne biçim canım acıyor.Kızlar ben inanılmaz derecede yorgunum sabah yataktan kalkıyorum gece olana dek sadece emzirmek için oturuyorum buna rağmen yetişemiyorum.Haftasonları dahil nasıl bir koşturmacadır bu yarabbim.Bu akşamüzeri çorbasını içirdim bir yandan akşam yemeğini hazırlıyorum tam bitirmek üzereydi boğazına kıyma takılmış hanımefendi bütün yediklerini foş diye çıkardı .Bir lokma yesin diye gözüne bakıyorum kustuğuna mı yanayım heryer battı ona mı yanayım oturdum ağladım valla.Kendime ayıracak 5 dk yok.Saç baş darmadağınığım.Bende bir sıpa daha var biliyorsunuz .Böyle zamanlarda gurbet çok dokunuyor Ankara da kimsem yok.

canım yaa Allah sabır versin valla çok zor ...
ben annemin yanında olduğum halde kendime ayıracak 2 dakikam yok, işten eve gidiyorum wc.ye zor giriyorum..
sabah 07 Yağmur uyanıyor mamasını veriyorum altını açıyorum, Nisan'ı uyandırıyorum zar zor kahvaltı üstbaş giydir, kendin giyin, Yağmur yürüteçte oraya buraya saldırıp çekiştiriyor.. Nisan oyun yapıp kaçıyor giyinmemek için, kahvaltıda mızmızlık yapıyor beynim ambole oluyor resmen, Yağmur anneanneye, Nisan okula, ben işe.. akşam ayrı bi terane kı.ım koltuk görmüyor resmen..
Amaa olsun sağlık olsun yeter kızlar..

bebeğim doğduğunda araştırmalarım sonucu Graco'nun Mirage modelini aldım. 3,5 aylık bir kızım var. başka bebek arabası tecrübem yok kıyaslayamam ama çok memnunum. çift yönlü değil ama oto koltuğu olarak da kullanılan ana kucağı sürene dönük şekilde yerleştiriliyor bebek içindeyken bile takıp çıkarabiliyorsunuz. araba 7 kg çok hafif ve tek elle kolayca açılıp kapanabiliyor. kızım arabasını çok seviyor içnde uyuyor bile:)

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz
nihayet evimdeyim daha doğrusu 3 gündür evimdeyim de perişan haldeydim, kuzucum hastalandı, nefesi hırıltılı geliyordu ve huzursuzdu hep, götürdüm doktora film çekilsin hava verilsin düzelmezse hastaneye yatırıcam dedi beynimden vurulmuşa döndüm. irem çok şükür bin maaşallah hiç öyle hastalanmadı daha aşı zamanları hariç. ilk rahatsızlığında hastaneye yatmaktan bahsedilince çok korktum ama çok şükür gerek kalmadı. iyiyiz evimizdeyiz, nefesi düzeldi veeeeee dün dişimiz çıktııııı, huzursuzluğunun bir kısmıda ondanmış demek ki. şimdi uyuyor mışıl mışıl hazır boştayken bende dinleneyim az biraz

canım Allah yardımcın olsun tek olman cok zor tabiki.benim kuzu da cooook huysuz uyku düzeni kalmadı, sürekli kucakta gezdirmemi istiyo sabahın köründe kalkıyo ve gündüz neredeyse hiç uyumuyo.perişan haldeyim ben de gün boyu aç, yorgun, uykusuz bl ağrılarıyla geziyorum.inş diş huzursuzluğudur diyorum artık

canım cok geçmiş olsun. benim kızım da hasta öksürüyo ve biraz burnu akıyo cok üzülüyorum o hasta olduğunda.dişiniz de hayırlı olsun bu arada diş hediği hazırlıkları başlar artık :))

geçmiş olsun canım, üzülüyoruz tabi, içim parçalanıyor azıcık hasta olsalar
tek başıma yapamam ki diş hediğini burada zaten tanıdığım kimse yok, eşiminde görevleri başladı yine. bir ben bir de kızım baş başayız uzunca bir müddet

Selamlar kizlar su an telefondan yaziyorum sizlere umari basarabilirim bizde memlekete geldik gelen giden mesir senlikleriydi derken cok guzel
ve yogun bir hafta gecirdk sukur yolculugumuz cok guzel gecti burdada sikinti olmadi derken nazar mi degdi ne yavrum ik
gundur emdigini kusuyordu sukur bugun gecti bende rahatladim o masum bakisini yerim onun...
Hasta olan bebislere gecmis olsun vuslatcim disiniz hayirli olsun bizde bisey yok daha bakalim ne zaman hadin iyi geceler gorusuruz..

Hasta bebişlere geçmiş olsunnnnnnnn.Kızlar tavsiyelerinize ihtiyacım var salon halılarımı değiştirmek istiyorum .Marka konusunda kararsızım en son network de bir halı beğendim daha önce de kaşmir ve merinos ya da dinarsu bana yardım.

Canım üzme sakın kendini. Gecikmeli de olsa yaparsın ailenin yanında inşallah. Ne var sanki diş çıkar çıkmaz kutlamak zorunda mısın. sen de diğer dişleriyle beraber kutlarsın ailenin yanında

Canım merinos alma da ne alırsan al. Benim salondaki halım merinos. Üzerine cay döküldü sildim tertemiz oldu dedim ertesi sabah baktım yine cıkmış en az 5 kere sildim ertesi gün leke yeniden cıktı. Kac defa yıkanmak zorunda kaldı ordaki leke cıkıncaya kadar. arkadasım da aynı sorunu yasadığını söyledi ve onun da halısının markasını merinosmuş. Oyuzden bidaha halı alırsan bundan kesinlikle almam

halılarım royal ve çoook memnunum, renk uyumu açısından oturma odasını saray aldık almaz olaydık 15 günde bir sildiriyorum royal mutfak halımdan nar lekesi bile çıktı saray halıya bi damla camsil damlamış yıkattığım halde çıkmadı 2,5 sene oldu sarayın tüyü havı bitmedi royallerin ne zaman bitti hatırlamıyorum bile... antibakteriyel oluşu da çok iyi bu arada...

Canım üzme sakın kendini. Gecikmeli de olsa yaparsın ailenin yanında inşallah. Ne var sanki diş çıkar çıkmaz kutlamak zorunda mısın. sen de diğer dişleriyle beraber kutlarsın ailenin yanında

yok canım yalnız oluşuma üzülüyorum ben, diş kutlaması üzmüyor. tamam çok güzel, çok mutlu oldum ama illa ki kutlama yapıcam diye bir derdim yok. çıkanlar çıksın elbet dökülecek süt dişleri bunlar. dökülmeye başladıklarında diş albümü yapıcam zaten (taaa bekarlığımdan kalma bir albüm, kimden aldım niye aldım hatırlamıyorum ama saklamışım işte, her dişin isimleriyle birlikte özel bölmeleri ve tarih yerleri var.) al sana mis gibi hatıra di mi

halı konusunda oldukça bahtsızım canım o yüzden bir şey diyemiyorum

Merhaba sevgili hanımlar,

Bahar geldi, havalar ısındı kimse evde durmuyor sanırım. Ne yalan söyleyim bende bebişimi alıp çıkıyorum artık.

Salıncakta sallanıyoruz, etrafı seyrediyoruz, yürüme antrenmanı yapıyoruz.

Bebeğim 7. aynı bitirdi şükür, 2 tane dişimiz var biri yolda.

Yavaş yavaş sürünüyor, fıldır fıldır dönüyor.

Yoğurdu pek sevmese de diğer verdiğim ek besinleri severek yiyor.

Arada sanki "baba" diyor ama hecelemesi çok iyi. "Anne" henüz lügatına giremedi.

Annesinin dişi ağrıyor biraz, perşembe doktora gidecek. Acilen kilo vermesi lazım ayrıca.

O kadar çok düğün, nikah var ki..puff

Sizlerde iyisiniz umarım canlar, arada uğrarsanız yazın olur mu, bebişlerden haberdar olalım.

Sevgiler herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…