- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.181
özelcanbebede 135 tl.daha önce bu siteden almıştım bikaç şey sorun yaşamadım ve aklında bulunsun en ucuz genelde burda oluyo.ebebekte de 140tlmişsabah beri baktım bencede cok egitici gözüküyor bundan önceki ürettiklerinde 3 ayaklıymıs onun fiyatı 70 lira 4 ayaklı olana 150 istiyor
Hoşgeldin vuslatcım :)
Cok sessizleşti buralar ya
Ben de dün isyan edip gelip annemde kaldım. Benimki gün gectikce huysuzlaşıyo sanki. Sabahın köründe kalkıyo aksama kadar canıma düşüyo. Kızlar ben yürütece karsıyım ama sanki kızım etrafı kesfetmek istiyo ama hareket edemediğinden bukadar huysuzluk yapıyomuş gibime geliyo. Oyuzden yuruteç alsammı diyorum ama ev kazaları vs derken cekiniyorum almaya. Kullanan anneler vardı tavsiye ediyomusunuz yoksa bu kadar zaman dayandın almadın artık alma mı diyosunuz :) tavsiye eden anneler nerden aldınız siz ve memnunmusunuz
Merhabalar hanımlar, herkese iyi haftasonları..
Dün ben yazmıştım uzun uzun bir şeyler ama tak net gitti ve bi daha yazmaya erindim
Onun dışında, ara ara gelip okuyorum ama insan hep yazma modunda olmuyor maalesef.
Bizim hareketliliğimize ben artık inanamıyorum, fır fır dönmeler..parmakla incelemeler..tutunup kalkmalar.. Maşallah kuzuya
İyi çok şükür genel olarak, dün aksam yine günümüz vardı ama benim gitmemle gelmem bir oldu. Bizim hanım uyumuyor başka yerlerde. Birde herkesin 3-4 yaş çocukları evi savaş alanına çevirdiler iyice huysuzlandı. Eşiminde maçı vardı ve ben mecburen eve döndüm o bağırmalarına dayanamayıp. Biz bu bebeleri çok mu konfora alıştırıyoruz bilmiyorum kiaman yatarken sessizlik kalkarken sesszilik. İnanın bizim kız, dışardan gelen anons sesine, ezan sesine bile uyanır oldu.
Muhtemelen pazartesi kızamık aşımız var ama ebe hanım hala aramadı. biz aramasak arayacakları yok ya deli oluyorum
Canımcım geçen bir yazı okudum diyor ki; eğer çocugunuza yetemediğinizi ve çok huysuz olduğunu düşünüyorsanız ama bir kardeş yapın! Evet yanlış duymadın, çocuklar hep annelerini görmekten farklı insanları görememektende çok sıkılır ve huysuzlanırlarmış. Bu yeni anne olan bizler için geçerli değil belki şuan ama aklıma geldi nedense
Yine de ben arayı çok açmamayı düşünüyorum hayırlısıyla bakalım. Allah doğru zamanı nasip eylesin. Ve ben uyuşuk pasif bir bebek olmasındansa hareketli olmasını her zaman tercih ederim. Mutsuz bir bebek olması hareketli olması demek değil tabi. Mutlu ve hareketli bebek tercihimdir.
Bence de canımcım kızın keşfetmek istiyor. İnan bizim kız öyle şeylerle ilgileniyor ki uzaktan takip ediyorum ve çok hoşuma gidiyor. Evi inceliyor, dokunuyor, odalara girip çıkıyor, sesimi duyup geliyor, yapma dersem geri dönüyor..Çekip düşürebileceği ve kendine zarar verebileceği şeyleri ortada bırakmazsan yürüteç tehlike oluşturmaz. Bide yürüteçten düşenleri duydum o nasıl mümkün olur bilmiyorum Allah esirgesin. Bu saatten sonra belki biraz alışma süreci yaşar ama sonra hoşuna gidip seni biraz rahat bırakabilir. Ve artık ayaklarının dibinde dolanırZaten uzun süre kullanamaz, inş erken yürürse; sen bilirsin yani ama ben 6 aydan beri kullandığımız için çok faydasını gördüm diyebilirim.
Hoşgeldin vuslatcım :)
Cok sessizleşti buralar ya
Ben de dün isyan edip gelip annemde kaldım. Benimki gün gectikce huysuzlaşıyo sanki. Sabahın köründe kalkıyo aksama kadar canıma düşüyo. Kızlar ben yürütece karsıyım ama sanki kızım etrafı kesfetmek istiyo ama hareket edemediğinden bukadar huysuzluk yapıyomuş gibime geliyo. Oyuzden yuruteç alsammı diyorum ama ev kazaları vs derken cekiniyorum almaya. Kullanan anneler vardı tavsiye ediyomusunuz yoksa bu kadar zaman dayandın almadın artık alma mı diyosunuz :) tavsiye eden anneler nerden aldınız siz ve memnunmusunuz
slm kızlaaar nerelerdesiniz kayıplara karışmışsınız yinebiz dün akşam adanaya geldik nihayet, iyiyiz çok şükür bir sıkıntı yok. gelir gelmez evi topladım sehpa örtüleri çiçekler falan ev dımdızlak kaldı, malum bizim küçük hanım her yere yetişiyor şimdilik en keyifli oyuncakları anneannesinin baş örtüsü, dedesinin gözlüğü ve teyzesinin uzun saçları 2 hafta kadar buradayız sonra evimize geçicez.
bahsettiğiniz aktive masasına baktım çok beğendim, eve döndüğümde yakinen ilgilenicem
şimdilik iyi akşamlar hepinize, miniklerinizi tek tek öpüp mıncıklayın yerime
Haklısın canım ben de almaya karar verdim. Benimki sürekli değişiklik istiyo zaten sürekli farklılık ve hareket etmek keşfetmek istiyomuş gibime geliyo artık. Yarın eşim bize vakit ayıranilirse yeterince gidip almayı düşünüyorum. Sen nerden almıştın canım? Kardeş konusuna gelince bana kalsa uzun süre yapmak istemem ama arayı fazla acmak da iyi değilmiş. Sonra anne rahatlığa alıştığı için yapması daha zor oluyomuş :) ama cok zor ya bunun gibi bi böcek daha nasıl basederim bilmiyorum
Kızamık aşısı için bize de bişey demediler. Hatta en son aşımızdan sonra 1 yasına kadar yok artık demişlerdi. Kızamık salgınını duyduktan sonra doktora sordum 9aylık olduktan sonra yapmanız lazım dedi. Benimki de 29unda dolduruyo 9.ayını.
Kızlar 2 gundur emzirirken bi gögsümün ucunda sızı hissediyorum. Bugün üst kısmına bi dokundum kocaman bi sertlik var. Emzirmeyle ilgili olabilir mi sizce. Sütten dolayı gögüste bişeyler olduğunu duymuştum. Buna benzer bişey yasayan var mı aranızda?
Bebek en geç 2 saatte bir uyandırılıp süt verilecekmiş hastaneden öle dediler.. Benim bebeğim gece uyumuyor sabah ezanına kadar uyumuyor ne yapsakta ağlıyor gündüz ise mışıl mışıl.. Gece uyumuyor neden acaba ?
Uyuduğunda da 2 saat sonra emzirmek için uyandırıyorum. Annem yapma diye ama kan şekeri düşermiş yapmak lazımmış..
Bu konularda ne diyorsunuz ?
Gece neden uyumaz ki ?
Canım ben de hoppala aldım ona cok seviyo hoppalasını. Önce bi alışma süreci yasadı simdi bagıra cagıra zıplıyo ustunde. Esim diyoki alıp da cok memnun kaldığım, iyiki almışım dediğim tek oyuncak :)canım bence alma bizde almadık yürüteci kırmıstı 3 4 gün icinde garantisi var diye götürdük onlarda alısveriş ceki verdi yerine bugün gitim o aldıgım yere hoppala almaya karar verdim haftaya salı gelcekmiş alınca tepkiy görünce yayınlarım insallah burdan
Günaydın canımcım,
Ben bim'den almıştım. Alırken de çok iyi olacağını düşünmemiştim fazla da kullanmayız diye, normalde piyasada 50 tl'den aşağı olmayan yürüteç Bim'de 35 tl idi sanırım.
Göğsün için çok geçmiş olsun, süt bezeleri çok çalıştığı için ve bebekte yeterince emmezse yaşanan bir durum. Ben bir iki kere yaşadım bu durumu, ilki 2 günlüktü; ikincisinde de 5 buçuk aylık filandı. Senin durum bebeğin emmemesinden değil de (çünkü 9 aylık bebek gayet güçlü çeker) süt bezlerinin fazla çalışmasından olabilirim canımcım tekrar geçmiş olsun
Buarada benim kızım 1 gün büyük senin kızdan, 28 agustos doğumluyuz biz :)
Canım ben de hoppala aldım ona cok seviyo hoppalasını. Önce bi alışma süreci yasadı simdi bagıra cagıra zıplıyo ustunde. Esim diyoki alıp da cok memnun kaldığım, iyiki almışım dediğim tek oyuncak :)
Evet canım biliyorum bebeklerimiz arasında 1gün var :) hatta benimki 29u sabah 5te doğmuştu tam bi gün bile sayılmaz :))
Gögsüm cok kötü yarın doktora gidecem. Kızım eskisi gibi emmiyo artık hele gündüzleri hiç emmiyo ondan da olabilir. İnş kötü bişey cıkmaz. Sen antibiyotik falan kullandın mı yoksa kendiliğinden mi geçti canım?
Canım ben de hoppala aldım ona cok seviyo hoppalasını. Önce bi alışma süreci yasadı simdi bagıra cagıra zıplıyo ustunde. Esim diyoki alıp da cok memnun kaldığım, iyiki almışım dediğim tek oyuncak :)
gercektenmi inan alsammı diye tereddüttedim güvenli bişey deme icime su serptin bakalım bizimki nasıl karsılıycak
Evet canım biliyorum bebeklerimiz arasında 1gün var :) hatta benimki 29u sabah 5te doğmuştu tam bi gün bile sayılmaz :))
Gögsüm cok kötü yarın doktora gidecem. Kızım eskisi gibi emmiyo artık hele gündüzleri hiç emmiyo ondan da olabilir. İnş kötü bişey cıkmaz. Sen antibiyotik falan kullandın mı yoksa kendiliğinden mi geçti canım?
Canımcım emmiyorsa ondandır, ben masaj yaptım sıcak pansuman yaptım hatta bi de koşu yaptım :) anlatmıştım hatta burda. Bir iki gün sürdü sonra geçmişti şükür. Sağmayı denedin mi?
Benim kızımın 29 ağustos doğum tarihiydi aslında 1 gün erken geldi. Aslında merak ediyorum sevgili Lohusalar Klübü arkadaşlarım; kim kaçıncı haftada doğum yaptı, doğum hikayeleri nedir, bebişlerin tahmini doğum tarihi neydi? Bu kadar şeyimizi paylaştıktan sonra, merak ediyorum açıkcası
slm kızlaar
kaç gündür yazıyorum yazıyorum ben göndermeden siliniyor tam 4 kez oldu bu sinir oldumhepinize ayrı ayrı yorum yapıyordum her yazışımda bu sefer kısa tutmaya çalışıcam malumunuz Adana'dayız, bu gün aldığım en güzel haberi paylaşıcam sizlerle, irem'in kalbinde küçük bir delik vardı doğuştan biliyorsunuz. bu gün eko çektirdik ve deliğimiz yok olmuş Rabb'ime şükürler olsun tam gaz bizim kızın huysuzluğu devam ediyor, sürekli babasını sayıklıyor kuzum. onun haricinde iyiyiz çok şükür. hoppala konusunu düşünücem madem ufaklıklar seviyor bi araştırayım bakalım. benden şimdilik bu kadar, kendinize iyi bakın
Bugun gittim doktora antibiyotik başladı emziremiyecem bu sure zarfında sagacam sadece.Canımcım emmiyorsa ondandır, ben masaj yaptım sıcak pansuman yaptım hatta bi de koşu yaptım :) anlatmıştım hatta burda. Bir iki gün sürdü sonra geçmişti şükür. Sağmayı denedin mi?
Benim kızımın 29 ağustos doğum tarihiydi aslında 1 gün erken geldi. Aslında merak ediyorum sevgili Lohusalar Klübü arkadaşlarım; kim kaçıncı haftada doğum yaptı, doğum hikayeleri nedir, bebişlerin tahmini doğum tarihi neydi? Bu kadar şeyimizi paylaştıktan sonra, merak ediyorum açıkcası
Canım benim aldığım hoppala yerde olanlardan ve gayet guvenli, bi de kapıya asılanlar var ama onlar nasıl bilmiyorum. Ama cok keyif alacagına eminiminan bana canım daha yeni gelebildim bebişin yanından bugün misafirler falan oyun saatimiz epey uzadı en kısa zamanda yayınlıycam
slm kızlaar
kaç gündür yazıyorum yazıyorum ben göndermeden siliniyor tam 4 kez oldu bu sinir oldumhepinize ayrı ayrı yorum yapıyordum her yazışımda bu sefer kısa tutmaya çalışıcam malumunuz Adana'dayız, bu gün aldığım en güzel haberi paylaşıcam sizlerle, irem'in kalbinde küçük bir delik vardı doğuştan biliyorsunuz. bu gün eko çektirdik ve deliğimiz yok olmuş Rabb'ime şükürler olsun tam gaz bizim kızın huysuzluğu devam ediyor, sürekli babasını sayıklıyor kuzum. onun haricinde iyiyiz çok şükür. hoppala konusunu düşünücem madem ufaklıklar seviyor bi araştırayım bakalım. benden şimdilik bu kadar, kendinize iyi bakın
Bugun gittim doktora antibiyotik başladı emziremiyecem bu sure zarfında sagacam sadece.
canımmmmm hadi gel artık evine:122::122::122:
Öncelikle Vuslatcım çok çok sevındım irem'e geçmişler olsun..
Güzelliklerrrrrrr selamm,
Ne de güzel kaynatmışssınızz maşallah :)
Öncelikle Vuslatcım çok çok sevındım irem'e geçmişler olsun..
Şekercimm eski mesajl gördüm koptum :) ne korkunç ve tecrubesız günlerdi ayyyyyyy :)
Ve diğer kuzular hepinizi öpüyorum..
Biz iyiyiz şükür.. Hemen hemen hergün çıkıyruz dışarı parka vs.. uyku yemek lükürler olsun sorunumuz yok. 4. dişimizde tam olarak çıktı nihayet.. Bi süre rahatız sanırım..
Anne, baba, dede , gel diyor bebeğim.. Alkış , çak 5 lik yapıyordu şimdi de 2 eliyle işaret ediyor ve gel gel gel diyor :)
Amaaaaaaaaaaa totosunu kaldırıp emeklemek sürünmek vss yok milim kıpırdama yok :) beklemedeyizzzz
İstanbul'a gitmemize 1 hafta kaldı çok mutluyum Allahım nasip etsin.. Eşim isyanlarda ama çok özlicem diyo napcaz bilmem oğlu da babasını özlicek vicdansız anne ben :))))
BU ARADA,
BU HOPPALA, YÜRÜTEÇ VS BUNLARA TEK KARŞI OLAN BENMİYİM :) =???
oooo demek doğum hikayelerimizi paylaşıyos süper :) yazayım bende,,Allahım herkeslere bu güzel duyguyu nasip etsin...
40+2'deyiz... Ben ve doktorum normal doğum konusunda inat ettik.. oğlumda gelmemekte inat etti. yine de biz kazandık normal doğum oldu :))
sabah 8'de hastaneydik
8.30 da suni sancı vermeye başladılar.
9.30'a kadar hiç bir şey hissetmeden geçti..
sonra başladı yavaştan sancılar..
sürekli içimden Allahümme ya rakip diyip durdum. Annem başımda kuran okuyor.. eşim endişeyle oturup dua ediyor..
sancılar gelip giderken suyum geldi birden. hamileliğim süresince suyum gelirse hissetmem diye kokrmuştum ne safmışım. resmen bir galon su boşaldı noluoruz böle dedım...
saat 12 olduğunda artık ben dayanamıycam epidural istiyorum dedim.
şansıma anestezi uzmanı yemek saatindeymiş :) gelmesi yarım saati buldu.
ama bebeğin kafası iri olduğu için epidural yapmadılar. ıkınmam zorlaşırmış.,o an şok olmuştum.. ama
ağrıyı azaltan bir iğne yapıldı.
açıklığım 5 cm olmuştu.
açıklığım 7 cm olana kadar bu iğneye devam edildi.
sonra ıkınmam zorlaşmasın diye onu da kestiler yani toplamda 1 saatte 5 cm den 7 cm e ulaşmıştım. iğneyi de kestiler.
bu sırada açıklığım kontrol edildi sürekli, arada ayağa kalktım yatağa tutunup aşağı eğildim ki bebek aşağı insin. ıkınmayı o şekilde yaptım bu da işi kolaylaştırdı. 1 kere kustum...
saat 2'de doğum masasına alındım. açıklığım ve silinmem tamdı.
14.38'de oğlum dünyaya geldi.
hastanedeki ebeler , doktorlar süper jet doğum adını verdiler :) bu kadar hızlı bir suni sancılı doğum onları çok şaşırtmış..
hamileliğim boyunca midem hiç bulanmamış, hiç kusmamıştım. hiçbir zorluk yaşamadan 9 ayı tamamlamıştım çok şükür oğlum doğumda da beni üzmedi. Allah herkese benimki gibi bir doğum nasip etsin...
Böle kızlarrr işteee ben mesajlarınızı okuyayım tekrar gözden kaçan bişeyim varmı bakalım :) öptüm simdilik..
Canım hoppalayı özellikle doktora sordum yurutec hayır ama hoppala olabilir dedi diye aldım.zararlı olduğunu ilk defa senden duydum. Yurutece ben de karsıydım ama benim cooook yaramaz ve surekli hareket etmek isteyen, surekli beni yurutun diyen bi bebeğim var ve ben onunla basetmede çaresiz kaldım diye aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?