- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #2.161
slm kızlaaar oooo bizim kaçak gelmişhoş geldin şekercim bir gittin pir gittin valla özlettin
şöööyle bi göz attımda ayakkabı uyku ve yemek konularından bahsetmişsiniz.
ayakkabı konusunu adanaya gidince halletmeyi düşünüyorum inşallah haftaya perşembe adana yolcusuyum Allah'ın izniyle.
uyku konusunda rahatım şükür, istisnai durumlar haricinde irem hiç uyku problemi olan bir bebek olmadı zaten maaşallahama uykuya geçmekte zorlanıyor bu aralar. onuda diş problemine veriyorum. bu gün 3. dişini çıkardı kızım teyzeleri çok mutlu etti beni ve 4. de yolda akşam çoğunlukla 20:30 da en geç 21:30 da uyuyor. gece biz yatmadan evvel mamasını veriyorum uyandırmadan, sabah 5:30 da kurulu saat gibi kalkıyor. bende alıştım artık. sonra 9 gibi 1 saatlik uykumuz var birlikte. öğleden sonra 3 gibi tekrar 1 saatlik uykumuz var. akşam 6 gibi yine bi yarım saat şekerleme yapıyor sonra zaten dediğim gibi gece uykusuna geçiyor.
yeme konusunda ne yapacağımı şaşırdım ve artık inatlaşmayı bıraktım iremlebiliyorsunuz 5 günlük bir hastanede yatma dönemimiz oldu, ondan sonra töbe bişe yediremiyorum. kaşığı inatla istemiyor. sadece meyve püresi verebiliyorum. o çorbalar içen, kahvaltılar yapan, muhallebiler yiyen kız gitti resmen. mamaya talim ediyoruz hala. hastanede ciddi derecede huy değişti yeme konusunda. sabah devam sütünün içine biraz labne ve bıldırcın yumurtası koyuyorum. (haşlayıp sarısını koyuyorum sadece, bronşite astıma çok iyi geldiğini öğrendim.) sabah sütünü bu şekilde içiyor. öğlen mama, öğleden sonra meyve püresi yapıyorum. bitirmediyse akşam tekrar verip bitittiriyorum onu. geri kalan süreler hep devam sütü. bakalım napıcaz bu şekilde. yinede bu şükür diyorum kilo kaybı olmuyor yememesine ve çok hareketli olmasına rahmen. adanada artık anneme havale edicem inşallah o bişeyler yedirmeyi başarabilir
bizden bu kadar kızlar, hafta sonu evdeyiz, malum bizim buralarda öyle ziyaret edebileceğimiz kimsemiz yok. en fazla hep birlikte sahile iner gezer dolaşır resim çekiliriz
hosgeldinn canım benim ben burdayımda sen yoktun bi kac gündür hatta bugün seni cagırdım vuslatt vuslatt diyee duydun geldin bak
ayy ne güzel senin bebeginde uyuyomus ama 5,30 erken gibi geldi sanki bana gündüz uyku saatlerimiz aynı resmen ya benimde uykuya geciste problem yok bi bakıyorum uykusu gelmis emzir uyusun kalkması var gece sanırım o da tamamen emzirme bitince gerceklescek ama cok sükür memnunum bu durumdan adanaya mı gidiyon gecerken ugrasana bana
ankaraya ağustosta gelcem güzelim, görümcemin düğünü var, bu sefer buluşuruz inşallah. zaten doğru dürüst gitmiyordum ankaraya bundan sonra da eşim olmadan kesinlikle gitmem. sen memleketteyken 2-3 günlüğüne geldik eşimle ankaraya alımımı aldım doğrusu. neyse konuşuruz sonra
Kızlar bebekleriniz sık sık hasta oluyo mu? Benimki her ay sonu hasta olmaya başladı(soğuk algınlığı,grip,öksürük) bu ay zaten hastalıktan kurtulmadık önce 6.hastalığa yakalandı kuzum tam kurtuldu derken 2 ggün sadece atesi vardı doktor grip virüsü ya da dişten olabilir dedi. Tam o bitti derken bu defa da öksürük ve burun akıntısı başladı. Hepsi 5gün 1hafta arayla oldu. Çok ilaç kullandı bu ay diye bugun doktora götürmedim. İyi mi ettim bilmiyorum çünkü simdi öksürükten uyuyamıyo kuzum sürekli ağlıyarak uyanıyo. Sizin de ayda bir hastalığa yakalanıyo mu bebekleriniz yoksa ben mi biyerde yanlış yapıyorum. Üstelik emziriyorum bebeğimi ve sözde anne sütü koruyo. Bu koruduğu haliyse sonrasını düşünemiyorum
noldu canım aslında ben tahmin ediyomda neyse sen sakın ankaradan soguma olurmu görüsemedik bi türlü
biraz fazla gibi geldi bana hangi sehirdesin canım orda havalar ne durumda
Merhaba kızlar,
Artık evimdeyim çok şükür, dün itibariyle tatilimiz sona erdi.
Nasılsınız, hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun! Kuzulardan kokulu öpücükler alacağımız nice anneler günlerine..
Bizim kuş gerçekten hareketliğini ve yaramazlığını arttırdı dönüşümüzde. Sabah yürüteciyle evi talan ederken bir karton parçasını almış; yutamamışta damanda bekletiyor.
Emzirirken midesi bulanır gibi olunca farkettim, çıkarmak için biraz uğraştım o koca parçayı, Allahtan boğazına takılmamış.
Dün yatağını en son kademeye indirdik, artık aşağıda kaldı baya. zaten kolumda sallayıp memede uyutmaya başladığım için yatağın sallanmasına da ihtiyacımız kalmadı.
Bugün itibariyle yeme düzenimize tekrar dönüyoruz. Şuan ocakta sebzeli kemik sulu ve kıymalı ayrıca da mercimekli çorbamız varİlk kez domates deneyeceğim bakalım sıkıntı olmaz umarım.
Meyvalardan da şeftali, erik veriyorum arada; onlara da yeni başladık.
Sizler ne konuştunuz diye baktım, yatma düzeni sanki üç aşağı beş yukarı aynı.
palmiyea'cim geçmiş olsun. olur öyle arada sen kendini ne suçla ne yor. İnş toparlar kuzucuk.
Şekercim, un konusunda bende temkinli davranıyorum ama pirinç unu yerine de tercih edebilirim teşekkürler.
Bende de sana bir tarif; 1 yemek kaşığı elenmiş mısır ununu 1 tatlı kaşığı tereyağda kavur. Sonrada 1 su bardağı su ile muhallebi kıvamında pişir. İçine son olarak tuzsuz peynir ilave et ( mesela dil peyniri). Ve karşında kuymağın hazır. Kahvaltıda afiyetle tüketebilir.
selamlar kızlar bebişlere yiyecek bişey bulamadıgınızda size bir tarif veriyim ben bugün denedim ve cok sevdi
bir tatlı kasıgı tereyagını bir yemek kasıgı unla güzelce kavurun iyice kavrulunca üzeriine bir bardak süt katıp kaynayana kadar karıstırın koyulasınca muhallebiniz hazır..
Merhaba kızlar,
Artık evimdeyim çok şükür, dün itibariyle tatilimiz sona erdi.
Nasılsınız, hepinizin geçmiş anneler günü kutlu olsun! Kuzulardan kokulu öpücükler alacağımız nice anneler günlerine..
Bizim kuş gerçekten hareketliğini ve yaramazlığını arttırdı dönüşümüzde. Sabah yürüteciyle evi talan ederken bir karton parçasını almış; yutamamışta damanda bekletiyor.
Emzirirken midesi bulanır gibi olunca farkettim, çıkarmak için biraz uğraştım o koca parçayı, Allahtan boğazına takılmamış.
Dün yatağını en son kademeye indirdik, artık aşağıda kaldı baya. zaten kolumda sallayıp memede uyutmaya başladığım için yatağın sallanmasına da ihtiyacımız kalmadı.
Bugün itibariyle yeme düzenimize tekrar dönüyoruz. Şuan ocakta sebzeli kemik sulu ve kıymalı ayrıca da mercimekli çorbamız varİlk kez domates deneyeceğim bakalım sıkıntı olmaz umarım.
Meyvalardan da şeftali, erik veriyorum arada; onlara da yeni başladık.
Sizler ne konuştunuz diye baktım, yatma düzeni sanki üç aşağı beş yukarı aynı.
palmiyea'cim geçmiş olsun. olur öyle arada sen kendini ne suçla ne yor. İnş toparlar kuzucuk.
Şekercim, un konusunda bende temkinli davranıyorum ama pirinç unu yerine de tercih edebilirim teşekkürler.
Bende de sana bir tarif; 1 yemek kaşığı elenmiş mısır ununu 1 tatlı kaşığı tereyağda kavur. Sonrada 1 su bardağı su ile muhallebi kıvamında pişir. İçine son olarak tuzsuz peynir ilave et ( mesela dil peyniri). Ve karşında kuymağın hazır. Kahvaltıda afiyetle tüketebilir.
roacım kuymagı ben denedim bi kere sanırım mısır unu çok geldi acı olmustu senintarifle tekrar deniycem canımmm sagol
Bu söylediğim malzemelerle baya çıkıyor ve bizim kız hepsini bitiremiyor o nedenle malzeme oranlarını kendine göre ayarlayabilirsin canım. Yağda çok mu kavurdun acaba acı oldu. Böyle kavurmalı yemeklerde-helvalarda önce malzemeyi kavurup sonra yağını ilave etmek daha sağlıklı aklınız da bulunsun kızlar.
merhaba kızlar nasılsınız?
vuslatcım iyi yoculuklar sana.ihmal etme buraları :)
kızlar fisher pricesın aktivite masasını aldım.memnun kaldım.hem ayaklı hem ayaksız kullanabiliyosun.ayaklı kullanınca kızımı da ayakta önünde tutuyorum tutunup durmayı öğrensin diye.alfabeyi,sayıları vs öğretiyo güzel eğitici bi oyuncak tavsiye ederim.bi de chicconun teddy ayıcığını aldım ama bozuk çıktı diye geri gönderdim yenisini alamadım henüz oyuzden daha denemedim.
ayy bayıldım o ne güzel mesaymıs öle bende alsammı diye düsündüm hatta düsünme asamasını bile gecmis durumdayım nerdeysehele benimki sürekli bir yerlere dayanıyor ve karıstırmayı bu kadar cok severken hemde ögrendin minigim
kızım cok seviyo.bazen masanın 2 ayağını tek takıyorum kızımı oturtup masayı da yan bi şekilde önüne koyuyorum öyle oynuyo bazen de ayakta tutuyorum.internetten bi araştır canım beğenirsen al bence güzel bi oyuncak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?