- Konu Sahibi sekerciiik
-
benim kızımda o sesleri çıkarıyor hatta kapı gıcırtısı gibi:) ben ıkınmasını gaz diye düşünüyorum hatta kıpkırmızı oluyor bazen sanınrım normal...
kesinlikleeeeeee katılıyorum...
Arkadaşlarrrrrrrrr bir sorum varrr
Çalışmıyorsanız, sürekli evdeyseniz bile sütünüzü sağıyormusunuz ? Ben evdeyimm yine de süt sağmalımıyım sizceeee ?
kızlar hamileyken hemoroidlerim oluştu canımı yakmadığı için önemsemedim sez. oldugum içinde acıkcası yavas yavas kuculur die düşünüp dr.a gitmedim..
ama dunden beri cok kotuyum wc ye gittiğimde öldüm resmen ya h.sonuna denk geldi dr.a da gidemedim acile gidip lavman yaptırmayı bile düşündük ama tutuyorum kendimi..
rahatlatıcak bi formül bilen var mı ?
bende calısmıyorum ama sagıyorumunku gogusun yenı sut uretmes ıcın fazlasını sagman gerekiyor dedi doktor.sag dolapta sakla(dolapta3gun/buzlukta 3 ay ) istersen kaşık uclu biberonla ısııtıp verebilirsin (ama önce memeden emmesi gerek sonra kaşık biberonlar verebilirsin... çok sık olmamakla birlikte ben öyle yapıyorum
çok acil uygulayabilirmisin bilmiyorum ama kudret narı var aktarlarda satılıyor. Onu alıp yiyebilirsin. Maydanoz kaynatıp lapasına oturabilirsin. bide oturma banyosu veriyor doktorlar o ilaç neyse o da iyi geliyor onları uygulayabilirsin.
Çok geçmiş olsun...
doğum kilosu baz alınıyo canım o ay içinde doğduğu kiloya nekadar eklenmişse ona bakılıyo yani 1 aylık bebeğin şukadar kilo olması gerekiyo diye bişey yok nekadar kilo aldğı önemli ..kizlar 1.ay bebek boy ve kilolariniz nasil? dogum kilosuna gore mi yoksa hastane cikisina gore mi ayda ne kadar gr aldigi hesaplaniyor bilen var mi kizlarr?
Arkadaslar yanliz değilim heralde yardım edin bebegim 4 gündür her gün farklı saatlerde agliyo susturulmicak sekilde değil bazen emzirmekle susuyo bazen hoplatmakla bazende dusta susuyo ama uzun durmuyo tekrar basliyo ve ikiniyo kipkirmizi oluyo ayaklarını karnına cekiyo cirpiniyo yavrumve benim aklımda en çok bebegim kolik mı sorusu var 5 haftalık suan bide emerken uyuya kaliyo genelde ve uyuyunca da gazı cikmiyo napcan bilmiyorum geceleri her saat kalkiyo sizinkilerde öylemi
Arkadaslar yanliz değilim heralde yardım edin bebegim 4 gündür her gün farklı saatlerde agliyo susturulmicak sekilde değil bazen emzirmekle susuyo bazen hoplatmakla bazende dusta susuyo ama uzun durmuyo tekrar basliyo ve ikiniyo kipkirmizi oluyo ayaklarını karnına cekiyo cirpiniyo yavrumve benim aklımda en çok bebegim kolik mı sorusu var 5 haftalık suan bide emerken uyuya kaliyo genelde ve uyuyunca da gazı cikmiyo napcan bilmiyorum geceleri her saat kalkiyo sizinkilerde öylemi
selam canimm koliksancisindan bahsediyorsun bende de var 1aylik bebegim ama 3gundur bu halde..karnina masaj yap bi krem var wind salbe eczaneden al karnina masaj yap internette nasil yapacagini bulabilirsin bide memede uyuya kalmasina izin verme hemen gazini cikar gerekirse uykusu kacsin yine uyutursun daha sonra ama gazini cikarmadan uyutursan cok canlari aciyo sonra.. doktoruna da danis tabii ama yazik gaz sancisi cok fenaymis icim aciyo
selam canimm koliksancisindan bahsediyorsun bende de var 1aylik bebegim ama 3gundur bu halde..karnina masaj yap bi krem var wind salbe eczaneden al karnina masaj yap internette nasil yapacagini bulabilirsin bide memede uyuya kalmasina izin verme hemen gazini cikar gerekirse uykusu kacsin yine uyutursun daha sonra ama gazini cikarmadan uyutursan cok canlari aciyo sonra.. doktoruna da danis tabii ama yazik gaz sancisi cok fenaymis icim aciyo
anlattığından anladığım kadarıyla kolik sancısı bu evet çok fena bişey allah yardımcın olsun ..
benim kızım hastanede yattı ateşlenmişti o sırada zıbınla yattı elleri ayakları buz gibiydi ama hemşireler giydirtmedi ateş yüzünden ateşi düştüğü halde o şekilde yattı ve biz o ara üşüttük kızımı o yüzden tam 1 hafta çocuk gazdan resmen çatladı ne yaptıysam yok olmadı gazı bi türlü çıkmadı karnı gurul guruldu burdan anladımki bebeği üşütmemek lazım o yüzden ben kızıma külotlu çorap gydirmeye başladım sıcak tutuyorum bide dr bize metsil biogaia verdi denedim ama o dönemde bize etki etmedi nurse harveys aldım onu denedik o şekilde kurtulduk gaz sıkıntısından şimdi kızım her an zırt zırt çıkarıyo gazını maşallahhh ... bence nurse harveysi dene
kolikten yatmadı ateşi çıkmıştı enfeksiyonu vardı ondan yattı benim kızım ama orda üşüttü ve kolik oldu karnından gelen ses üşütmeye bağlı gaz canım su torbası iyi geliyo evetKoliktenmi hastanede yattı gecmis olsun canım peki bu karnından gelen sesler gaz mı yoksa usutmemi ayaklarına sıcak su koyuyorum bazen biraz hafifliyo heralde yarım saat bir saat fazla uyuyo dün ebeye sordum kontrol için gittiğimde süt yoğurt yeme dedi bana zaten süt içmiyorum gaz yapıyor diye ama yoğurt yiyodum o ilaçları eczaneye sordum tatlım da burda yokki ebede başka ilaç vermedi... Nane cayı duymuştum denedinizmi siz hiç ben denemedim faydası olurmu acaba
meraba kızlar benimde bir sorum olcak doğum yapalı 15 gün oldu fakat artık hiçbişey eskisi gibi olmayacak gibi geliyor henüz bu duruma alışamadım ve akşamları yalnızlıktan kafayı yicek duruma geliyorum eşimde iş gereği gece 1 de geliyornolur sizde paylaşın neler yaşıyorsunuz umarım gecici bi durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?